- 1 Aralık 2022
- 1.544
- 692
- 53
- 29
- Konu Sahibi kubragocer
-
Merhaba sizin en son regli tarihiniz 25 Eylül mü ?Aldım canım beta 4 bin küsur çıktı karından kesem de göründü 6 mm daha umarım bu sefer sağlıklı gebelik yaşarım daha önce bir boş gebeliğim var ve aynı zamanda yine hamile kaldım korkuyorum sadece haftaya çarşamba kontrolüm var
Aldım canım beta 4 bin küsur çıktı karından kesem de göründü 6 mm daha umarım bu sefer sağlıklı gebelik yaşarım daha önce bir boş gebeliğim var ve aynı zamanda yine hamile kaldım korkuyorum sadece haftaya çarşamba kontrolüm var
Days doctor bana da bariz kıpkırmızı pozitif vermişti ama regl olmuştum demekki her zaman yalancı değilŞimdi kızlar benim son adet tarihim 25 Eylül 27 Ekim’de Beta verdim negatif de en son 8 Kasım’da test yaptım evde o da negatifti 10 Kasım’da doktora gittim hiç Beta bakmadım muayene de etmedi duphaston yazmıştı bana hatta yarın ilacım bitecekti bugün bir test yapayım dedim days doctor markası ile pozitif çıktı inanamadım iki test daha yaptım ikisi de 2 dakika içinde pozitif çıktı ama bu markaya da yalancı diyenler çok şimdi ben anlamadım döllenme Ne zaman olmuş olur yalancı pozitif değildir dimi
Evet canımMerhaba sizin en son regli tarihiniz 25 Eylül mü ?
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canım benim testler doğruymuş testten 5 gün sonra beta verdim 4 bin çıktıDays doctor bana da bariz kıpkırmızı pozitif vermişti ama regl olmuştum demekki her zaman yalancı değil
Days doktor ta benim hic cizgi cikmadi yani negatifti demekki testlerin hepsi ayni sonucu vermiyor ama banada baska testler pozitif verdiDays doctor bana da bariz kıpkırmızı pozitif vermişti ama regl olmuştum demekki her zaman yalancı değil
Aşkım zaten testlere hiçbir şekilde güvenmemek lazım benim pozitif düşünmemin en büyük sebebi bu kadar gecikme olmasıydı Bir de ilaca rağmenDays doktor ta benim hic cizgi cikmadi yani negatifti demekki testlerin hepsi ayni sonucu vermiyor ama banada baska testler pozitif verdi
Betaya ve kese mm bakılırsa 5 haftalık hamile olduğunuz görünüyor canım. Sat 25 Eylül demişsiniz ama 25 Ekim olabilir mi ?Evet canım benim testler doğruymuş testten 5 gün sonra beta verdim 4 bin çıktı
Rabbim verecek oldumu her sekilde veriyor kuzum onu yasatiyor herseye ragmenAşkım zaten testlere hiçbir şekilde güvenmemek lazım benim pozitif düşünmemin en büyük sebebi bu kadar gecikme olmasıydı Bir de ilaca rağmen
Yok hayır canım 25 eylül en son 10 kasıma doktor duphaston vermişti kullandım bitti ilaç 5 gün sonra sürprizle karşılaştım doktorun bana yaptığı açıklama da büyük ihtimalle yumurtlama görmedin adet olamadin o yüzden duphastonda gebeliği ve rahimi destekleyen bir ilacmis biz 2 ay süre zarfında korunmasız ilişkiye devam ettiğimiz için tutmuş ve ilaç da desteklemisBetaya ve kese mm bakılırsa 5 haftalık hamile olduğunuz görünüyor canım. Sat 25 Eylül demişsiniz ama 25 Ekim olabilir mi ?
Haklısın canımRabbim verecek oldumu her sekilde veriyor kuzum onu yasatiyor herseye ragmen
İlaç etkisi ile geç döllenme olmuş canımSat 25 Eylülden sonra tutunma olsa aslında 10 haftalık olması lazımdı çünkü
Canım haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var sence gittiğimde yolk sac yada Bebek görünür müBetaya ve kese mm bakılırsa 5 haftalık hamile olduğunuz görünüyor canım. Sat 25 Eylül demişsiniz ama 25 Ekim olabilir mi ?
O kadar bilmiyorum ama 4 bin üzeri görünüyor kese diyorlar canımCanım haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var sence gittiğimde yolk sac yada Bebek görünür mü
Benim beta 4180 çıktı kesede dediğim gibi 6mm gözüktü zaten ama benim daha önce boş gebelik geçmişim olduğu için endişeliyimO kadar bilmiyorum ama 4 bin üzeri görünüyor kese diyorlar canım
İyi düşünün iyi olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla canımBenim beta 4180 çıktı kesede dediğim gibi 6mm gözüktü zaten ama benim daha önce boş gebelik geçmişim olduğu için endişeliyim
Hayrlı olsun maşaAllah. Ben anlayamadım bayağı bir karışık geldi durumBenim beta 4180 çıktı kesede dediğim gibi 6mm gözüktü zaten ama benim daha önce boş gebelik geçmişim olduğu için endişeliyim
Evet canım ben bile anlayamadım Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsinHayrlı olsun maşaAllah. Ben anlayamadım bayağı bir karışık geldi durumama netice önemli. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah görüyordum sizi forumda sevindim adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?