- 3 Kasım 2011
- 1.351
- 3.134
- 333
Yalan söylemesi kötü olmuşüstelik küfür etmesi daha da çirkin hem suçlu hem güçlü durumu sanırım, hayırlısı olsun diyelim...
beyaz yalan vardır. ve bence gereklidir
Ya dediğim gibi zaten baktım dese sorun yok ama böylece rahat yalan söylemesi yalanı ortaya çıkınca aksileşmesi falan ayrılık sebebi benceBen ozur dilenmesi gereken kusurluk bi durum goremedim acikcasi.erkek nihayetinde hangisi bakmaz ki! Demek ki sizden cekindigi icin uzayip kavgaya donusmesin diye yalan soylemis.bu gibi durumlarda makul olmak lazim bence.baksin yani ne olacak! Ama tabii kufur etmeye kadaar vardirmasi da hos olmamis.ayrilma sebebi de bu olmali.
Baya baya etti ben de altta kalmayınca iyice uzadıküfür derken nasıl bişeydi çokmu büyük hakaret etti?
o zaman sorun bakması değil canım böyle bi insanla nereye kadar devam edebilceksin?lütfen geri adım atmaBaya baya etti ben de altta kalmayınca iyice uzadı
Baya baya etti ben de altta kalmayınca iyice uzadı
Haklısın arkadaşım, ben de benzer bir mevzudan dolayı nişan atmıştım. İyi yapmışsın ayrılarak, dürüstlük herşeyin başında gelir. Dürüst olmayan adamdan her türlü pisliği bekle. Barışmak isteyecektir, sakın geri dönme derim. Ben bana yalan söyleyen adama dönmedim, şimdi dürüst bir adamla harika bir ilişkinin 3. yılındayımAz önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim
Evetyani sende ona mı küfrettin?
Çok sevindim senin adına. Allah mutluluğunu daim etsin canımHaklısın arkadaşım, ben de benzer bir mevzudan dolayı nişan atmıştım. İyi yapmışsın ayrılarak, dürüstlük herşeyin başında gelir. Dürüst olmayan adamdan her türlü pisliği bekle. Barışmak isteyecektir, sakın geri dönme derim. Ben bana yalan söyleyen adama dönmedim, şimdi dürüst bir adamla harika bir ilişkinin 3. yılındayımKalbini hak edenlere sakla..
Sevgiliyken küfredeni evlenince düşünemiyorum. Ustaca yalan söylüyor. Arkana bakmadan kaçAz önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim
Ikimizinde vakit geçirdiği bi site konu açılınca sordum bi andaNiye soruyorsunuz ki ? Baktıysa bakmadım diye bilir kıskanacağınızı düşünüp..
Küfür ve hakaret konusu ise çok ayrı tabi.
Çok sevindim senin adına. Allah mutluluğunu daim etsin canım
Kesinlikle öyle. O kadar arsızlığa rağmen acaba bende mi hata var diye düşünmekten kendimi alamıyorumerkekler hatalarını öyle bi evirip çeviriyorlar ki en sonunda seni özür dileyecek pozisyona getiriyorlar.
yalancılar yalanları ortaya çıkınca çok tehlikeli olurlar ,hem suçlu hem güçlü...Az önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?