- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Konu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)Kızı neden bu kadar çekiştirdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)Kızı neden bu kadar çekiştirdiniz?
İşte hep hiçbir şey yapmamaktan kaynaklanıyor demekki:) halbuki kızı çekiştirmek yerine "haydi biz de çıkalım hava alalım" dese daha mutlu olurdu :))Konu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)
Ay içlencek ne var...tamam gönlü kayar insanın ama iyi niyetli olmak lazım bunu yaparken...hemen damgayı yapıştırmış yalancı diye...birde epey çekiştitdim kocama diyorKonu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)
Var var :) Kabin hizmetleri bölümü var. Ama tabi hostes olmak için ordan mezun olmaya gerek yok. Hatta zamanında lise mezunları bile olabiliyormuş. Ama artık yok sanırım.Hostesliğin belli bir okulu falan yok zaten seçilirse işe alacak firma eğitim veriyo.Ayrıca hostesler gayette gençte olabiliyo.
İşin garibi sana niye dert oldu ki bu?![]()
İlla üni mezunu olmaya gerek yok diyebiliyorum önemli olan dil ve onların yaptıkları sınavlardan geçmek diye duydumVar var :) Kabin hizmetleri bölümü var. Ama tabi hostes olmak için ordan mezun olmaya gerek yok. Hatta zamanında lise mezunları bile olabiliyormuş. Ama artık yok sanırım.
Içlenmemi gerektirecek bir durum yok.ne kadar abartıyorsunuz.ben zaten yurtdışına seyahate tatile giden bir insanım.buhune kadar gitmek istedigim her yere gittim.sadece aman allahım kız başka bir laf bilmiyor bilmiyor...bende merak ettim konuyu.bilenlere sordum.hemen biranda yurtdışı uçuşlara veriliyor mu diye.cok konuşan yalan konuşur gerçeğinden yola çıkarak.cunki yalana tahammül edemedigim için ona göre kıza mesafemi koymak adına.bos yere günahını almayayım diye.sordum.ögrendim.bu kadar...gıybet kelimesi ise çok abartiliyo.muhabbetin espirisi o.hic kimse tanıdığı biri hakkında muhabbet edip , şu şöyle yapmış demiyor mu.o misalKonu sahibi yeni doğum yapmıştı sanırım. Asosyalleştim yazmış. Sanırım kızda yurtdışınada gidiyorum falan diyince biraz içlendi :)
İlla kabin hizmetlerinden mezun olmak gerekmiyo zamanında lise mezunu bile almışlar. Ama artık üniv mezunu şartlarıda var sanırım. Tabiki sadece mezuniyette yetmiyo zor sınavlardan mülakatlardan geçiyolar.İlla üni mezunu olmaya gerek yok diyebiliyorum önemli olan dil ve onların yaptıkları sınavlardan geçmek diye duydum
Yalancı demedim.yalancı mı diye sordum.konu başlığımdan anlaşılacağı üzere.çatlayacak bir konu yok.Ay içlencek ne var...tamam gönlü kayar insanın ama iyi niyetli olmak lazım bunu yaparken...hemen damgayı yapıştırmış yalancı diye...birde epey çekiştitdim kocama diyor
Bu artık içerlemek değil çatlamak
Bu aralar hiçbirşey yapamadığım konusunda haklisiniz.ama gıybet=benim için bir kişi hakkında konusmak.hergun herkesin birileri hakkında konuştuğu gibi.çekistirmek daha agir bir şey.giybet kelimesi muhabbetin espirisiİşte hep hiçbir şey yapmamaktan kaynaklanıyor demekki:) halbuki kızı çekiştirmek yerine "haydi biz de çıkalım hava alalım" dese daha mutlu olurdu :))
Hı hııııYalancı demedim.yalancı mı diye sordum.konu başlığımdan anlaşılacağı üzere.çatlayacak bir konu yok.
Sizde anca hayal edin...elinizden anca bu kadar gelir naparsınızBir an hayal ettimde....ufff ne güzel meslek
Sizde anca gıybet edin...elinzden anca bu kadar gelir naparsınız
En güzelini yapıyorum...fesatlıktan gıybetten kıskançlıktan bin kat iyi bin kat temiz....Sizde anca hayal edin...elinizden anca bu kadar gelir naparsınız
gece gece sesli güldüm cok hoşsunuzBurada bi üye vardı kendini hostes sanan o mu acaba o kız
Bende üzüm suyu içince pilot oluyorum mesela, doğru olabilir.![]()