• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlarım...

Benim anlayamadigim;esin subaysa siz evlenirken askeriyeden gelip senin hakkinda sorusturma yapmadilar mi? Polis biriyle evlenirken mesela polis gelip es adayini arastiriyo.ki bu askeriyede de olan bi uygulama.is durumunuzun ortaya cikmamasi mumkun degil o sorusturmada.konu fake gibi geldi bana

Ben pek inanmadim ya eksik biseyler var yada neyse bilmiyorum.
Nedenini aciklayayim hemen.
Bir subayla evlendiginizi soyluyorsunuz.
Esiniz ilk evlendiginizde aile bildiriminde bulunmasi gerekir.
O bildirimde sizin mesleginizi bitirdiginiz okullari calistiginiz yeri her ayrintisina kadar yazmak zorundadir.
Ve TSK calisaninin 7 sulalesine kadar arastirirken bir esin bakanlikta calismadiginin ortaya 5 ay cikmamasi ilginc yani.
Esinize bunu 2 gun icinde soylerler.
Yine yalan mi soyluyorsunuz ?

artık yalan yok hayatımda içimi dökmek için yazdığım hayatımıda neden yalanla devam ettireyim.
Biz Temmuzda evlendik Kasımda İstanbul'a taşındım o zaman içinde evlendiğini bildirdi ama ben İzmirde olduğum için benimle ilgili bildirimleri kasım ayına kaldı o zaman öğrendi zaten çalışmadığımı.. Memur değilde ssklı biyerde çalıştığımı.. :50:

İlaveten eski mesajlarında çocuk düşündüğünü yazmışsın :45:
Senden 8 yaş büyüğüm abla nacizane abla yada kardeş tavsiyesi sakın tedavi olmadan çocuk düşünme sakın :19:
O yavrucak da böyle yalanın kök attığı bir yuvada açmasın gözlerini :26:

Yok artık! bunu siz nasıl söyleyebilirsiniz ki!.. Ben her önüme gelene yalan söylüyorum diye bişey söylemedim size. Sadece bi tane büyük yalan söyledim onun devamında toparlamaya çalışırken batırdım kendimi.. Ablam sayılırsınız belki ama bunu söyleyerek canımı daha çok acıttınız!

Benim anlayamadigim;esin subaysa siz evlenirken askeriyeden gelip senin hakkinda sorusturma yapmadilar mi? Polis biriyle evlenirken mesela polis gelip es adayini arastiriyo.ki bu askeriyede de olan bi uygulama.is durumunuzun ortaya cikmamasi mumkun degil o sorusturmada.konu fake gibi geldi bana

Sadece gülüp geçiyorum ya benide geçmişsiniz paranoya konusunda.. İster face deyin isterseniz de gene yalan deyin ben içimi döktüm ve şuan kendimi öncesine göre daha rahat hissediyorum. Korkularım yok. Tek korkum eşimi daha fazla üzerek kaybetmekti.. Hatalarımın en başından beri farkındaydım bunun vicdanını yaşıyordum.
Kulaktan dolma fikirlerle yazmayın. Öyle bişey olsa ( ki yok ) siz evlenemezsiniz eşiniz memur değil mi diyeceklerdi???

aytendursun; son mesajlarınız size vakit ayıran insanlarla dalga geçmek üzerine. Yazılanlar sizi rahatsız ettiyse kötü içerik butonuna basın, insanları aşağıyalan cümleler yazmayın lütfen.

iyi ki burda varsiniz, yoksa benim gibi bilmeyenler yemi yutuyor :)
anlam veremiyorum burda fake konu acipda elinize ne geciyorki? fake olduna da inanmaya basladim ki, ilk bu tür yorumlardan sonra oyuncu bacimiz ortadan kayboldu bisicik yazmadi :))

Çok ilginç gerçekten işim gücüm yok burada hikaye paylaşıyorum. Yeni dizi hikayesi bakalım ne kadar tepki alabilecek diye paylaştım :99:
Allah aşkına kadınlar ne olmuş size böyle ya bi insanın sıkıntısı derdi ile bu kadar mı aşağılanır. Belki de bu bir hastalık neden böyle davranıyorsunuz hala anlam veremiyorum. Bence hepimizin psikolojisi bozuk.. Benimle dalga geçmeden önce dön bi kendine bak çok mu temizsin!!!!!!!!!!

Peki onlar beni aşağılarken benim neden böyle bi hakkım yok!

Size diyorum ki; eğer yorumlardan rahatsız olduysanız KİB butonuna basın, onlar da gelsin size cevap versin o zaman? Nasıl önüne geçeriz bu durumun?

Anlatabiliyor muyum?

Affettiyse eşiniz ne ala.
Bundan sonra her olaya şüpheyle yaklaşmasına ve en ufak bir olumsuzlukta size karşı ithamlarına hazırlıklı olun ama.
Ben olsam öyle olurdum yabi.

basina gelenlerin benzerini yasadim fakat.. yalani söyleyen ben degildim.. oyuzden sunu söyleye bilirim
isin cok zor.. sevdigim adam bana ilk yalan söyledigini acikladiginda kücükdü yalani masum dedim affetdim!!!!

SONRASINDA bi barkimki herseyi yalanmis yasi annesi babasi ailesi ne diyeyim hersey o yikimi anlatamam KOCAMAN bir YIKIM hayalkirikligi o acinin tarifi yok..

bana herseyi anlat yalansiz dedim anlatti.. bundan sonra yalan olmasin artik dedim.. durum yasadigimiz ve tanisdigimiz ortama göre affedile bilinir diye düsündüm.. ama zaman ihtiyacim vardi hazmetmek düsünmek icin o zamani vermedi bana.. yada veremedi

kisa keseyim sonuc kendisi bana yalan söyledigi icin benim ona karsi dürüstlügümü algilayamadi hep birseyler sakladigimi yalan söyledigimi düyündü kendince süphelerinde hakli buldu hep kendini.. oysa ben onu affetmisdim birde suclanmisdim!!!!

artik iliski iliskiden cikdi piskopatliga dönüsmüsdü.. ben yiprandim huysuzlasdim sirf onu suclar olmusdum.. herseyin bir yalan arar olmusdum birde üyerine bana yasattigi seyleri kabul edemedim..

tabiyki ayrildik o ayrildi benden!!! yipranmisdi!!! yorulmusdu!!!

aciklamsdi benimle mutlu olamazmis.. ben gecimsiz biriymisim.. dilimi tutmasini bilmiyormusum. Traji komik degilmi!!!!
bu duruma nasil geldik neden geldik hic durunmedi!!!

kisacasi olan bana oldu hem güvendim.. sevdim.. affeettim.. suclandim.. ve terk edildim!!

sana tavsiyem otur acikca herseyi yalansiz anlat ona dürüstce ictenlikle!!! sonrasinda ona zaman tani yalanlarini hazmedebilsin sindirsin.. Sabirla bekle eger arada sevgi varsa toparlarsiniz ama bu senin elinde GÜVENINI geri kazanman lazim.

eger sana guvenemesseki yapcak bisey yok!

birbirinizi hasta etmekdense herkez kendi yolunu cizer..

Çok teşekkür ediyorum zamanını ayırıpta benimle ilgilendiğin için eşimle aram kötüydü düne kadar.. Pazar günü nöbetçiydi pazartesi günü sabah konuştum onunla herşeyi paylaştım ilk defa bu kadar yakındık birbirimize hiçbirşey söylemeden dinledi ve sarılıp ağladık. Bana her konuda yardımcı olabileceğini eğer kendimi kötü hissediyorsam beraber tedavi olabileceğimizi söyledi. o kadar üzülmesine rağmen bütün gün beninle çocuk gibi ilgilendi.. Herşeyin birden çözülmesini beklemiyorum zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum :16:

Çok ilginç gerçekten işim gücüm yok burada hikaye paylaşıyorum. Yeni dizi hikayesi bakalım ne kadar tepki alabilecek diye paylaştım :99:
Allah aşkına kadınlar ne olmuş size böyle ya bi insanın sıkıntısı derdi ile bu kadar mı aşağılanır. Belki de bu bir hastalık neden böyle davranıyorsunuz hala anlam veremiyorum. Bence hepimizin psikolojisi bozuk.. Benimle dalga geçmeden önce dön bi kendine bak çok mu temizsin!!!!!!!!!!

Hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil...

mevlana derki ..beyaz bir gülün bile siyah bir gölgesi vardır.

Ancak , kendimize yanlışları değil doğruları örnek alarak ancak doğru insan olabiliriz.

Konunuzu ilk gördüğüm zamanda yazdım hatasız kul olmaz , bakın tekrar söylüyorum yaptığınız doğru bişey değil ama

ucunda ölümde yok olmuş bir kere mühim olan bunu telafi etmek zorda olsa eşinizin güvenini kazanmak..

Şahsım adına konuşuyorum : ben olsaydım karşımdaki insan itiraf ederse dürüstçe bir kez olsun ona şans verirdim.

Eşinizde eminim sizi affedecektir..

Ama bir adım atmanız şart atıınızmı o adımı ?

Hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil...

mevlana derki ..beyaz bir gülün bile siyah bir gölgesi vardır.

Ancak , kendimize yanlışları değil doğruları örnek alarak ancak doğru insan olabiliriz.

Konunuzu ilk gördüğüm zamanda yazdım hatasız kul olmaz , bakın tekrar söylüyorum yaptığınız doğru bişey değil ama

ucunda ölümde yok olmuş bir kere mühim olan bunu telafi etmek zorda olsa eşinizin güvenini kazanmak..

Şahsım adına konuşuyorum : ben olsaydım karşımdaki insan itiraf ederse dürüstçe bir kez olsun ona şans verirdim.

Eşinizde eminim sizi affedecektir..

Ama bir adım atmanız şart atıınızmı o adımı ?

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.. Evet dün adımı mı attım zor oldu ama yaptım. Eşim son bir şans verdi ve psikologa gidebiliriz ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Bütün gün sarılıp ağladık oysa ki cuma günü ayrılmaya karar vermişti bende eşyalarımı toplamıştım ama sonra affetti :17:

Sadece gülüp geçiyorum ya benide geçmişsiniz paranoya konusunda.. İster face deyin isterseniz de gene yalan deyin ben içimi döktüm ve şuan kendimi öncesine göre daha rahat hissediyorum. Korkularım yok. Tek korkum eşimi daha fazla üzerek kaybetmekti.. Hatalarımın en başından beri farkındaydım bunun vicdanını yaşıyordum.
Kulaktan dolma fikirlerle yazmayın. Öyle bişey olsa ( ki yok ) siz evlenemezsiniz eşiniz memur değil mi diyeceklerdi???

Esiniz sizinle baristiysa ne mutlu demekki esiniz sizin memur olmadiginizi biliyordu ve herseyi sizin gelip aciklamanizi bekledi,ayrica yukaridaki arkadasin yazdiklari kulaktan dolma degil askeriyede ve polislikte evlenen ciftler arastiriliyor eger esiniz evlenecegini bildirmemis olursa ceza oder neyse size mutluluklar diliyorum insallah bundan sonra mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.. Evet dün adımı mı attım zor oldu ama yaptım. Eşim son bir şans verdi ve psikologa gidebiliriz ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Bütün gün sarılıp ağladık oysa ki cuma günü ayrılmaya karar vermişti bende eşyalarımı toplamıştım ama sonra affetti :17:

Çok sevindim , sevgi emek ister eşin kendine yakışanı yapmış.
İnşallah sizde biraz çabayla bu yuvayı kurtarırsınız...

Esiniz sizinle baristiysa ne mutlu demekki esiniz sizin memur olmadiginizi biliyordu ve herseyi sizin gelip aciklamanizi bekledi,ayrica yukaridaki arkadasin yazdiklari kulaktan dolma degil askeriyede ve polislikte evlenen ciftler arastiriliyor eger esiniz evlenecegini bildirmemis olursa ceza oder neyse size mutluluklar diliyorum insallah bundan sonra mutlu olursunuz.

Teşekkür ediyorum yorumun için inşallah ALLAHtan tek isteğim bu eşimle bir ömür mutlu olmak. Namazımı kılıp tövbede ettim geriye kalan tek şey tedavi..
Evet araştırılıyor ama evlenmeden önce değil. Evlendikten sonra bildirim yapılıyor bunu biliyorum.. Evlenmeden önce böyle bi araştırma olmadı ne gelen oldu ne de eşim sordu,söyledi. Evlendikten sonra bir sürü dosya getirdi. Boyuma,kiloma,okuduğum,çalıştığım yere kadar herşeyi sordukları bi formu doldurdum. İstanbula geldiğimiz ilk hafta eşim öğrenmişti zaten çalışmadığımı. Aileler bilmiyordu. Askeriyede çalışmıyor olarak bildirim yaptık zaten.

Son düzenleme:
Back
X