Yalanı ortaya çıkınca deliren sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi lampi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lampi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
108
100
18
Az önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim

Resimlere bakması değil ama ustaca yalan söylemesi ve ortaya çıkınca bu kadar çirkinleşmesi problem.

Ayrılmanız isabet olmuş. Lütfen geri dönmeyin. Küfür vs ne demek?!

Evet zaten bana baktım dese ya da çekindim söyleyemedim dese asla bu kadar büyümeyecekti. Sonra konuşmaya çalıştım ama görseniz bi afra bi tafra. Haksız olan taraf sendin dedim ama konuşmaya devam ettikçe büyüdü ve ciddi anlamda ikimizde çirkinleştik

Yalan büyük problem hem de çokbbüyük..

Malesef erkekler boyle yalanlarini kabul etmezler sevgilinz normalde nasil guvenilir birimi eger oyleyse bi fotograf yuzunden keske bu kadar uzerine gitmeseydinz cunku malesf evli erkekler bile bakiyo keske yapmasalar ama malesef yapiyolar.1

Saat gibi tıkır tıkır işleyen bir ayrılma planı, ne için; uyduruk bir 2014 enleri listesi için.
Evde yalnız olduğu bir zamanda bakıldiğını farketme kısmı ayrıca ilginç.

yalan ve karşılıklı çirkinleşmenin sonradan olmasındansa önceden farkedilmesi iyidir ama genel resme bakarsak sorun yok ayrılma kararında, fakat haklılık? Haklı olsanız bile ne değişecek ki ayrılmışsınız zaten.

Malesef erkekler boyle yalanlarini kabul etmezler sevgilinz normalde nasil guvenilir birimi eger oyleyse bi fotograf yuzunden keske bu kadar uzerine gitmeseydinz cunku malesf evli erkekler bile bakiyo keske yapmasalar ama malesef yapiyolar.1
Güvenilir biridir yani en azından ben öyle sanıyorum. Sorun fotoğraf değil zaten o kadar rahat ve inandırıcı yalan söylüyordu ki kim bilir bana kaç kez yalan söylemiştir diye düşünmekten kendimi alamadım. En azından çirkefleşeceğine mahcup bi şekilde özür dilese yine böyle olmazdı

hepde arkadasa atarlar olayı..zaten kızdıgı zaman kufur etmeye basladıysa ondan es de olmaz

hepde arkadasa atarlar olayı..zaten kızdıgı zaman kufur etmeye basladıysa ondan es de olmaz
Aynen öyle ama o küfür ettikçe ben de susmadım yani. Şimdi keşke ağzımı tutsaydım da iyice pişman olsaydı diyorum

Bu konuda sıkıntı yarattığınız, internet geçmişini saatine dakikasına kadar kurcalamanızdan belli. Sıkıntı yaratacağınızı bildiği için de yalan söyleme ihtiyacı duymuş, olay büyümesin istemiş ama yanılmış. Ben bu tarz yalanlara çok kızamıyorum çünkü bazı ilişkilerde karşı taraf hak ediyor yalanı. Burda tek sorun size küfür etmesi. Ama zaten ayrılmışsınız bitmiş gitmiş öyle değil mi?

Normalde asla geçmişine bakmam ama bana arkadaşım aç dedi de açtım demesi çok absürt geldi. Ne olursa olsun yalanın siyahı beyazı olmaz bence. Bu şekilde rahat yalan söyleyebiliyor olması ise gerçekten beni çok incitti

Geçmişe bakmak değil mesele. Baktığı resimi, girdiği siteyi falan problem ettiyseniz daha önce yalan söyler, normaldir. Ha siz kırılmış, incinmiş olabilirsiniz ama bu bişey değiştirmez. Yalanın siyahı beyazı olur bu arada. Sadece size söylenmesinden hoşlanmamışsınız. Sizde gerekince yalan söylüyorsunuz sonuçta.

aynen...

Bayanlara diyorlar ama erkekler daha çok yalan söylüyor bide biz erkeğiz sizin gıbı uyanık değiliz yalanı beceremeyiz diyorlar valla ayakta uyutuyor lar bizi ayrılmak la en iyisini yapmissin küfür etmek ne demek hem suçlu hem güçlü beyefendi

Yalan söylemesi kötü olmuş üstelik küfür etmesi daha da çirkin hem suçlu hem güçlü durumu sanırım, hayırlısı olsun diyelim...

Elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum ki düşünüyorum aynı durumda ben olsam utanır bi özür dilerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…