Yalanınız Ortaya Çıkarsa?

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kızlar merhaba,

Birine ufak, beyaz bi yalan söylediniz sonra o bunu fark etti, bazı sorular sordu, siz de yalanınız ortaya çıkmasın diye tam anlamıyla kıvırdınız, kıvırdığınız belli ama o an panikle bunu yapabildiniz.Sonra karşı taraf da sizi bozmadı.Ama siz kendi içinizde bi eziklik, mahcubiyet hissettiniz?

Ne yapardınız bu durumda?

Konuya bağlı bence,eğer kızacak gibiyse o zaman hiçbir şey yapmam.Kıvırdığımla kalırım,nasıl olsa anlamış kıvırdığımı da.

Ama eğer kızılacak birşey değil,kıvırdığımı söylersek oturup güleriz karşılıklı diyorsan söyleyebilirsin de.

Ne tepki verir bilmiyorum diyorsan,hiç söyleme bence.Bırak öylece kalsın...

Böyle bir durumla karşılaşmadım..Yalanın pembesi bile olduğuna inanmayanlardanım..

Ama madem böyle bir durumla karşılaştınız, onu karşınıza alın açık açık böyle bir durum oldu diye anlatın; en doğrusu bu.

Yalan yalanı doğurur..Hadisi şerifte '' Kurtuluş doğrudadır'' mesajı verilir..Bu söz tam bir hayat ışığıdır.

Ortaya çıkacak bir yalanım yoktur benim...
Öyle birşey olursa da yerin dibine geçmekten başka elimden birşey gelmez...

Söylemekle söylememek arasında kararsızım aslında büyütülecek bi konu değildi ama hani bazı anlar vardır kal gelir ya o an tam onu yaşadığım için bu kadar etkilendim, bi de söylersem terslenicem orası kesin...

Yalan söylememelisiniz diyen arkadaşlarım çok haklısınız ama bir anda oluverdi çok üzüldüm sonrasında.

Söylemekle söylememek arasında kararsızım aslında büyütülecek bi konu değildi ama hani bazı anlar vardır kal gelir ya o an tam onu yaşadığım için bu kadar etkilendim, bi de söylersem terslenicem orası kesin...

Yalan söylememelisiniz diyen arkadaşlarım çok haklısınız ama bir anda oluverdi çok üzüldüm sonrasında.

Tersleneceksen hiç söyleme.Sonuçta çok önemsediği bi koun olsa,senin kıvırdığını anlayınca üstüne gelirdi ama önemsememiş belli ki.Şimdi böyle basit bi konu için ben sana hem yalan söyledim,hem de üstüne kıvırdım dersen durduk yere sorun çıkabilir

yalan atarsam eğer içim içimi yer ve bir şekilde mutlaka doğrusunu söylerim. sizin için önemli biriyse neden yalan söylemek zorunda kaldığınızı açıklayın ve itiraf edin derin. bir daha görmeyeceğiniz biriyse unutun gitsin.

Tersleneceksen hiç söyleme.Sonuçta çok önemsediği bi koun olsa,senin kıvırdığını anlayınca üstüne gelirdi ama önemsememiş belli ki.Şimdi böyle basit bi konu için ben sana hem yalan söyledim,hem de üstüne kıvırdım dersen durduk yere sorun çıkabilir

yalan atarsam eğer içim içimi yer ve bir şekilde mutlaka doğrusunu söylerim. sizin için önemli biriyse neden yalan söylemek zorunda kaldığınızı açıklayın ve itiraf edin derin. bir daha görmeyeceğiniz biriyse unutun gitsin.

Söylememeye karar verdim, unutalım bu seferlik, bir daha da olmayacak inşallah..

Kızlar merhaba,

Birine ufak, beyaz bi yalan söylediniz sonra o bunu fark etti, bazı sorular sordu, siz de yalanınız ortaya çıkmasın diye tam anlamıyla kıvırdınız, kıvırdığınız belli ama o an panikle bunu yapabildiniz.Sonra karşı taraf da sizi bozmadı.Ama siz kendi içinizde bi eziklik, mahcubiyet hissettiniz?

Ne yapardınız bu durumda?

Bence zor durumda kaldıgın için yada ne bileyim seni kırmak istemediğim için böyle birsey yaptım ama içim rahat degil deyip dogruyu söylersen bence dogru birsey yapmış olursun içinde rahatlar

Back
X