- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Adama eziyet ediyorsun resmen. Ayrılacaksan ayrıl herkes yoluna baksın. Çok çirkin bir davranış biçimi bu.Neresinden başlayacağımı bilemiyorum.
Her şey o kadar sarpa sardı ki
Belki hatırlayanlar olur beni kısıtlayan, izin almamı bekleyen bi erkek arkdaşım vardı. Ailem de onaylamıyordu. 1 yıllık ilişkiydi yaşlar 22-27
Ben ona bu sebepleri anlatıp ayrıldım.
Bir kaç gün sonra “sensiz yaşayamıyorum, hayatına asla müdahale etmeyeceğim, kıskançlık yapmayacağım, ailen konusunu da zamana bırakalım” diyerek bi şekilde barıştık.
Gerçekten de sorun çıkarmıyordu.
Ama anladım ki içinde biriktiriyormuş dün tartıştık biraz ve bana dedikleri;
“Sen bana ilişkimizin başında ailem kabul etmese bile ikna ederim dedin ama edemedin vazgeçtin,
Beraberliğimiz boyunca hayatımızdaki yeni kararları birlikte alırız dedin ama öyle olmadı (tiktok videosu çekmek istememden ve örgün üni okumak istememden bahsediyor)
Benim hayatım mahvoldu bunları yapacaksan bana baştan söyleseydin sana bu kadar bağlanmış olmazdım, hakkımı helal etmiyorum, yaşattığını yaşa”
Tarzında şeylerdi.
Halbuki bu son barışmamızda baya kendini düzeltmişti gerçekten sorun çıkarmıyodu ve destek oluyordu.
Dün ben “son zamanlarda çok yıprandık zamanla toparlanacağız” dedikten sonra çıktı bu tartşma.
Diyor ki “yıprandık ama ben elimden geleni yapıyorum sende bir çaba yok”
Doğru söylüyor hatta sosyal medya sayfalarımın reklamını bile yaptırdı. Ama benden nasıl bir çaba beklediğini anlayamadım.
Kızlar ben zaten iki aydır ayrılık kararı aldım Ve iki -üç kez de ayrıldık.
Her seferinde tamam sorunu çözeceğim diyerek veya bu şekilde ayrılmayalım vs diyerek geri barıştık.
Ben istedim ki içi rahat olsun, yürütemediğimizi görsün o zaman ayrılalım.
Çünkü şu an ona yalanlar söylediğimi, o beni hayatının merkezine almışken benim seviyor numarası yaptığımı, hakkına girdiğimi falan düşünüyor.
Bense zamanında sevdik ama yürütemedik diye düşünüyorum o da böyle düşünse gayet rahat ayrılacağız.
Bir de böyle hakkımı helal etmem, hayatım mahvoldu tarzında konuşunca çok da vicdan yapıyorum.
Aldığım kararı sorguluyorum.
Böyle ayrılıp barıştıkça iyice saçma bir hal alıyor ayrılacaksam da kararımın arkasında olmam lazım.
Net bir karar verip bunu ona nasıl güzelce anlatırım? Helal etmem, mahvoldum muhabbetlerine girmeden nasıl biter?
Tiktok videosu çekerek ayrılsınAdama eziyet ediyorsun resmen. Ayrılacaksan ayrıl herkes yoluna baksın. Çok çirkin bir davranış biçimi bu.
Hayır ben değilimSiz geçen gün iş yerinde birisinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor mudur acaba diye soran üye değil misiniz ? Eski konulara bakamıyorum henüz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Onun haricinde konunun mantıklı hiç bir yanı yok , tamamen iletişimi kesip yolunuza bakın.
Haklısınız sizleri de bıktırdımNe yazsakta bos bir kac gün sonra sil basta yapacan ve tekrar konu acacan
Kusura bakmayın dediğim gibi forumu tam aktif kullanamadığım için bakamadım eski konulara :)Hayır ben değilim
"ailemde onaylamıyordu" yazısını okuyunca dırek zaten o ısten hayır gelmeyeceğini bilmemiz gerekiyor öyle yada böyle bir ailenın onay vermediği ilişkiden yapılacak evlilikten cidden hayır gelmiyor sonu hep hüsranla bitiyor bunun örneğini binlerce kez okuduk ve gördük. Maalesef.. Onlar bizlerden daha iyi hissediyor Herseyi ne kdr bilgilide olsak onlar hep farklı ve objektif gözle baktıklarındanmı nedir dönüp dolaşıp onların dedıklerıne gelıyor (istisnalar var tabı)Neresinden başlayacağımı bilemiyorum.
Belki hatırlayanlar olur beni kısıtlayan, izin almamı bekleyen bi erkek arkdaşım vardı. Ailem de onaylamıyordu. 1 yıllık ilişkiydi yaşlar 22-27
Bir kaç gün sonra “sensiz yaşayamıyorum, hayatına asla müdahale etmeyeceğim, kıskançlık yapmayacağım, ailen konusunu da zamana bırakalım” diyerek bi şekilde barıştık.
“Sen bana ilişkimizin başında ailem kabul etmese bile ikna ederim dedin ama edemedin vazgeçtin,
Beraberliğimiz boyunca hayatımızdaki yeni kararları birlikte alırız dedin ama öyle olmadı (tiktok videosu çekmek istememden ve örgün üni okumak istememden bahsediyor)
Benim hayatım mahvoldu bunları yapacaksan bana baştan söyleseydin sana bu kadar bağlanmış olmazdım, hakkımı helal etmiyorum, yaşattığını yaşa”
Tarzında şeylerdi.
Halbuki bu son barışmamızda baya kendini düzeltmişti gerçekten sorun çıkarmıyodu ve destek oluyordu.
Dün ben “son zamanlarda çok yıprandık zamanla toparlanacağız” dedikten sonra çıktı bu tartşma.
Doğru söylüyor hatta sosyal medya sayfalarımın reklamını bile yaptırdı. Ama benden nasıl bir çaba beklediğini anlayamadım.
Her seferinde tamam sorunu çözeceğim diyerek veya bu şekilde ayrılmayalım vs diyerek geri barıştık.
Çünkü şu an ona yalanlar söylediğimi, o beni hayatının merkezine almışken benim seviyor numarası yaptığımı, hakkına girdiğimi falan düşünüyor.
Bense zamanında sevdik ama yürütemedik diye düşünüyorum o da böyle düşünse gayet rahat ayrılacağız.
Bir de böyle hakkımı helal etmem, hayatım mahvoldu tarzında konuşunca çok da vicdan yapıyorum.
Böyle ayrılıp barıştıkça iyice saçma bir hal alıyor ayrılacaksam da kararımın arkasında olmam lazım.
Net bir karar verip bunu ona nasıl güzelce anlatırım? Helal etmem, mahvoldum muhabbetlerine girmeden nasıl biter?
O muhabbetlere girmeden bitmez, soğuk kanlılığını koru, ünv okuyacaksan hele kesinlikle taviz verme. Ayrıldık bitti de engelle her yerden, bitti bu kadar.O da yoluna baksınNeresinden başlayacağımı bilemiyorum.
Tarzında şeylerdi.
Sosyal medayada satış sayfalarım varTiktok videosu mu çekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?