Uzman konusunu çok konuştum kabul etmiyo ben toparlıcam kendimi diyo kart konusuna gelince hayatta vermez olay çıkarırSebebi olmadığı halde yalan söylüyorsa hasta olabilir eşiniz. Bir uzmana götürebilir misiniz? Kabul eder mi? Birde arkadaşı öder ödemez alın elinden kartı. Dürüst olmaya başlamadan veremem, güvenimi yeterince sarstın deyin.
Sizde olay çıkartın. Çoktan haketmiş bunu.Uzman konusunu çok konuştum kabul etmiyo ben toparlıcam kendimi diyo kart konusuna gelince hayatta vermez olay çıkarır
Kartı alsam bile diğer yalanlarını engelleyemem ve onu daha çok yalana itmiş olmam mı ?Sizde olay çıkartın. Çoktan haketmiş bunu.
Uzman konusunu çok konuştum kabul etmiyo ben toparlıcam kendimi diyo kart konusuna gelince hayatta vermez olay çıkarır
Annemlere gidip burnunun sürtmesini istiyorum ama kafam çok karışık beynim yoruldu düşünmekten mal gibiyim şuan boş boş oturuyom ne kaçacak ne savaşacak halim yok böyle olacağımı beklemiyordum neden bu hale geldiğimide anlamadım daha önce daha kötülerini de yaşadım ama bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimiİyi de siz son hakkın demişsiniz, madem son hakkı değildi niye böyle dediniz? Ben konuşmalarınızdan bunu anladım. Eşiniz bu olaydan sonra bilecek ki siz onu terk etmeyeceksiniz, sonra iyice cozutacak. Şöyle büyük laflar etmeseniz keşke, işi iyice zora sokmuşsunuz. :/
Eşiniz sonuna kadar haksız, ona lafım yok.
O haldeyim zaten aldatıyor mu diye bile düşünüyorum artıkKesinlikle tedavi olmalı. Her cümlesinden şüpheleneceksiniz artık doğru mu yalan mı diye.
Çok fazla kurmamaya çalışın yine de kafanızda. Sizin psikolojiniz için de iyi olmaz bu. Hem hamilesiniz bebeğinizi ve kendi sağlığınızı da düşünün. En güzeli eşinizi ikna etmeye çalışmak.O haldeyim zaten aldatıyor mu diye bile düşünüyorum artık
Annemlere gidip burnunun sürtmesini istiyorum ama kafam çok karışık beynim yoruldu düşünmekten mal gibiyim şuan boş boş oturuyom ne kaçacak ne savaşacak halim yok böyle olacağımı beklemiyordum neden bu hale geldiğimide anlamadım daha önce daha kötülerini de yaşadım ama bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi
inşallah :\Bence de biraz burnunun sürtmesi lazım, yoksa çok zor... Yorgun hissetmen de olağan ne yazık ki, zaten hamilesin bir de üzerine bunlar gelince... Geçmiş olsun, umarım halledebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?