- 25 Ocak 2018
- 56
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Llacivert900
-
Sordum ayni şekildeBence hala yalan söylüyor açıklamasi çok mantıksız, konuyu başka yere döndürüyor. Çünkü sen doğru soruyu sormamissin doğru soru şu: "madem eski bir hat ve sen bunu daha önce kullandın, bu numara neden bende yok?"
Ben ayni senin gibi dusunuyorum sadece merak ayni bu cumlelero ben kurdum bire-bir eksiksoz kendisine boyle söyledim sadece merak ettmSebep?
Parasi olmadigi icin almadigini ama soylemek istememis bunu oda aldim demis kafam allak bullakHer yalanın bi sebebi vardır elbet. Benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi
Bana pek inandırıcı gelmedi. Sen inandıysan devam et tabii ama şahsen ben ayrılırdım. Yalan söylemek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.Parasi olmadigi icin almadigini ama soylemek istememis bunu oda aldim demis kafam allak bullak
Sorulacak çok soru var canım, şirket hattını yeni numara aldım diye itelemesi çok mantıklı değil. Ortada bir yalan olduğu kesin ama yalanın ne olduğunu bile bilmiyoruz. Bence bu şüpheyle kendini yiyeceğine ayrıl ve kendine hiç yalan söyleyemeyen, yalana da ihtiyacı olmayan dürüst bir sevgili bul :)Sordum ayni şekilde
Sirket hatti ve sirket hattinin verilidgi zaman biz o donem ayriydik o yuzden soylemek aklina bile gelmemis oyle diyor ..
Inanmadim bende zTen ama suan sans istiyorBana pek inandırıcı gelmedi. Sen inandıysan devam et tabii ama şahsen ben ayrılırdım. Yalan söylemek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Bende bu sekilde düşünüyorum ama ikilemdeyim iste ..:/Bursa liyim canım.
Memleket önemli değil bence, böyle bir meseleden yalan söyleyen insana güvenmek zor.
Bir aydır neden sen o hattı bilmiyorsun? Bu da önemli. O hat ile başka birileriyle de konuşuyordu muhtemelen.
Senin yerinde olsam şans vermem.
Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?
Didiklemek degil aslinda napiyosun diye konuşurken laf arasinda ben cikiyoem markte ordan hat alcam dedi daha sonra ben hat aldim vs vs dedi.Alamadığını şirket hattı kullanacağını neden söylememiş o kısmı anlamadım. Aldım geldim yazmasını gerektirecek kadar didikliyorsunuz demek ki hayatını o da kendince böyle basit yalanlara başvuruyor..
Ayrıca whatsapp durumu tarihine bakıp açık arama da bana pek sağlıklı gelmedi..
Normalde yalan soylicek birisi olmadigini bilirdim 1 yil 3 ayim gecti onunla sacma spaan bir yalan olmasi beni duusndurduYakanın büyüğü küçüğü olur ama erkek Arkadaşının niyetini de sen sezersin zaten
Dediğim gibi niyet önemliNormalde yalan soylicek birisi olmadigini bilirdim 1 yil 3 ayim gecti onunla sacma spaan bir yalan olmasi beni duusndurdu
Oyledir elbet ama isin icinde yalan olunca niyetin pekte onemi kalmiyor be :/Dediğim gibi niyet önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?