• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı mı???(Hostes Hanım)

Birisi bana hava atsa guler gecerim bu kadar pesine dusmem yani. Aman ister yalan ister degil elbet cikar kokusu zaten bosverin..

Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim
O hava atmiş diyelim , sizinki de kıskançlık olmus bence .
Genc kiz ,atsin havasını ne var bunda :kahve:

Velevki yalan söylüyor,velevki yurtdışına hiç gitmiyor,yurtiçi uçuyor,bunu bilmek size ne katar? Ne yapacaksınız bunu öğrenince? Yüzüne mi vuracaksınız?
Ben cidden anlamadım sizi.
Boşverin yahu,her halükarda kabin memuru olmuş bu akrabanız,işini yapıyor,biraz abartıp anlatıyorsa size ne zararı var. Belkide gerçekten gidiyor yurtdışına ki yorumlardan anladığım kadarıyla gayet olabilir birşeymiş.
Gıybet yapılacak birşey göremiyorum şahsen. Ha muhabbeti sarmıyordur mesafe koyarsınız görüşmezsiniz olur biter.

Bilgim yok maalesef.

Cok baska bisey sorucam ben.
Kizlar heryerde ben " bayagi" yazsini gorur oldum.
Dogrusu "baya" degilmidir? Yoksa benmi senelerce yanlis biliyorum?
Kafa allak bullak.
Acaba Turkce sozluge updatemi geldi dedim bi ara.
Yazarken bayağı yazmak doğru gelmiyor bana,her ne kadar anlamı aynı olsada, zira bayağı'yı genelde basit,sıradan anlamında kullanırım,baya'yıda epey ,oldukça anlamında kullanırım.

iyi de bu neden sizi bu kadar alakadar etti?
yalan söylediğini düşünüyorsanız görüşmeyin olsun bitsin.

aaa neden merak ettın ki.....ben hiç merak etmezdım.....sizene yahu...

bu cümleleri kuruyorsam bana asla inanma .asıl kişiliğimi gizleyip herkesi meraklı olmadığıma inandırmak için diyorumdur kesin.

ok mu konu sahibi...

Ha hostes ha degil
Ha yurt dışı ucusunda ha degil

Neden buna bu kadar takildiniz ?
Bence ailenize ve kendinize odaklansaniz daha iyi olur herkesin kendi hayati

Yalan söylediğini sanmıyorum, çevremde 2 hostes 1 host var. Host olan kuzenim hatta, daha 25 yaşına gelmemişlerdi yurtiçi yurtdışı her yere uçuyorlardı. Hani dicem şirket politikası 30 un altını yurtdışına çıkarmıyorlar mı ama üçü de farklı havayolu şirketinde. üçü de gidiyor.

dil ve fziiken uygunluğu varsa 2-3 aylık eğitim sonrasında hostes oluyorlar diye biliyorum ancak resim paylaşmaması ilginç belki sosyal medyada çok aktif değildir

Öncelikle sizinle paylaşmak istediğim konu bir dert değil ama merak ettiğim bir şey. Hostes hanımlar ve bu konu ile ilgili bilgisi olanların olduğunu biliyorum burada o yüzden sormak istiyorum çünkü birkaç gün önce hosteslik ile ilgili birtakım mevzular olmuştu. Eşimle hostes bir tanıdığımız var 20 li yaşlarda. Kendisi hem yurtiçi hem yurt dışı hosteslik yaptığını söylüyor. Fakat bana saçma gelen şu ki henüz bu hosteslik okulunu ya da eğitimini tam olarak bilmiyorum. orayı bitireli bir yil bile olmadı. Daha bu meslekte yeni. Yurt dışı uçuşlara daha tecrübeli hostesler verilmiyor mu?Eşime sabah bu konunun gıybetini bayağı bir yaptım. Yurt dışı seyahatlerimizde benim uçaklarda gördüğüm hostes hanimlar hep otuzlu yaşlarda tecrübeli hosteslerdi.Hiç 20 lik hosteslere rastlamadım.belki bana denk gelmedi. Ayrıca Instagram'da resmen otu çöpü çekip paylaşan bir insan yurt dışı uçuşlarında görev yapsa hiç gittiği yerlerde bir kare bile poz çekilip koymaz mı. Sonuçta uçakta uyumuyorlar. En azından havaalanından çıkıp gittikleri otelin orada ,sokakta vs.. bir kafede bile fotoğraf yok. Hem Yurtiçi hem yurtdışı karışık uçuşları oluyormuş muş. Ya Yurtiçi görevlisindir ya yurtdışı görevlisindir. Yani mantıken düşündüğüm de öyle gibi geliyor tam bilmiyorum bu işleri. O yüzden bilenlere soruyorum. Bu kızın ikide bir yurt dışına gidiyorum bilmem ne diye söylediği şeyler yalan mı. Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim...
Genel olarak insanlara karşı güven sorunu yaşar mısınız? Yoksa bu ilk mi? Yoksa kızı kıskandığınız için mi kulp takmaya uğraşıyosunuz? Bu ne güvensizlik anlamadım ki? Bi de kafama takıldı hostes olunca yurt dışına gidince hava mı atılıyomuş?? Acaba size mi öyle geldi?? Çünkü bunda hava atılacak bişey göremedim de ben.. Bildiğimiz normal meslek işte hosteslik nedir yani ulaşılamaz bişey mi?

Benim de bir arkadaşım var hostes. önce yurtiçi başlamıştı yurtdışı devam etti filan. ikisini aynı anda yapıyor mu onu bilemem ama arkadaşım bu uçuşlara başladığında 22 yaşındaydı. Şuan 26 yaşında. Eskisi oldu bile sayılır. bir sürü de fotoğraf koyuyordu... olabilir de olmayabilir de

bu sitede herkes sokrates,aristoteles,platon.yani o kadar ki erdem mertebesine yükselmiş.

maslow piramidinin en üstüne çıkmış kendini gerçekleştirmiş.

kraliyet ailesi gibi mübarek.

hiç kıskanmaz,merak etmez,soruşturup didiklemez.herkes istediği an yurtdışına çıkar tüm engelleri aşıp.

toplum gerçeklerinin tam içinde olup da kendini soyutlamaya çalışmak.

hayal dünyasındalar.sanal isimlerle sanal kişilik oluşturmaya çalışmak.

kullandığın bir kelimeden bile sosyal yapın ,kişiliğin,yaşam tarzın,geçmiş hayatının nasıl olduğu kabak gibi ortada halbuki...

Öncelikle sizinle paylaşmak istediğim konu bir dert değil ama merak ettiğim bir şey. Hostes hanımlar ve bu konu ile ilgili bilgisi olanların olduğunu biliyorum burada o yüzden sormak istiyorum çünkü birkaç gün önce hosteslik ile ilgili birtakım mevzular olmuştu. Eşimle hostes bir tanıdığımız var 20 li yaşlarda. Kendisi hem yurtiçi hem yurt dışı hosteslik yaptığını söylüyor. Fakat bana saçma gelen şu ki henüz bu hosteslik okulunu ya da eğitimini tam olarak bilmiyorum. orayı bitireli bir yil bile olmadı. Daha bu meslekte yeni. Yurt dışı uçuşlara daha tecrübeli hostesler verilmiyor mu?Eşime sabah bu konunun gıybetini bayağı bir yaptım. Yurt dışı seyahatlerimizde benim uçaklarda gördüğüm hostes hanimlar hep otuzlu yaşlarda tecrübeli hosteslerdi.Hiç 20 lik hosteslere rastlamadım.belki bana denk gelmedi. Ayrıca Instagram'da resmen otu çöpü çekip paylaşan bir insan yurt dışı uçuşlarında görev yapsa hiç gittiği yerlerde bir kare bile poz çekilip koymaz mı. Sonuçta uçakta uyumuyorlar. En azından havaalanından çıkıp gittikleri otelin orada ,sokakta vs.. bir kafede bile fotoğraf yok. Hem Yurtiçi hem yurtdışı karışık uçuşları oluyormuş muş. Ya Yurtiçi görevlisindir ya yurtdışı görevlisindir. Yani mantıken düşündüğüm de öyle gibi geliyor tam bilmiyorum bu işleri. O yüzden bilenlere soruyorum. Bu kızın ikide bir yurt dışına gidiyorum bilmem ne diye söylediği şeyler yalan mı. Gerçi yalansa da kendine yalan yapar ama yine de bizi keriz yerine koyup saçma sapan hava attığında lafı ağzına vermek için emin olmak istedim...

çok yakın bir arkadaşım 6 yıldır hostes. ben sana süreci anlatayım. hosteslerin hepsinin her yöne uçması gerekiyor ki pişsin. uçaklarda kabin amirleri arasında hiyerarşi var. yurtiçi uçaklarda atıyorum 5 kabin görevlisi varsa bunların biri amir 2si kıdemli 2si acemi.
yurtdışı uçuşlarda da ilk 2 sene git gel yaptırıyorlar yatı vermeden. 2 seneden sonra yatılı gidip gelmeye başlıyorlar acemilik bitince. 5 seneden sonra kıta aşımı ve yatılı uçuşlar vermeye başlıyorlar.
hatta şöyle söyleyim acemiler tecrübelilerden çok daha fazla uçuyor.
yani bu kızın doğruyu söyleme olasılığı çok yüksek.
ya yurt içi ya yurtdışı görevlisi diye bir şey yok. aylık takvim çıkar hiyerarşik sistemde bulunduğun yere göre her yere uçabilirsin.

• Beğen
Reactions: s u
sizi niye ilgilendirdi çok şaşırdım
Bu soruya sizin gıyabinızda genel olarak bir cevap vereyim.üzerinize alınmayın lütfen.sizi benim açmış olduğum bu konu , fesatligim , kiskancligim ne kadar ilgilendiyor ve cevap yaziyorsaniz , sirf bana degil burada kayinvalidem sunu yapti , kocam aldatti diye konu acanlarin konulari sizleri ne kadar ilgilendirip cevap yaziyorsaniz , benide o şekilde bu konu ilgilendirdi.o zaman buradaki kimseye cevap yazmayalim.onun görümcesi ne yapmis.bunun kocası ne yapmış bize ne.bizi ne ilgilendirir.ayni mantık

Bu soruya sizin gıyabinızda genel olarak bir cevap vereyim.üzerinize alınmayın lütfen.sizi benim açmış olduğum bu konu , fesatligim , kiskancligim ne kadar ilgilendiyor ve cevap yaziyorsaniz , sirf bana degil burada kayinvalidem sunu yapti , kocam aldatti diye konu acanlarin konulari sizleri ne kadar ilgilendirip cevap yaziyorsaniz , benide o şekilde bu konu ilgilendirdi.o zaman buradaki kimseye cevap yazmayalim.onun görümcesi ne yapmis.bunun kocası ne yapmış bize ne.bizi ne ilgilendirir.ayni mantık
tamam canım kusura bakma

Bilgim yok maalesef.

Cok baska bisey sorucam ben.
Kizlar heryerde ben " bayagi" yazsini gorur oldum.
Dogrusu "baya" degilmidir? Yoksa benmi senelerce yanlis biliyorum?
Kafa allak bullak.
Acaba Turkce sozluge updatemi geldi dedim bi ara.
Türkçe sözlüğe update ?? :ıslık::ıslık:

Back
X