- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
hiç düşünme. o fotolara falan bakmasını geç öyle güzel güzel yalan söylemesi asıl problem. ya kabul etsin ya da yoluna baksın o ne öyleKesinlikle öyle. O kadar arsızlığa rağmen acaba bende mi hata var diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Aynen öyle ama üzülüyorum yine dehiç düşünme. o fotolara falan bakmasını geç öyle güzel güzel yalan söylemesi asıl problem. ya kabul etsin ya da yoluna baksın o ne öyle
Çok profesyoneldi gerçektenBir insan daha sevgiliyken kufur ediyorsa ooooo bide böyle profosyonel ce yalan soyleyene dikaat başka bişey demem
Çok profesyoneldi gerçektenBir insan daha sevgiliyken kufur ediyorsa ooooo bide böyle profosyonel ce yalan soyleyene dikaat başka bişey demem
Hayır tatlımyaş 17
Yok canım aramadı mesaj da atmadıHic aradimi su vakte kadar? merak ettim. Yada mesaj.
Evet zaten beni düşündüren üzen de bu esenin bunu sormuş olman bi garip bence yani zaten erkeklerin fırsatını bulunca bu tip şeylere baktığını bilmen gerekiyordu o siteye koyanlar da bakıldığını bildiği için koyuyor yoksa o izlemez bu izlemez e kim izliyor da bu kadar reyting alıyor?
senin derdin çekinip yalan söylemesi değil sanırım madem profesyoneldi diyorsun ileride başka konularda da profesyonelleşebilir.
Yok canım aramadı mesaj da atmadı
Zaten huyu öyle. Arayacak olursa da 3-4 gün sonra ama aramayacak benceO zaman ne diyoruz: verilmis sadakan varmiss.
baksana dunden raziymis.
Az önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim
Zaten huyu öyle. Arayacak olursa da 3-4 gün sonra ama aramayacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?