canım çok harika gözüküyor.. ben daha önce denemiştim normal bi tariften ama yumurta kokmuştu.. seninkinde yumurta az kokmaz herhalde.. tarifi aldım canım deniycem mutlaka.. ellerine sağlık..
rica ederimbu saatte olmaz nerden gördüm ben bu tatlıyı mafoldumben
eşim kazandibine bayılır bunu denemeliyimmmm bakalım beğenecekmi tarif için çok sağolun
Olur tabiki neden olmasın tek sorun bir yumurtayı ikiye bölmeyi başarabilecekmisinherkesin eline sağlık . tarfi veren arkadaşada teşekkürler.
bende denemek istiyorum ama 10 tane çıkıyormuş. tarifin yarısını yapsam olurmu ?
biz 2 kişiyiz 10 tane olursa çok gelir. misafir gelince yapacağım o kesin . ama misafir gelsin diye bekliyemiceemmmmm
Olur tabiki neden olmasın tek sorun bir yumurtayı ikiye bölmeyi başarabilecekmisin
dah dökmeden mi kristalleşiyor canım...??? anlamadım.. o zaman karameli yapdıktan sonra bekliyorsun dökmeden? beklemeden hemen döksen dökülüyor yani ben yaptığımda döküldü..
Ben normalde başka tatlı yapıyorum karameli karıştırırken kaşığı kaldırdığım anda kaşığın üstünde donuyor :) Benim yaptığım tatlıda daha farklı. sütlü tatlımı direk karamelin üstüne döküyorum, bu şekilde donmuyor. Karamel altta kalıyor
ay bu resim beni mest etti.daha önce hiç krem karamel denemedim ama bunu kesin deneyceğim tarif defterime yazdım bile..az önce cnm tatlı çekmişti ocağa pirinci koymuştum sütlacı kafama koymuştum yoksa bu elimden kaçmazdı sositososito
ama deneyeceğim kesin , bu hamilelik beni kötü yaptı yaa herşey istiyo r cnm akannehir tombiş olacam ödüm kopuyor senağlama
paylaşımınız için çook tşkler..zaten o kadar çok arkadaş yapmış ,memnun kalmış v resimlemişki başka söze gerek kalmamış alkisalkisalkis ellerinize sağlıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?