yalancılık hastalığı.. mitomani.. sevgilim..

ben farkında olmaz olurmuyum. farkındayım. ama üülüyorum onada üzülüyorum işte :( çok seviyor beni biliyorum. bu aralar söyleyecektim diyor. bı kac kere seninle bişey konusmam lazım demişti hatta sonra yok oylesıne dedim diyordu :( ben sadece iyileşsin istiyorum değer verdim ona böyle kalmasın :(

bazen dıyorum babasının durumu ıyıyken bırden ıflas edincemi böyle psıkolojısı bozuldu.. cunku bu dogru 1996 gıbı varmış bi şirket ama iflasetmiş 2006da.

inanılmaz yalanlar daha neler neler.. bunlar villada bi erkek kardseyle asıyor sanıyordum. yok ailesi fln burdaymıs. o soyledıgı vıllada en yakın arkadasının eviymiş. şu anda bi firmada pazarlama müdürü olarak çalışıyomuş.

bu bi hastalık cnm.. normal bir yalancılık degıl bu. yalan oldugunu bıle bıle söylerlermiş bu tur ınsanlar. mitomani hastalarının basına sureklı bi iş gelirmiş yanı uydururmuş. en basıtınden bu tür insanlar mutfaga gıder bır bardak su içer, sonra odaya döner ve sana "oh buz gibi kola içtim iyi geldi" dermiş. böyle basit konularda bile yalan soylerlermiş. kendılerını alamazlarmış :(

bu teşhisi siz mi koydunuz dr. a mı gitti
bence sizde de var bu hastalık o zaman çünkü kendinize yalan söylüyorsunuz
bu adam hasta değil ava çıkmış ama yakalanmış bir çapkın:31:

ben farkında olmaz olurmuyum. farkındayım. ama üülüyorum onada üzülüyorum işte :( çok seviyor beni biliyorum. bu aralar söyleyecektim diyor. bı kac kere seninle bişey konusmam lazım demişti hatta sonra yok oylesıne dedim diyordu :( ben sadece iyileşsin istiyorum değer verdim ona böyle kalmasın :(

bazen dıyorum babasının durumu ıyıyken bırden ıflas edincemi böyle psıkolojısı bozuldu.. cunku bu dogru 1996 gıbı varmış bi şirket ama iflasetmiş 2006da.

inanılmaz yalanlar daha neler neler.. bunlar villada bi erkek kardseyle asıyor sanıyordum. yok ailesi fln burdaymıs. o soyledıgı vıllada en yakın arkadasının eviymiş. şu anda bi firmada pazarlama müdürü olarak çalışıyomuş.

bu bi hastalık cnm.. normal bir yalancılık degıl bu. yalan oldugunu bıle bıle söylerlermiş bu tur ınsanlar. mitomani hastalarının basına sureklı bi iş gelirmiş yanı uydururmuş. en basıtınden bu tür insanlar mutfaga gıder bır bardak su içer, sonra odaya döner ve sana "oh buz gibi kola içtim iyi geldi" dermiş. böyle basit konularda bile yalan soylerlermiş. kendılerını alamazlarmış :(
Kaşınıyorum diyorsun yani.
Allah aşkına arkadaşım , gözünü seveyim aç gözünü.
Bunun hastalık olduğuna kendini inandırmak istiyorsun.

Son düzenleme:
çok gaddarsınız! lütfen biraz araştırın. böyle bir hastalk var! umarım başınıza gelmez!

gaddar değilim sizin kendinizi kandırıp bu yalanlara inanmanızı istemedim
hastalık var olabilir ama bir Dr.a gitmeden bunu kendiniz söylüyorsanız düşündürücü
gaddar olsam evet o adam hasta git yardımcı ol hatta evlen derdim

bu teşhisi siz mi koydunuz dr. a mı gitti
bence sizde de var bu hastalık o zaman çünkü kendinize yalan söylüyorsunuz
bu adam hasta değil ava çıkmış ama yakalanmış bir çapkın:31:

yahu arkadaşım, araştırdım emin sayılırım doktora gıtmesı gerektıgınıde soyledım ve gıdecegıne soz verdı bu bir. soyledıgı yalanlar farklı şeyler lütfen bilmediginiz bi konuda bu kadar net konuşmayın! önce bir araştırın. bu yalanları sadece bana söylemedi. diğer bir arkadaşına da söylemiş. avla avcılıkla ilgisi yok.

tatlım lütfen yanlış anlama amacım muhalefet olmak değil.. ama verdiğin örnek ile senin durumun aynı değil.. yalan, zaten yalan olduğu bilinerek söylenir.. insanın kendisine söylediği yalan belki bir rahatsızlık olabilir, ama bu yalanı sana söylüyor.. bu kendini kandırmaktan çok daha fazlası.. yani kleptomani gibi bir rahatsızlık değil bu.. sana kendini oldugundan farklı gösterme derdi.. çok türk filmi izlemiş arkadaşın.. bence bırak tedavi ettirmeye çalışmanı, arkana bakmadan kaç... bu kadar profesyonel yalan söylemek hastalıktan olamaz bence..

Benim dikkatimi çeken senin yanlış anlama ama sanki değişik bi koruma yöntemin var diyeceksinki pc başından nasıl anladın ama sanki büyülenmiş gibisin .Seni nasıl ikna ettiğini cidden merak ettim.
Bunun anormal bir durum olduğunu ve arkana bakmadan kaçman gerektiğini göremiyorsun .

çok gaddarsınız! lütfen biraz araştırın. böyle bir hastalk var! umarım başınıza gelmez!

Pardon bölüyorum ama
Öyle bi hastalık yok demiyor ki zaten
Öyle bi hastalık olabilir ama bu sevgilinizin o hastalığa tutulduğu anlamına gelmez, bunu doktor teşhis ederse doğrudur diyor
Bence de öyle

Sizin ya da halktan birinin 'bence şu hastalığa tutulmuş, ondan böyle' demesiyle olmaz bu işler

Bence yalancılıkta bir hastalık bu boyutta
Kendini aslında olmadığı biri olduğuna inandırmış
Dışarıda da bunu yaşıyor.
Hatta kişilik bozukluğu
Arkadaşım arkana bile bakmadan kaç.
Anlattım sana arkadaşımın başına gelenleri
Film senaryosu değil o gerçek
Ben şahidiyim yaşananların.

yahu arkadaşım, araştırdım emin sayılırım doktora gıtmesı gerektıgınıde soyledım ve gıdecegıne soz verdı bu bir. soyledıgı yalanlar farklı şeyler lütfen bilmediginiz bi konuda bu kadar net konuşmayın! önce bir araştırın. bu yalanları sadece bana söylemedi. diğer bir arkadaşına da söylemiş. avla avcılıkla ilgisi yok.

yahu yapma arkadaşım.. nasıl "emin sayılırsın". yahu benim kronik farenjitim var, buna rağmen her seferinde bir doktora görünürüm, değil ki senin söylediğin psikolojik rahatsızlık.. eğer netten teşhis koyabiliyorsak doktorlar neden var? ilacını da bul tedavi olsun o zaman..

kendini neden bu kadar yıpratıyorsun? evlendiğinde bir ömür bu şüpheyi sürdürebilecek misin? acaba işte mi? acaba yolda mı? çocuğu okula bıraktı mı? eve neden geç geldi? gerçekten doğru mu söylüyor? bu şüphelerle bir ömür taşırım diyorsan, zaten kabullenmişsin de.. geçmiş olsun ne diyelim?

tamam ben anladım.. kimileriniz güzel bir dille anlattı söyledigini.. kimininz kötü bir üslupla.. ama çıkarmam gereken sonuç şu sanırım hasta da olsa olmasada o bir yalancı uzak dur..

Ama seninki bu hastalığa uymuyor.
Seninkinin tek bir yalanı var : Zengin olduğu.
Diğer tüm yalanlar,o büyük yalanı desteklemek için söyleniyor.

Hastalık sebebiyle,elinde olmadan yalan söylemek ayrı.
O zaman farklı konularda önemsiz yalanlar söylemesi gerekmez mi ?

bilmediğim brişey değil merak etmeyin
bir doktor la yetinilmemeli bu tür hastalıklarda birkaç dr.un görüşüne başvurulmalı çünkü psikolojik bir hastalık bu bir
Dr.lar bile birçok testten görüşmeden sonra karar verebiliyolarken siz ordan burdan okuduklarınızla teşhis koymuşsunuz bu iki
bu öyle bana birde birine söylemişle olan bir hastalık değildir, adını bile doğru söyleyemez bu hastalık varsa bu üç
istediğinizi yapın sizin hayatınız biz sadece sizin görmediğiniz bir bakış açısından bakıyoruz ve dikkat ederseniz benimle aynı fikirde olan
bir çok kişi var hayat sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşayın mutluluklar bu dört:ssz:

tamam ben anladım.. kimileriniz güzel bir dille anlattı söyledigini.. kimininz kötü bir üslupla.. ama çıkarmam gereken sonuç şu sanırım hasta da olsa olmasada o bir yalancı uzak dur..

Aynen canım.
Kendine bir iyilik yap ve uzak dur.
Bunca yalanın içinde nesine güven duyucanda evlenicen bu adamla.
Yalanlarla örülmüş değil, gerçeklerden ibaret bir sevgiye itibar etmelisin.

ne güzel işte. sende fazla hayallere kapılmadan verilmiş sadakan varmış. booşversene, bak biz doğru insanı bulduk sanıp evlendikte neoldu?
şimdiden bu gibi büyük problemleri yaşıyorsan eğer ilerisini hiç düşünemiyorum bile.
öylesi insanla normal arkadaşlık bile kurmak istemez bi insan. bu yüzden derhal bağlantılarını kez. hasta olduğunu farzedelim,
bu çocuğun yanında sende sağlığından olursun. boşversene.

Konuyu şimdi okudum
8 binlik makarnayı duyduğum için bu forumda 4 binlik pekin ördeğine şaşırmadım
Şu dizilerde kendini zengin diye tanıtan aslında aksi bir hayat süren , atıp tutmayı marifet sanan tiplerden biri canlandı gözümde
Hasta filan gibi gelmedi bana yani

Sen teşhis koyuyosan
Bende o teşhisi çürütebilirim ( Hasta değil, profesyonel yalancı.. Ortak arkadaşlarınıza da aynı yalanları söylüyor ki çakmayın diye derim örneğin )

Sağlık konuları göreceli değildir, ne sen ne ben doğru bi tespit yapamayız..
Bana inanmayabilirsin çoğu kişinin sana inanmadığı gibi, iyisi mi doktor yolunu tutun bir an evvel..

adını feriha koydum dizisi geldi aklıma. o ferihamsı olmuş biraz.
ama bu tarz şeyler filmlerde olur gerçek hayatta olmaz bence biram önce kaç o insandan..

Back
X