YALANIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLUR MUUU??

Sordum ayni şekilde
Sirket hatti ve sirket hattinin verilidgi zaman biz o donem ayriydik o yuzden soylemek aklina bile gelmemis oyle diyor ..

Kimse %100 dürüst değil, herkes öyle ya da böyle yalan söylüyor. Bazen karşındakini kırmamak için, bazen durumu kurtarmak için... ama erkek arkadaşının şuanki açıklaması da bana pek inandırıcı gelmedi, sana açık olabilirdi. Soru işareti uyandıran bir durum

Sordum ayni şekilde
Sirket hatti ve sirket hattinin verilidgi zaman biz o donem ayriydik o yuzden soylemek aklina bile gelmemis oyle diyor ..
Sorulacak çok soru var canım, şirket hattını yeni numara aldım diye itelemesi çok mantıklı değil. Ortada bir yalan olduğu kesin ama yalanın ne olduğunu bile bilmiyoruz. Bence bu şüpheyle kendini yiyeceğine ayrıl ve kendine hiç yalan söyleyemeyen, yalana da ihtiyacı olmayan dürüst bir sevgili bul :)

Bursa liyim canım.

Memleket önemli değil bence, böyle bir meseleden yalan söyleyen insana güvenmek zor.

Bir aydır neden sen o hattı bilmiyorsun? Bu da önemli. O hat ile başka birileriyle de konuşuyordu muhtemelen.

Senin yerinde olsam şans vermem.

Bende bu sekilde düşünüyorum ama ikilemdeyim iste ..:/

Yakanın büyüğü küçüğü olur ama erkek Arkadaşının niyetini de sen sezersin zaten

Alamadığını şirket hattı kullanacağını neden söylememiş o kısmı anlamadım. Aldım geldim yazmasını gerektirecek kadar didikliyorsunuz demek ki hayatını o da kendince böyle basit yalanlara başvuruyor..
Ayrıca whatsapp durumu tarihine bakıp açık arama da bana pek sağlıklı gelmedi..

bu yalan değil kıvırma ki bence yalandan daha tehlikelidir. o da bi b.k yedim çevirmeye çalışıyorum demektir. onu göre gardınızı alın derim.

Didiklemek degil aslinda napiyosun diye konuşurken laf arasinda ben cikiyoem markte ordan hat alcam dedi daha sonra ben hat aldim vs vs dedi.
Watsap durumuna bakacağım aklina gelmedi sanirm ordan yakaladim

Yerinde olsam o numarayı Facebookta vs. Arastirirdim. Bence bu işin içinde başka iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…