• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı mı???(Hostes Hanım)

Ucuyor ya da ucmuyor size neden dert oldu?
Giybetini yaptim buraya konu actim diye anlatiyorsunuz keske herkes kendine baksa
...
Benim umrumda bile değil .beni bağlayan ve sorup bilgi almak istememin sebebi bu kisinin sürekli bir hava atma çabaları...surekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamasindan dolayı sordum buradaki BILGI SAHIBI KİŞILERE ve BILENLER cevapladi

1990 dogumlu bir tanidigimiz var. 5 yildir taniyorum surekli belcika almanya italya falan paylasimlardan goruyorum. Kiz wn az 22 yasindan beri yurtdisi ucuyor demekki. Oncesini bilmiyorum.

Sizi neden ilgilendirdi bu konu bu kadar?
Mesleğini hava atma sebebi olarak kullanmaya calistigindan dolayi

Mesleğini hava atma sebebi olarak kullanmaya calistigindan dolayi

Rahatsiz oluyorsaniz iliskinizi minimuma indirin. Akraba komsu vs degilse gorusmeyin. Yani giybet etmek buraya konu acmak bence biraz abarti. Belki isine asik. Ove ove bitiremiyor. Belki yalan soyluyor, yalan soyleyip ezikligini gidermek istiyor. Yani ama sebep ne olursa olsun siz niye bu kadar kafaya taktiniz ki? Rahatsizsaniz gorusmeyin en temiz cozum. Gunaha da girmezseniz.

Benim umrumda bile değil .beni bağlayan ve sorup bilgi almak istememin sebebi bu kisinin sürekli bir hava atma çabaları...surekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamasindan dolayı sordum buradaki BILGI SAHIBI KİŞILERE ve BILENLER cevapladi
Gercekten umurunuz da degilmis bdv ye gelip konu actiginiz sey unrunuz da degilse forumu neden meskul ediyorsunuz.
Umarim gercekten ucuyordur o kisi anlatiklarinin hepsi dogrudur.sizde bir meskale bulun kendinizle meskul olun

Rahatsiz oluyorsaniz iliskinizi minimuma indirin. Akraba komsu vs degilse gorusmeyin. Yani giybet etmek buraya konu acmak bence biraz abarti. Belki isine asik. Ove ove bitiremiyor. Belki yalan soyluyor, yalan soyleyip ezikligini gidermek istiyor. Yani ama sebep ne olursa olsun siz niye bu kadar kafaya taktiniz ki? Rahatsizsaniz gorusmeyin en temiz cozum. Gunaha da girmezseniz.
Kafaya takmadim.kafaya takılacak bir konu değil ki bu.gıybet yaptım derken işin espirisi o.sabah akşam bi konuyu konusmuyorum.burada anlattıklarımın aynısını konustum.fesatlik yapıp kıza yalancı muamelesi yapacağıma bilenlere bilgi almak amacı ile sordum o kadar.

Gercekten umurunuz da degilmis bdv ye gelip konu actiginiz sey unrunuz da degilse forumu neden meskul ediyorsunuz.
Umarim gercekten ucuyordur o kisi anlatiklarinin hepsi dogrudur.sizde bir meskale bulun kendinizle meskul olun
Ben buraya 3 yıldır üyeyim ve actigim konular 3ü geçmez.yani her hafta ot çöp konular açmıyorum.bilgi sahibi olmak ve öğrenmek için açtim.ortada büyüteceginiz birşey yok.okuduk öğrendik.bir konu hakkında bilgilendik.

Kardeşim hostes 20li yaşlarda. Okulunu bitirip 2 ay sonra işe girdi. Öyle yurtdışına deneyimliler gitsin gibi bi mantık yok. Heryere gidiyo. Sadece geniş gövdeli (2 koridorlu) uçaklar için eğitimini yeni aldı ve artık Abd ye vs de gidebiliyo. Ama ilk başladığı zamanlarda dahi Avrupaya,Afrikaya gidiyodu. Neden yalan söylesin ki? Kardeşimde çok paylaşım yapar sosyal medyada ama o kadar yoruluyolar ki kızın aklına bişe gelmiyo. Gittiği yerlerde yatıya kalmadığı, uçağın içinde 4-5 saat bekledikleride oluyo.

Hahahahaha.. ..hıç güleceğim yoktu :KK70:evet biraz ılgınç biriyim sanırım.bebek olduktan sonra biraz asosyal bir hayat durumu olunca çeneye vurdu benim.adamin kafasını yiyorum.gıymetmatik oldum resmen:KK70:
Dedikodu yapacağınıza sosyalleşin,bırakın bebeği anneanneye babaanneye.. gıybet nedir :) bırakın hostes kardeşimizde şurayı gördüm burayı gördüm edalarında dolaşsın he canım he de :)

Öncelikle sizinle paylaşmak istediğim konu bir dert değil ama merak ettiğim bir şey. Hostes hanımlar ve bu konu ile ilgili bilgisi olanların olduğunu biliyorum burada o yüzden sormak istiyorum çünkü birkaç gün önce hosteslik ile ilgili birtakım mevzular olmuştu. Eşimle hostes bir tanıdığımız var 20 li yaşlarda. Kendisi hem yurtiçi hem yurt dışı hosteslik yaptığını söylüyor. Fakat bana saçma gelen şu ki henüz bu hosteslik okulunu ya da eğitimini tam olarak bilmiyorum. orayı bitireli bir yil bile olmadı. Daha bu meslekte yeni. Yurt dışı uçuşlara daha tecrübeli hostesler verilmiyor mu?Eşime sabah bu konunun gıybetini bayağı bir yaptım. Yurt dışı seyahatlerimizde benim uçaklarda gördüğüm hostes hanimlar hep otuzlu yaşlarda tecrübeli hosteslerdi.Hiç 20 lik hosteslere rastlamadım.belki bana denk gelmedi. Ayrıca Instagram'da resmen otu çöpü çekip paylaşan bir insan yurt dışı uçuşlarında görev yapsa hiç gittiği yerlerde bir kare bile poz çekilip koymaz mı. Sonuçta uçakta uyumuyorlar. En azından havaalanından çıkıp gittikleri otelin orada ,sokakta vs.. bir kafede bile fotoğraf yok. Hem Yurtiçi hem yurtdışı karışık uçuşları oluyormuş muş. Ya Yurtiçi görevlisindir ya yurtdışı görevlisindir. Yani mantıken düşündüğüm de öyle gibi geliyor tam bilmiyorum bu işleri. O yüzden bilenlere soruyorum. Bu kızın ikide bir yurt dışına gidiyorum bilmem ne diye söylediği şeyler yalan mı. Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim...
arkadaşım 2-3 aylık bir eğitim sonucu yeni hostes oldu, 25 yaşında. hem yurtiçinde hem de yurdışındaki uçuşlara gidiyor ama kendisinin instagram'da hostesken gidip gezdiği bazı yerlerde ve uçakta fotoğrafları var.

Ben yurtdışı uçuşlarında genç hostesler gördüm, olabiliyor herhalde. Konu hakkında uzman bilgim yok ama deneyimden ziyade dilinin ne kadar iyi olduğuna bakılıyordur muhtemelen. Advanced düzeydeyse yurtdışı uçuşlarında görev alıyorlardır zannediyorum.

Ben yurtdışı uçuşlarında genç hostesler gördüm, olabiliyor herhalde. Konu hakkında uzman bilgim yok ama deneyimden ziyade dilinin ne kadar iyi olduğuna bakılıyordur muhtemelen. Advanced düzeydeyse yurtdışı uçuşlarında görev alıyorlardır zannediyorum.
Zaten girebilmek için belli bir dil seviyesine sahip olmaları gerekiyor. Girebilen herkes yurtdışına direkt uçuyor. Hatta eğitimdeki arkadaşlarının çoğunun ilk uçuşu yurtdışı çıkmıştı kardeşimin.

Zaten girebilmek için belli bir dil seviyesine sahip olmaları gerekiyor. Girebilen herkes yurtdışına direkt uçuyor. Hatta eğitimdeki arkadaşlarının çoğunun ilk uçuşu yurtdışı çıkmıştı kardeşimin.

Dil şartı varsa kesin uçuyorlardır o zaman. Ben de gördüm genç hostesler ama konu sahibine bir ihtimal hani dedim advanced düzey olanlar uçuyordur belki sadece. Dil şartı herkes için kesinse o ihtimal de ortadan kalktı demektir. Teşekkürler bilgilendirme için. :)

Back
X