Yalanı ortaya çıkınca deliren sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi lampi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle öyle. O kadar arsızlığa rağmen acaba bende mi hata var diye düşünmekten kendimi alamıyorum
hiç düşünme. o fotolara falan bakmasını geç öyle güzel güzel yalan söylemesi asıl problem. ya kabul etsin ya da yoluna baksın o ne öyle

Bir insan daha sevgiliyken kufur ediyorsa ooooo bide böyle profosyonel ce yalan soyleyene dikaat başka bişey demem

Hic aradimi su vakte kadar? merak ettim. Yada mesaj.

senin bunu sormuş olman bi garip bence yani zaten erkeklerin fırsatını bulunca bu tip şeylere baktığını bilmen gerekiyordu o siteye koyanlar da bakıldığını bildiği için koyuyor yoksa o izlemez bu izlemez e kim izliyor da bu kadar reyting alıyor?

senin derdin çekinip yalan söylemesi değil sanırım madem profesyoneldi diyorsun ileride başka konularda da profesyonelleşebilir.

Evet zaten beni düşündüren üzen de bu e

canım sorduğunda evet tektim, merak ettim deseydi yine kavga ve ayrılık olacaktı. kavge etmemek istemediği, seni kaybetmek istemediği için yalan söylemş olabilir. ( ama yalanını deşeceğinden habersiz )
yalan söylemesi gercekten cok kötü birde ustaca bunu ilerletmesi daha kötü bir durum.
erkekler böyle işte bizim kızcağımız şeyleri yaptıklarında, yaptıklarının arkasında durmuyolar. keşke daha fazla büyümeseymiş

Yalnız adamın küfürlerine karşı, konu sahibi de küfürle cevap vermiş.
Yani ikisi de normalde (ara sıra bile olsa) zaten küfreden insanlarmış, ki konu sahibinin de ağzından çıkabilmiş. (Konu sahibi, hayır ben tam bir küfür bakiresiydim ilk kez orda ettim demesin.)
Küfür eden insanları kınamıyorum, üslup meselesi, olabilir yani.
Ama bu durumda nispeten normalleştiği için artık "küfür yüzünden ayrılmak" nedeni işlevsiz kalıyor konu sahibi için.

Bunun haricinde, çekindiği için yalan söyleyen bir erkek, ne ilk ne de sondur. Attığı adıma kadar dürüst olan erkek zaten hint kumaşı sayılır, onu arıyorsan da, önce kendin hint kumaşı mısın ona bakmak lazım gelir.

Sevgilin seni alttan almalıydı bence, sonuçta basit bir kıskançlık yaptığın şey ayrıcada sevgilin bekar bir erkek muhtemelen
merak edip bakmış olabilir, ben bile haber görsem bu konuda merak eder bir göz gezdirirdim ..
Sevgilinin tepkileri karakterini ortaya koymuş canım burada haklı haksız aramaktan çok sevgilinin tepkilerinden
doğru insan izlenimi vermediğini anlayabilirsin .

yalanını yakalayınca öfkelenmiş..bence büyük problem yalan söylemesi..ilişkiler güven üzerine kurulur..iyi olmuş ayrılmanız..

Zaten huyu öyle. Arayacak olursa da 3-4 gün sonra ama aramayacak bence

aramasın, arasa da görüşme.
yalanın büyüğü küçüğü olmaz, devamı olur.
hakaretin küfürün devamı şiddettir.
her ne kadar sen de küfür etmiş dahi olsan, tecrübemle sabittir ki; kadının naifliği ve saldırganlığı çoğunlukla karşısındaki erkeğin karakteriyle alakalıdır.

Resimlere bakmasi sorun degilde, yalan soylemesi ve yalanindan sonra cirkinlesmesi büyük sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…