İnşallah ama bende senin gibiyim güvenemiyorum tekrar güvencem mi bilmiyorum çok zor geliyor güvenmek imkansız gibi ama yine de inşallah düzelirSu hayatta en nefrett ettiğim şey yalan, Hani oyle bir oluyorumki birdaha asla guvenemiyorum o kisiye. Yalanci cobanin hikayesi gibi doğru bile soylese inanmiyorum.
Oyuzden işin zor. Allah yardimcin olsun. Umarim duzelir . Ben onceden bir insanin karakteri oturdugunda duzelmeyecegine ayni kalacagina inanirdim.Ama isteyince herkez kendini duzeltebiliyormus bunu gordum bizzat kendi eşim sayesinde ..
Oyuzden , Insallah esin de sana karsi durust olmayi secer.
En çok korktuğumda buHastalık boyutuna ulaşmış artık bu durum tedavi olması gerekiyor. Yanaşmazsa direk boşayın çünkü yalan hastalığına tutulanlar ileri de psikoza varan durumlara gelebiliyor ömrünüz zehir olur
Allah kolaylik versin cocugunuzdan bahseder gbsiniz kac yasinda insan can cikar huy sonra cikarmis.... degisecegini sanmiyorum iyi bir dersi hakediyo cocuk dogmadan halledilmesi gereken bi konu. En buyuk hatanizbu son sansin deyip devam etmeniz. Sonsansiysa sonucunu gormeli...yoksa bu boyle devam eder. Sizi cokseviyosa eminseniz bence ciddi konusun bi zaman veriyorum bu sekilde devam edemicem evladimiz olucak boyle bi baba ornek olsun isyemiyorum kartini veripyalani kesmek veyadayoluna bakmak tercihin...diyebilirsin. evi terketmeden bi sure es sorumlulukkarinizi yeri e getirmeyin karsilikli dusunun insallah esiniz duzelir cok zorKartı alsam bile diğer yalanlarını engelleyemem ve onu daha çok yalana itmiş olmam mı ?
Sizde olay çıkartın. Çoktan haketmiş bunu.
3-)karaktersizlikCvp veriyorum:
1) hastalik
2) aliskanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?