Yalanı ortaya çıkınca deliren sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi lampi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ozur dilenmesi gereken kusurluk bi durum goremedim acikcasi.erkek nihayetinde hangisi bakmaz ki! Demek ki sizden cekindigi icin uzayip kavgaya donusmesin diye yalan soylemis.bu gibi durumlarda makul olmak lazim bence.baksin yani ne olacak! Ama tabii kufur etmeye kadaar vardirmasi da hos olmamis.ayrilma sebebi de bu olmali.

Yalan = güvensizlik ayrılmanız iyi olmuş

Ya dediğim gibi zaten baktım dese sorun yok ama böylece rahat yalan söylemesi yalanı ortaya çıkınca aksileşmesi falan ayrılık sebebi bence

Ne salakca bi sebepten ayrilik.
Evet baktim dese helal olsun aslanima mi diyip sirtini mi sivazlayacaktiniz?Pesini de birakmamissiniz olayin.Bende olsam bakmadim derdim.Tepkinizden cekinmis ve bu sekilde kacmak istemis bu sacma sorunuzdan.Olan iliskinize olmus.Alti saglam olmayan bir iliski eften puften sacma bir sebepten bitmis olmus.Hayirlisi olsun adiniza.

ne kadar gereksiz basit bi sebebten kavga etmişsiniz, sürekli baktın bakmadın, yalan söyledin söylemedin öyleydi böyleydi çocuk gibi, bence de tek sorun küfür
bu arada yalan söylemeyen insan yoktur, ben hayatımda hiç yalan söylemedim diyen yalancıdır

Haklısın arkadaşım, ben de benzer bir mevzudan dolayı nişan atmıştım. İyi yapmışsın ayrılarak, dürüstlük herşeyin başında gelir. Dürüst olmayan adamdan her türlü pisliği bekle. Barışmak isteyecektir, sakın geri dönme derim. Ben bana yalan söyleyen adama dönmedim, şimdi dürüst bir adamla harika bir ilişkinin 3. yılındayım Kalbini hak edenlere sakla..

Çok sevindim senin adına. Allah mutluluğunu daim etsin canım

Sevgiliyken küfredeni evlenince düşünemiyorum. Ustaca yalan söylüyor. Arkana bakmadan kaç

Niye soruyorsunuz ki ? Baktıysa bakmadım diye bilir kıskanacağınızı düşünüp..

Küfür ve hakaret konusu ise çok ayrı tabi.

Niye soruyorsunuz ki ? Baktıysa bakmadım diye bilir kıskanacağınızı düşünüp..

Küfür ve hakaret konusu ise çok ayrı tabi.
Ikimizinde vakit geçirdiği bi site konu açılınca sordum bi anda

erkekler hatalarını öyle bi evirip çeviriyorlar ki en sonunda seni özür dileyecek pozisyona getiriyorlar.

yalancılar yalanları ortaya çıkınca çok tehlikeli olurlar ,hem suçlu hem güçlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…