Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiği adam söyleyince oldu ki
''hastaymış onu iyleştirmeye çalış affet'' denebilsin diye yani galiba![]()
ben farkında olmaz olurmuyum. farkındayım. ama üülüyorum onada üzülüyorum işteçok seviyor beni biliyorum. bu aralar söyleyecektim diyor. bı kac kere seninle bişey konusmam lazım demişti hatta sonra yok oylesıne dedim diyordu
ben sadece iyileşsin istiyorum değer verdim ona böyle kalmasın
bazen dıyorum babasının durumu ıyıyken bırden ıflas edincemi böyle psıkolojısı bozuldu.. cunku bu dogru 1996 gıbı varmış bi şirket ama iflasetmiş 2006da.
inanılmaz yalanlar daha neler neler.. bunlar villada bi erkek kardseyle asıyor sanıyordum. yok ailesi fln burdaymıs. o soyledıgı vıllada en yakın arkadasının eviymiş. şu anda bi firmada pazarlama müdürü olarak çalışıyomuş.
bu bi hastalık cnm.. normal bir yalancılık degıl bu. yalan oldugunu bıle bıle söylerlermiş bu tur ınsanlar. mitomani hastalarının basına sureklı bi iş gelirmiş yanı uydururmuş. en basıtınden bu tür insanlar mutfaga gıder bır bardak su içer, sonra odaya döner ve sana "oh buz gibi kola içtim iyi geldi" dermiş. böyle basit konularda bile yalan soylerlermiş. kendılerını alamazlarmış![]()
bence sen onun zengin hayatatını sevmişsin.onu değil. erak etme çabuk unutup gidersin....
Kaşınıyorum diyorsun yani.ben farkında olmaz olurmuyum. farkındayım. ama üülüyorum onada üzülüyorum işteçok seviyor beni biliyorum. bu aralar söyleyecektim diyor. bı kac kere seninle bişey konusmam lazım demişti hatta sonra yok oylesıne dedim diyordu
bazen dıyorum babasının durumu ıyıyken bırden ıflas edincemi böyle psıkolojısı bozuldu.. cunku bu dogru 1996 gıbı varmış bi şirket ama iflasetmiş 2006da.
inanılmaz yalanlar daha neler neler.. bunlar villada bi erkek kardseyle asıyor sanıyordum. yok ailesi fln burdaymıs. o soyledıgı vıllada en yakın arkadasının eviymiş. şu anda bi firmada pazarlama müdürü olarak çalışıyomuş.
bu bi hastalık cnm.. normal bir yalancılık degıl bu. yalan oldugunu bıle bıle söylerlermiş bu tur ınsanlar. mitomani hastalarının basına sureklı bi iş gelirmiş yanı uydururmuş. en basıtınden bu tür insanlar mutfaga gıder bır bardak su içer, sonra odaya döner ve sana "oh buz gibi kola içtim iyi geldi" dermiş. böyle basit konularda bile yalan soylerlermiş. kendılerını alamazlarmış![]()
çok gaddarsınız! lütfen biraz araştırın. böyle bir hastalk var! umarım başınıza gelmez!
bu teşhisi siz mi koydunuz dr. a mı gitti
bence sizde de var bu hastalık o zaman çünkü kendinize yalan söylüyorsunuz
bu adam hasta değil ava çıkmış ama yakalanmış bir çapkın![]()
ben farkında olmaz olurmuyum. farkındayım. ama üülüyorum onada üzülüyorum işteçok seviyor beni biliyorum. bu aralar söyleyecektim diyor. bı kac kere seninle bişey konusmam lazım demişti hatta sonra yok oylesıne dedim diyordu
bu bi hastalık cnm.. normal bir yalancılık degıl bu. yalan oldugunu bıle bıle söylerlermiş bu tur ınsanlar. mitomani hastalarının basına sureklı bi iş gelirmiş yanı uydururmuş. en basıtınden bu tür insanlar mutfaga gıder bır bardak su içer, sonra odaya döner ve sana "oh buz gibi kola içtim iyi geldi" dermiş. böyle basit konularda bile yalan soylerlermiş. kendılerını alamazlarmış :(
çok gaddarsınız! lütfen biraz araştırın. böyle bir hastalk var! umarım başınıza gelmez!
yahu arkadaşım, araştırdım emin sayılırım doktora gıtmesı gerektıgınıde soyledım ve gıdecegıne soz verdı bu bir. soyledıgı yalanlar farklı şeyler lütfen bilmediginiz bi konuda bu kadar net konuşmayın! önce bir araştırın. bu yalanları sadece bana söylemedi. diğer bir arkadaşına da söylemiş. avla avcılıkla ilgisi yok.
yahu arkadaşım, araştırdım emin sayılırım doktora gıtmesı gerektıgınıde soyledım ve gıdecegıne soz verdı bu bir. soyledıgı yalanlar farklı şeyler lütfen bilmediginiz bi konuda bu kadar net konuşmayın! önce bir araştırın. bu yalanları sadece bana söylemedi. diğer bir arkadaşına da söylemiş. avla avcılıkla ilgisi yok.
tamam ben anladım.. kimileriniz güzel bir dille anlattı söyledigini.. kimininz kötü bir üslupla.. ama çıkarmam gereken sonuç şu sanırım hasta da olsa olmasada o bir yalancı uzak dur..