- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
- Konu Sahibi Llacivert900
-
O da doğruOyledir elbet ama isin icinde yalan olunca niyetin pekte onemi kalmiyor be :/
Aynen bende boyle duusunuyorum cok sacma bisey . Beyaz ve kucuk yalan diyor sacmalik yani baska bsy degil salak yerineİnsanların küçük olarak nitelendirdiği şey aslında büyük bir yalandır. Çok saçma-gereksiz-anlamsız özellikle hat gibi birşeyden yalan söyleniliyorsa ben o kişiye ömrü billah güvenmem artık.
başkalrıyla da görüşüyor olmasın iki numarası nı silme takip etArkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?
Dokuman cikaricak ve o hatti bende kalicakbaşkalrıyla da görüşüyor olmasın iki numarası nı silme takip et
Resmen yalan soylemis.Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?
dökümandaki numaraların sahibinin kadın mı erkek mi olduğunu Nereden bileceksin ?Dokuman cikaricak ve o hatti bende kalicak
Dokumanda konuşulan hersey çıkıyor. Aramalar mesajlardökümandaki numaraların sahibinin kadın mı erkek mi olduğunu Nereden bileceksin ?
Öff bu kadar alengirli işlere be gerek var. Yalanın büyüğü küçüğü olur siz hiç annenize sevgilinizle buluşmaya giderken yalan söylemediniz miArkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Peki siz olsaniz bu durum karsisida nasil bir yol izlerdiniz :/Öff bu kadar alengirli işlere be gerek var. Yalanın büyüğü küçüğü olur siz hiç annenize sevgilinizle buluşmaya giderken yalan söylemediniz mi
Tabi ki soyluyoruz mecburi söylenen yalan tabi bununda boyutlari da vardir kendi icinde dediginiz gibi sevgiliyle bulusmaya giderken söylenen yalan gibiÖff bu kadar alengirli işlere be gerek var. Yalanın büyüğü küçüğü olur siz hiç annenize sevgilinizle buluşmaya giderken yalan söylemediniz mi
Zaten dediginiz gibi hayatta hic birsey gizli kalmiyor ve ben bu lafi hic agzimdan düşürmezdim kendisine de söylerdim oda benim gibi düşünürdü ederdi ama gereksiz sacma sapan birb yalan olmasi insani beter ediyor. :/Hiç düşünmeden hayatımdan çıkarırdım. Küçük ya da büyük yalan yoktur. Yalan yalandır! Çok basit bir konuda yalan söyleyen her sıkıştığında da yalan söylemekten geri kalmayacaktır. Tahammül edemediğim tek şey budur. Hiçbir şey de gizlide kalmaz küçük ya da büyük. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yapan her turlu yapar ama dokumanda hersey çıkıyor telefon konusmalarinda konusma süreleri ve telefon numaraları. Mesajlarda da ayni ama konuşulan hersey kelime kelimesine elimde olcakIyıde dokuman çıkarıp sana verse bıle dıyelım kı 3 hafta once bırısıyle konustu. O kıza dıyemezmı yabancı numara ararsa acma bi sure. Yada acarsa babana abıne felan açtır. Yanı du dokumanlarada guvenemezsın ki. Hemen yelkenlerı suya indirme sakın!
anladımDokumanda konuşulan hersey çıkıyor. Aramalar mesajlar
. Ararim kendi numaramdan sesi duyar yanlisllikla oldu der kapatirim .
Peygamber edendimiz şaka dahi olsa yalan söylemeyiniz diyo.bence olmaz.bir daha söylememesi için uyarın.Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Yoktan yere değil işte ama beş kuruşsuz meteliğe kurşun atıyor o yüzden yeni bir hat alamamış sevgilisine de durumu çaktırmamaya çalışıyor ben bunda birşey görmedim kendinizi doldurmayın boş yere. Hat alamadım demek cebimde beş kuruş para Yok rezil durumdayım demekle aynı bir erkek için. Bir erkeğin para kazanmaması veya kazmadığı oranın yetmemesi gözden düşmesi için yeterli bizim toplumda. Bu arada ailesini geçindiremeyecek kadar geliri yoksa olma da ihtimali yoksa salla gitsin vakit kaybı.Tabi ki soyluyoruz mecburi söylenen yalan tabi bununda boyutlari da vardir kendi icinde dediginiz gibi sevgiliyle bulusmaya giderken söylenen yalan gibi
Ama benm bahsettigim olayda gereksiz yani yoktan yere soylenen bir yalan oldugu icin insani dusunduruyo bende burda paylasmak istedim.. :// mesela boyle bir yalan yerine hat almadim sirket hattini kullancagim demesinde bir sakinca yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?