• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalannn

pardon ben anlamadım

madem bu kadar düşkün içkisi vesairesi olmasını istemiyor ve içkisine bunca kızıyor

neden zina yapıyor ?

yani yapacaksa da neden içkisine takılıyor ? ikiside emir değil mi ?

eğer birine bu kadar uyacaksa diğerinede uyması gerekmiyor mu birtek ben mi tuhaf gördüm çelişkiyi ?

Böyle konuları okuyunca toplum olarak bilgisiz olduğumuzu düşünüyorum ya bunları yazan çok küçük yada çok bilgisiz.soru okadar sacmaki sadece buradakileri yazılanları okuyup vicdanını rahatlatmak istiyor konu sahibi.dini hassasiyeti olan biri içki icmeye karsı olduğu gibi zinayada karşıdır!hem iliski yaşayıp sonrada içki iciyor ne yapsın diye sorulmaz,zorla oldu diye bisey yoktur arkadasım,kiz istemese erkek o ortamı oluşturup cesaret edemez.bir anlık zevkler ugruna ömür boyu vicdan azabı çekmeye degermi?

Aynen katılıyorum canım size..

yoksa bu arkadasım dedıgın kısı sen mısın he :23:

ahhahaa çok tatlısınız :)) benim de aklıma gelmişti..hatta ''nedense hep arkadaşların başına gelir bu tip şeyler '' diye yazacaktım fakat, sadece ben böyle düşünüyorum galiba dedim ve sustum :))))

ilişkiye zorlayan biriyle zaten olmasın adamın icki konusunda yalan soylemesinden daha onemlisi kız arkadasını iliskiye zorlamasıdır aslında arkadasınız yanlıs yere takılmıs

slm kızlar en yakın arkadaşımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum. belki bi çözüm buluruz diye... arkadaşımın dinine düşkün biridir asla içki kullanan biri istemez. ve sevgilisiyle konuşmuş içmiyom demiş çıkalıda 10 ay oldu. yalanı ortaya çıktı içmiş meger arkadaşım yıkıldı hem yalan söyledigi için hemde asla içki içen biri istemezz. çok zor durumda. adam af dilemiş ama ben kabul etme dedim güven çok önemli adam da arkadaşımda çok seviyolar birbirlerini yanlız bi sorun daha var ilişkiye girmişler ve kız napcagını bilmiyo kızdım ama ne fayda iş işten geçmiş. bıraksam napacam diyor. ailem nolca diyor... ben bi çözüm bulamıyorum yardım edin kızlar

madem dinine düskün bi kiz neden iliskyie giriyor???? nikahdan önce iliskiye giriyorsa eger icki icen birini de red etmesi normal degil.

pardon ben anlamadım

madem bu kadar düşkün içkisi vesairesi olmasını istemiyor ve içkisine bunca kızıyor

neden zina yapıyor ?

yani yapacaksa da neden içkisine takılıyor ? ikiside emir değil mi ?

eğer birine bu kadar uyacaksa diğerinede uyması gerekmiyor mu birtek ben mi tuhaf gördüm çelişkiyi ?

bende tuhaf gördüm

slm kızlar en yakın arkadaşımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum. belki bi çözüm buluruz diye... arkadaşımın dinine düşkün biridir asla içki kullanan biri istemez. ve sevgilisiyle konuşmuş içmiyom demiş çıkalıda 10 ay oldu. yalanı ortaya çıktı içmiş meger arkadaşım yıkıldı hem yalan söyledigi için hemde asla içki içen biri istemezz. çok zor durumda. adam af dilemiş ama ben kabul etme dedim güven çok önemli adam da arkadaşımda çok seviyolar birbirlerini yanlız bi sorun daha var ilişkiye girmişler ve kız napcagını bilmiyo kızdım ama ne fayda iş işten geçmiş. bıraksam napacam diyor. ailem nolca diyor... ben bi çözüm bulamıyorum yardım edin kızlar

:)))) hımm arkdsşaınız sorun yaşamış dimi:) artık yapcak bieyi yok tatlım ilşkiye girmiş karısı olmuş bu durumda yapcagı mantıklı şey güveni tazelemek bidaha yapmamsı için söz almak ve kısa zamndada cicd iye baglamak:27:

Din konusu maneviyat apayrı bir konu.. Bazıları dinin gerekliliklerini tam yaşarken bazıları da yerine getirememenin vicdani rahatsızlığını yaşar. Ve bazen de insanlar istemeden hata yapar yani nefsine hakim olamaz. ama pişmanlık önemli bir şey; değil mi ki Allah gerçekten içten dileyeni affeder.
Yani eğer arkadaşın pişmansa yaptıklarından önemli olan bu, bir kere o adamla birlikte oldum diye hayatını o adamla geçirmeye mecbur değil.. hele de sevmiyorsa, içki imesi vb gibi koulara hayat tarzına uygun değilse ya onunla yoluna devam etmez ya da adamı seviyorsa ortak bir yol bulurlar

Böyle konuları okuyunca toplum olarak bilgisiz olduğumuzu düşünüyorum ya bunları yazan çok küçük yada çok bilgisiz.soru okadar sacmaki sadece buradakileri yazılanları okuyup vicdanını rahatlatmak istiyor konu sahibi.dini hassasiyeti olan biri içki icmeye karsı olduğu gibi zinayada karşıdır!hem iliski yaşayıp sonrada içki iciyor ne yapsın diye sorulmaz,zorla oldu diye bisey yoktur arkadasım,kiz istemese erkek o ortamı oluşturup cesaret edemez.bir anlık zevkler ugruna ömür boyu vicdan azabı çekmeye degermi?

benimle bi ilgisi yok. yazdıgım şeyi okumadınız sanırım kafanıza göre yorum yapıyosunuz arkadaşımın böyle bi sorunu var dedim... daha dikkatli okuyn

Din konusu maneviyat apayrı bir konu.. Bazıları dinin gerekliliklerini tam yaşarken bazıları da yerine getirememenin vicdani rahatsızlığını yaşar. Ve bazen de insanlar istemeden hata yapar yani nefsine hakim olamaz. ama pişmanlık önemli bir şey; değil mi ki Allah gerçekten içten dileyeni affeder.
Yani eğer arkadaşın pişmansa yaptıklarından önemli olan bu, bir kere o adamla birlikte oldum diye hayatını o adamla geçirmeye mecbur değil.. hele de sevmiyorsa, içki imesi vb gibi koulara hayat tarzına uygun değilse ya onunla yoluna devam etmez ya da adamı seviyorsa ortak bir yol bulurlar

çok saol çok güzel izah etmişsin. yorumlarınız inş tşklr

zorla da olsa zinayı kabul etmiş ya

içkii de kabul eder...

ben ortada bir sorun göremedim buyutecek

hakkında hayırlısı olsun arkadasının dilerim

zorla da olsa zinayı kabul etmiş ya

içkii de kabul eder...

ben ortada bir sorun göremedim buyutecek

hakkında hayırlısı olsun arkadasının dilerim

aynen canım sana katılıyorum zorla ilişkiyi kabul etmiş (çok dindar)
zorla içkiyide kabul eder

içki içmesi bana normal geldi dinin gereğini yerine getirmekse kusursuz bi hayat bi yaşaması lazım bence arkadaşın bu ufak alkol olayına değilde kendini düşünsün alkolün etkisi 2 saat sonra geçer ama o dediğin yapmış olduğu şey 1 daha geri gelmez.. Bence sevgilisiyle konuşsun bi an evel bu işi ciddiye bindirsin olmazsada olmasın dünyanın sonu değil denesin bi kere olmadı başka erkek mi yok her erkek kadını ufacık bi kan için sevmiyor btün ömrünü ona zorla bişeyler yaptırcak adama bağlamasıda aslında çok saçma geldi... NEYSE.. :)

ben kesinlikle inanmıyorum insaanlar istediği gibi ilişkiyie giriyor sonra zorladı oluyor.demekki o ortama gircek kadar dindar demekki bu zorlama olunca önce öpüşme mevzularını yaşıcak kadar dindar bi içkisinemi kaldı ne kadar saçma .deli oluyorum ben dindarım deyipde direk haram işleyenlerden.eğer zorladıysa elını ayagını bagladıysa bunun adı tecavuzdur zaten direk emniyete söylemen gerek ama bu tabiki yalan .ben yaparım Allah affeteder kalbim temiz yok bu şu ne demek..bence zina içkiden kat kat daha kötü birşey içki içip sapıtmadıgı sürece .eğer alkolikse adamı gerçekden bıraksın ama değilse anlaşabılırler .boşu boşuna mutluysa bozmasın cocuk oyuncagı değil .heleki dindar takılıyorsa evleneceği adam ilerdeki tabi oda dindar olur kıçına tekmeyi basar bekaretten dolayı =)

Şimdi,
Bir insanın cinsel ilişkide bulunmasının kendine ya da çevresine bir zararı var mı? Yok. Ama içki içmek (haftada bir kaç bardak şarap değil ciddi ciddi içmekten bahsediyorum her akşam rakı sofraları gibi) hem kendine hem de çevrene zarar verir. Arkadaşın ilişkide bulundu diye onu öyle kabul etmek onla evlenmek zorunda değil. Tek seferlik affetsin gerçi içki öyle kolay bırakılacak bir şey değil ama..

ben kesinlikle inanmıyorum insaanlar istediği gibi ilişkiyie giriyor sonra zorladı oluyor.demekki o ortama gircek kadar dindar demekki bu zorlama olunca önce öpüşme mevzularını yaşıcak kadar dindar bi içkisinemi kaldı ne kadar saçma .deli oluyorum ben dindarım deyipde direk haram işleyenlerden.eğer zorladıysa elını ayagını bagladıysa bunun adı tecavuzdur zaten direk emniyete söylemen gerek ama bu tabiki yalan .ben yaparım Allah affeteder kalbim temiz yok bu şu ne demek..bence zina içkiden kat kat daha kötü birşey içki içip sapıtmadıgı sürece .eğer alkolikse adamı gerçekden bıraksın ama değilse anlaşabılırler .boşu boşuna mutluysa bozmasın cocuk oyuncagı değil .heleki dindar takılıyorsa evleneceği adam ilerdeki tabi oda dindar olur kıçına tekmeyi basar bekaretten dolayı =)

evet bencede katılıyorum. herkes ıstedıgı gıbı ılıskıye gırıyor. ayrıca zorla oldugu takdırde erkek arkadasını neden o zaman bırakmadı. neden hala devam ettı. alkol belkı halledılır ama yaptıgı zorlamayı nasıl unutacak. oyle bısey olması gerekır kı arkadasının su anda alkolu deıl benı nası zorlayıp bana bunu yaptı demesı gerekıyor. kı dınıne duskun bı ınsan dıosun canım..

Şimdi,
Bir insanın cinsel ilişkide bulunmasının kendine ya da çevresine bir zararı var mı? Yok. Ama içki içmek (haftada bir kaç bardak şarap değil ciddi ciddi içmekten bahsediyorum her akşam rakı sofraları gibi) hem kendine hem de çevrene zarar verir. Arkadaşın ilişkide bulundu diye onu öyle kabul etmek onla evlenmek zorunda değil. Tek seferlik affetsin gerçi içki öyle kolay bırakılacak bir şey değil ama..

bencede canım aynen oyle ılıskıde bulundu dıe ılla evlenmek zorunda deıl. bı erkegın yalan atması . zorla ılıskıye gırmesınden daha onemlı olamaz dıye dusunuyrum. kı zorla olan ılısskı tecavüze gırer bence.

konu sahıbı arkadasınız cok dındar boylee seylere cok krsı yapmasaymıs o zaman ...
bırseyler yasandı dıye kımse kımseye mecbur degıldır bana gore
arkadasınız boyle bırsey yaptı dıye kendını bu kadar onemsız mı hıssedıyor
onunde 2 tane yol var
ya o ınsanı bırakıp yoluna devam edecek
yada ona takılıp her turlu ceremeyı cekecek eyvallah deyıp susacak hangısı dha guzel ?

Back
X