Yalanlarım...

Hiimm suan eksik yerler tamamlandi bende.kasimda istanbula gectiginizde bildirimleri yaptigi icin bu kadar gec esiniz ogrendi yani.
O zaman sizin esinizle paylasmak istedikleriniz diger konularla ilgili gecmisinizdi demekki.ve is konusunu ailelere anlatma sorunu.
Keske konuyu anlatirken bunu da belirtseydiniz.konunuzu okuyunca esinizin is konusunu bilmedigi ve bunu itiraf etmek istemeniz ortaya cikiyor da.
Yorumlarinizi okudum.geriye kalan herseyi konusmussunuz sanirim.rahatlamissinizdir.hayirlisi olsun.
Mutluluklar.

Eşim aslında herşeyi biliyordu bunu bende biliyordum. Ama bildiklerini hep susuyordu benden duymak için. Aslında çalışmadığımı evlendikten sonra öğrenmişti ama aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra sorun yaşanmaya başladı. Anlatmadığım sustuğum için soğukluk girdi aramıza gene yalanlarla geçiştiriyordum zaman kaybettirerek. Keşke en baştan anlatsaydım tek sıkıntım buydu. 4 ay zamanımızı çaldım hayatımızdan.
Evet birazda olsa rahatladım. buraya paylaşmam biraz vesile oldu. Direk gidip paylaşsaydım tepkisi beni daha çok yalana sürüklerdi burada biraz tepki aldıktan sonra eşimin nasıl tepki vereceğini bilerek yaklaştım ona.

aferin sana..böyle devam et..

Son düzenleme:
Evet selin arkadaşım bende onu diyorum hem askeriyede hem polislikte evlilik için araştırma ve onay gerekir her iki kurumda karşı tarafın bütün seceresini bilirler bende bu kısmı anlıyamadım.

Ailemde asker ve polis çok oldugu için biliyorum evlenen kişiler araştırılıyor her iki kurumda da evlenmeleri için onay gerekiyor,eger evliliklerini bildirmezlerse ceza ödüyorlar.

neden böyle agresif hareket ediyorsun ki? sizin konunuza ilk yorumumu okurmusunuz ltf!
tabiki böyle celiskiler olunca diger arkadaslarin yorumlarinida okuyunca haliyle fake olabilceni düsündüm cünki ne yazikki bazi hanimlar can SIKINtisindan öyle konular aciyor ki sonradan fake oldugu ortaya cikiyor sizinde burya gelip tekrardan cvp yazmamaniz beni bu düsünceye itti yalan degil...
ve güzel bacim arkama dönüp baktigimda evet bazi hatalar vardir ama onlar sadece kendime öz! baskalarina zarar verecek derecede degil! ben kimseye hicbir zaman, gözünde beni yüceltsin diye yalan konusmadim zaten yapimda yok yalandan nefret ettigim kadar bu dünyada baska birsey den nefret etmem kimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok ne konu olursa olsun!

ama siz bir hataya düsmüsünüz ve önemli olan hatanizin farkindasiniz ve pismansiniz! ve okudugum kadari, buraya yazmadiginiz sürec icersinde esinizle konusup aranizi düzeltmisiniz! buna sevindim insaALLAH bundan böyle yalansiz bir hayatiniz olur...
eger sizi kirdiysam hakkinizi helal edin...

inan ki çok sevindim mutlu son ile devam ettiğinize.
allah ikiniz içinde doğrular ile tertemiz ilişki nasip etsin.

Burada derdini anlattın fakat detaylı bir şekilde saati saatine ne senin anlatman mümkün ne de bizim olanları tam anlamamız ondan dolayı bilmediğimiz için yorumlar yapıldı tartışıldı acaba burada da yalan mı var die düşünüldü. son yazdığın msjlar ile toparlandı zaten konu.

Benim de tedavi olmam gerekiyor psikolojim yerlerde aslında..
:89::26:
hastaneye gitmektense buraya takılıp en azından yavaş yavaş kendi başıma toparlanmak istiyorum. KK'nin verdiği cesaretle anlattın, umarım ben de buradan aldığım cesaret ile doğru yolumu bulurum. tabi ki yüce rabbimizin rızasını kazanaraktan yolumuza ilerlicez. Allah mutlu etsin sizi. şanslıymışsın ama..
hiç bir erkek eşin gibi davranmazdı.. O gerçekten seni seviyor. seni sevmeyi bir kenara koy sana değer verip saygı gösteriyor...

sen bi hafta önce konu aç herşeyi doğru düzgün yazmadan ortadan kaybol sonrada işim gücüm yok böyle FAKE konu açayım de biz burda ne konular gördük fake çıkan kendi kendine 2. üyelik açıp kendine saydıran oyüzden insanlara saldıracağınıza herşeyi tam yazın

ben sayfaya ilk girdiğimde yazılanları gördüğüm için kızdım ama kişiye özel değildi yani kusura bakma lütfen sizde hakkınızı helal edin zamanınızı aldım

Ben kimseye saydırdığımı düşünmüyorum.
Öyle gözüktüyse de kusura bakmayın bi an kızgınlıkla söylenmiş birşey ama aşağılayıcı şeyler söylemediğime inanıyorum.

Askeriyede evlenmeden önce araştırma yapılıyor evet ama kişinin sabıkası var mı ailesinde birinin var mı vs gibi kızın işinden onlara ne ? Memur olmadığı için evlenemezsiniz mi denir. Benim erkek arkadaşım subay, kankam subay. İnsanların günahını almayın bence kul hakkıdır bu nerden bilebilirsiniz fake olup olmadığını bir iki kişi kesin hüküm vermiş fake olduğuna yapmayın ya günah. Arkadaşım biri facede ismini arattırmış bende arattırdım izlir olup istanbulda çıkan birisi var yani kullanıcı adın gerçek adın soyadın mı bilmiyorum ama nasıl cesaret ettin buna ya tanıdığın birisi okursa. Açık açık yazmışsın herşeyi.

Anlamadığım konu sizde memursunuz neden eşiniz size nikah yaptığında tayinini buraya iste demedi siz istediğiniz yere gidebilirsiniz. eşiniz subay asker kızıyım ordan biliyorum !!!! Ve ayrıca eşinizin temmuzda evlenip kasımda evlendim deme gibi lüksü yok !! Söyledikleriniz birbirini tutmuyor farkında mısınız yazdığınız konuda lojman bekliyordum demişsiniz , sonra bir arkadaşa kasımda bildirdik evlendiğimizi demişsiniz baştada söylediğim gibi eşiniz subay ise kesinlikle ve kesinlikle evlenmeden askeriyeye bildirmek zorunda onay almak zorunda yoksa atılmaya kadar gider! Yani temmzuda evlendik kasımda bildirdik olmaz imkansız eşinizin önüne kapak gibi koyuyorlar sizin geçmişinizi. Hani mahkemelik olmuşsunuz ya onu bile söylemiş olmaları lazım anlatabildim mi ?

Ben memur değildim bunun yalanını söyledim. Nikahımız önce oldu lojman için. Zaten mazeret izni almıştı düğün için bu zaten biliniyordu.. tam takip etmeden bilmeden yazmışsınız. Herşeyi bi kerede nokta noktasına nasıl anlatabilirdim. Haklısınız yalan söyleyen biri ben yalan söylüyorum derse kimse hiçbirşeyine inanmaz bende bunu düzeltme çabasındayım artık.. Biz 12 temmuzda evlendik ama gidipte askeriyeye 17 Kasım demedik. Lojman için erken nikah kıydık lojman çekilişine girebilmek için. Sadece eşim benimle ilgili bildirimleri ben yanına geldikten sonra yaptı bana kart çıkarmak için.. kimsede gelip bişey demedi çalışıyorum demişsin ama çalışmıyorsun diye. Sigortadan eski dökümümü çıkardım çalışmıyor olarak bildirildi zaten ama anlattığım hiçbirşeyde yanlış birşey yok. Sizin kanaatinize kalmış. Teşekkür ederim yorumun için ALLAH razı olsun.

Çok çok teşekkür ederim yorumların için.. Facem yok eşim kapattırmıştı. Ama araştırırlar diye bi korkum yok çünkü araştırsalardı en baştan çıkardı.. Eşimde artık herşeyi bildiği için gerisi teferruat. Utanç verici yaptığım hataları tek tek düzeltme çabasındayım şimdi

ne yalan söyleyim okurken içim şişti eşinizin halini anlıyorum

ama yinede sizde az şeyler yaşamamışsınız sizin açınızdan bakıldığında haklı yönleriniz var

inşallah bundan sonra hayatınızda yanlışlıklar olmaz yaşadıklarınız gerçekten çok zor

Allah yardımcınız olsun...

Daha fazla aklına getirip canını sıkma.
İnşallah her şey iyi olur diyelim. Düzeldiğine sevindim.

1 doğru 1000 yalana bedeldir demişler. Bir kez doğruyu söyleyen seni 1000 kez yalan söylemekten kurtaracaktı fakat sen battıkça batmışsın. Erkeklerin güvenini sarsmak iyi değildir. Sana yalancı olarak bakabilir güvenmeyebilir bundan sonra. Zira ben olsam öyle yapardım ama affetti demişsin. Toleranslı adammış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…