Ya inanmadım abisinin baktığına ama bi yandan konduramadım da bunu ona. Bu merak edilip bakılacak bi şey değil. Napmalıyım. Bu konunun üstünden zaman geçti ancak ben unutamadımHangi gururdan bahsediyordun ki sen?..
Hem sapık hem gerizekalı hem yalancı.
İkimizde 20 yaşındayız ona bu konuda güvenmedim verdiği cevaba çocuk bile inanmazdı. Ama diğer konularda hiç güvensizlik oluşmadı aramızda.Ayy cok guldum istemsizcekac yasinda erkek arkadasin .Abisi bakmamistir kendi bakmistir tabi:))Kadina gitmek ne demek gitmek isterse her turlu bulur.
Asil sorun guvenmedigin erkek arkadasinla neden iliskini sürduruyorsun.
Bilmiyorum. Bu öylesine merak edilipte bakılacqk bi şey değil.Ben baktım dese tepkiniz ne olurdu
Nasıl unutabilirsin ki zaten inanmak istesen bile çocuk markete diye çıksa insanın aklını yer bitirir bu düşünce.Ya inanmadım abisinin baktığına ama bi yandan konduramadım da bunu ona. Bu merak edilip bakılacak bi şey değil. Napmalıyım. Bu konunun üstünden zaman geçti ancak ben unutamadım
Biraz daha açar mısınız? Nasıl yani, hangi kötü kadınlar, şu kötü kadınlar mı, bu kötü kadınlar mı?Bahsettiğim kadınlar şu malum kötü olan kadınlar.
İnanın bu cümleniz benim gördüğüm yazının beş kat terbiyeli haliGoogle a "kotu kadınlarla nasil birlikte olunur" mu yazmis aratmis ne yapmis
Genelevde çalışan malum kadınlar.Biraz daha açar mısınız acaba? Nasıl yani, hangi kötü kadınlar, şu kötü kadınlar mı? Orada mı, burada mı?
Benim aklıma tecrübesiz görünmek istemediği için araştırabileceği geldi. Kısacası şöyle yazmış ... ile nasıl birlikte olunur.Kötü kadınlarla nasıl birlikte olunur diye neyi aratmış anlamadim her kadınla ayni şekilde birlikte olunur diye biliyorum ben yanlismi biliyorum acaba
Biliyorum ama neden şu andaki sevgilim kalıcı olmasın ki. Hayatınıza giren her insana geçici gözüyle bakamıyorsunuz maalesef. 30 yaşta 40 yaşında olan biri için toy ve tecrübesiz.daha 20 yaşındasınız. ne kadar gençsiniz. kimler gelecek kimler geçecek:) 30 yaşına gelince bir daha görüşelim tatlım :) sikma canını
Eeeee?!Biliyorum ama neden şu andaki sevgilim kalıcı olmasın ki. Hayatınıza giren her insana geçici gözüyle bakamıyorsunuz maalesef. 30 yaşta 40 yaşında olan biri için toy ve tecrübesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?