- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri