Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim arkadasımAğlama modun geçtiyse, yat uyu biraz :) Kurma kafanda, kurdukça kendine zarar verirsin...Şimdi onun biryerlerinde pireler uçuşuyor...
Kotuler her zaman daha çok sevilir canim benim eltide ayni yapmadigi pislik kaynanamin kac kere aglattigina sahit oldum ama onu gorunce kaynanam unutuyo nasil guluyo konusuyo bisey anlamis degilim bu olaylardan hepsi ayri cins bizimkiler herkes birbirinin arkasından soyleniyo sonra yine can ciğer o arada benim kaynana cok fena tam bi kasiktir karistirma konusundaGecenin bu saati oldu hala uyuyamadım ki !
ELTİMDEN ve KAYNIMDAN nefret ediyorum ya bir insan nasıl böyle yalaka yalancı iki yüzlü olabilirler ?
Bir kaşık suda boğasım varanlatamam ...
ya aslında neden açtığımı bile bilmiyorum konuyu ama sinirden ağlamaktan gözlerim şişti ...
içimi dökmem lazım , hangi yaptıklarını anlatayım bilmem ki ya insanların arkasından konuşurlar konuşurlar yanlarına gelince can ciğer kuzu sarması ...
kaynanamı ağlatır eltim kaynanam dert yanar bi gün sonra gene ona yanaşmaya çalışır kaynanam, ve gene onlardan kıymetlisi olmaz...
pazar denize gidicekler arkadaslarla (ortak arkadasımız) bizim gelip gelmeyeceğimiz belli değil ....
bebek görmeye gittik bi akrabada var sevmediğimiz gıcık birisi anlaşamadığımızı biliyor oda arkasından saydırıyor bundan sonra onunla işim olmaz bilmem ne ... diye neyse evden çıkarken ona diyorki erdeğe gidiyoruz gelcen mi sende ? ya resmen inat yapıyor ya biz gelemiycez ya böle bi ağzına düşmeler kaynımda bi havalr eltim desen kızı her yerde kötüler aa canım biz senle çarsıya gideriz öyle böyle daha dün nefret ediyordun ne oldu ?ya yüzlerini bile görmek istemiyorum ama ( kaynanamda kaldıkları için eltim rahatsızlanmıştı o günden beri orada kalıyorlar ekmek elden su gölden yaşıyorlar ) mecbur bi araya geliyoruz bazı arkadaslarımız falan ortak ...
daha anlatamadığım o kadar çok şey varki kısacası ben ömrümde böle yalancı yalaka nankör yüzsüz iki yüzlü insanlar görmedim benim ve eşimin onlara yaptığını kimse yapmaz
ya kaynanamlara ne demeli ?!
bıktılar onlardan onların ne olduklarınıda biliyorlar ama gene seslerini çıkarmıyorlar ÇILDIRICAM YA HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUMMMMM![]()
Aynen oyle cnmsizi çok iyi anliyorum.sizde benim gibi dolmuşsunuz artik.
bu insanlara akıl sır ermiyor ya anlam veremiyorum yaniKotuler her zaman daha çok sevilir canim benim eltide ayni yapmadigi pislik kaynanamin kac kere aglattigina sahit oldum ama onu gorunce kaynanam unutuyo nasil guluyo konusuyo bisey anlamis degilim bu olaylardan hepsi ayri cins bizimkiler herkes birbirinin arkasından soyleniyo sonra yine can ciğer o arada benim kaynana cok fena tam bi kasiktir karistirma konusunda
aynen canım sonunda hep benim elime kalır ama genede yapacağından vazgeçmezAyyy deveye diken değil s...n yaranır derler canım bizdede var aynı mevzular. Arkasından öyle böyle konuşurlar yüzüne canım kızım... Ağzını yüzünü dağıtmak istiyorum böylelerininnnnnnnn![]()
aynen canım sonunda hep benim elime kalır ama genede yapacağından vazgeçmez
eltimlerle biryere gideriz arkadas ortamında anlatırda anlatır kaynanam öle böle söylediklerinin 5 inden 3 ü yalan birseyde diyemiyorum ortamda onu bozmayayım kavga çıkmasın diye![]()
iyi niyetli olmamalarına rağmen değer bulduklarına, saygı gördüklerine kızıyorsunuz
şaşkınlık, öfke...
sonra kendinden şüphe ediyor insan , ben de böyle mi olmalıyım diye
benzer hikayeler çok maalesef
ben çareyi uzak durmakta buldum..
Evet bende geçen gün eşime onun gibi mi olmalıyım demiştim hatta çok istiyorsan ol diyo öküz !![]()
hahaaay..:) benimki de nasıl istersen öyle davran, özgürsün
her şekilde arkandayım diyor..
ama kişiliğmden taviz vermek işime gelmedi açıkçası
dizi gibi izliyorum samimiyetsiz hikayelerini...![]()
bende öyle yapıcam inşallah eşimle söyledik bize uzakdan alın evi aynı semtte bile olmasın dedik canım dediğin gibi insan kendinden şüphe duyuyor !iyi niyetli olmamalarına rağmen değer bulduklarına, saygı gördüklerine kızıyorsunuz
şaşkınlık, öfke...
sonra kendinden şüphe ediyor insan , ben de böyle mi olmalıyım diye
benzer hikayeler çok maalesef
ben çareyi uzak durmakta buldum..
aynen öle tam tarif ettiğin inan ELTİİİMMMMMÇalıştığım yerde bi arkadaş vardı ise servisle gelip gidiyorduk arkadaş nişanlısından ayrılmıştı is yerinden bi beyden hoslaniodu ona kendini göstermek istedi herhalde bi arkadaşımız la ilgili attı tuttu kizin arkasından neler söyledi sonrada allah iste kızı gördü kostu yanina canım nasılsın bana bugün cay içmeye gelsene dedi yok daha neler dedim kızla slmi sabahı kestim hala kız nie konuşmadığını bilmio
İNŞAALLAH dediğin gibi olur canım artık psikolojim bozuldu zaten kendi derdim kendime yetiyo bebişim olmuyo bide böle şeyleri tak salak gibi ...Ben yöntemi buldum canım hiiiiç takmıyorum artık.istediklerini yapsınlar. ben gelinliğimi görevimi yapıyorum saygıda kusur etmiyorum onlar ve herkeste farkında zaten gerisine karışmıyorum. ama kötüler sonunda kaybediyor güzelim emin ol
![]()
benimkide öle diyo bende sen gibi düşünüyorum işte tatlımhahaaay..:) benimki de nasıl istersen öyle davran, özgürsün
her şekilde arkandayım diyor..
ama kişiliğmden taviz vermek işime gelmedi açıkçası
dizi gibi izliyorum samimiyetsiz hikayelerini...![]()
İNŞAALLAH dediğin gibi olur canım artık psikolojim bozuldu zaten kendi derdim kendime yetiyo bebişim olmuyo bide böle şeyleri tak salak gibi ...