Resimlere bakması değil ama ustaca yalan söylemesi ve ortaya çıkınca bu kadar çirkinleşmesi problem.
Ayrılmanız isabet olmuş. Lütfen geri dönmeyin. Küfür vs ne demek?!
Güvenilir biridir yani en azından ben öyle sanıyorum. Sorun fotoğraf değil zaten o kadar rahat ve inandırıcı yalan söylüyordu ki kim bilir bana kaç kez yalan söylemiştir diye düşünmekten kendimi alamadım. En azından çirkefleşeceğine mahcup bi şekilde özür dilese yine böyle olmazdıMalesef erkekler boyle yalanlarini kabul etmezler sevgilinz normalde nasil guvenilir birimi eger oyleyse bi fotograf yuzunden keske bu kadar uzerine gitmeseydinz cunku malesf evli erkekler bile bakiyo keske yapmasalar ama malesef yapiyolar.1
Keşkekeşke kusura bakma aşkım baktım deseydide yalan söylemeseydi
Aynen öyle ama o küfür ettikçe ben de susmadım yani. Şimdi keşke ağzımı tutsaydım da iyice pişman olsaydı diyorumhepde arkadasa atarlar olayı..zaten kızdıgı zaman kufur etmeye basladıysa ondan es de olmaz
Normalde asla geçmişine bakmam ama bana arkadaşım aç dedi de açtım demesi çok absürt geldi. Ne olursa olsun yalanın siyahı beyazı olmaz bence. Bu şekilde rahat yalan söyleyebiliyor olması ise gerçekten beni çok incittiBu konuda sıkıntı yarattığınız, internet geçmişini saatine dakikasına kadar kurcalamanızdan belli. Sıkıntı yaratacağınızı bildiği için de yalan söyleme ihtiyacı duymuş, olay büyümesin istemiş ama yanılmış. Ben bu tarz yalanlara çok kızamıyorum çünkü bazı ilişkilerde karşı taraf hak ediyor yalanı. Burda tek sorun size küfür etmesi. Ama zaten ayrılmışsınız bitmiş gitmiş öyle değil mi?
Geçmişe bakmak değil mesele. Baktığı resimi, girdiği siteyi falan problem ettiyseniz daha önce yalan söyler, normaldir. Ha siz kırılmış, incinmiş olabilirsiniz ama bu bişey değiştirmez. Yalanın siyahı beyazı olur bu arada. Sadece size söylenmesinden hoşlanmamışsınız. Sizde gerekince yalan söylüyorsunuz sonuçta.Normalde asla geçmişine bakmam ama bana arkadaşım aç dedi de açtım demesi çok absürt geldi. Ne olursa olsun yalanın siyahı beyazı olmaz bence. Bu şekilde rahat yalan söyleyebiliyor olması ise gerçekten beni çok incitti
aynen...Bu konuda sıkıntı yarattığınız, internet geçmişini saatine dakikasına kadar kurcalamanızdan belli. Sıkıntı yaratacağınızı bildiği için de yalan söyleme ihtiyacı duymuş, olay büyümesin istemiş ama yanılmış. Ben bu tarz yalanlara çok kızamıyorum çünkü bazı ilişkilerde karşı taraf hak ediyor yalanı. Burda tek sorun size küfür etmesi. Ama zaten ayrılmışsınız bitmiş gitmiş öyle değil mi?
Elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum ki düşünüyorum aynı durumda ben olsam utanır bi özür dilerdimGeçmişe bakmak değil mesele. Baktığı resimi, girdiği siteyi falan problem ettiyseniz daha önce yalan söyler, normaldir. Ha siz kırılmış, incinmiş olabilirsiniz ama bu bişey değiştirmez. Yalanın siyahı beyazı olur bu arada. Sadece size söylenmesinden hoşlanmamışsınız. Sizde gerekince yalan söylüyorsunuz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?