Yalnış yolda ilerleyen yeğen !!!

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.

Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.

Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.

Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.

Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.

Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.

Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .

Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..

Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri

Üniversiteli bir genç kızın sortla mini etekle gezmesini absürd gören bir hala,bence sizde zihin olarak doğru yolda değilsiniz.
Konumuz sadece şorttan ibaret değil bu durumdan hoşnut olan sevgiliden bahsediyorum bir erkek hiç mi kıskanmaz

Yeğeninizi bir erkeğin boyunduruğu altına mı sokmak istiyorsunuz?
Hayır bütün kötü alışkanlklarına sevgilisi peşkeş çekiyor yalnışa yönlendiyor amacı farklı diyorum

Bana sadece ailesi az para gönderdiğinde sinirlenmesi çok garip geldi. Bu davranışı hiç normal değil. Şımarık yetiştirilmiş olabilir mi? Ailem bana para göndermek zorunda gibi düşünceleri var sanırım. Öğrenci kredisi çeksin sonra borcunu da kendi ödesin çalıştığı zaman. Aileye bu yüzden kızılır mı ya çok ilginç.

Şort, etek, sevgili, sigara gibi şeyler sizin karışabileceğiniz şeyler değil. Kız artık kendi hatalarını yapıp kendi derslerini çıkaracak yaşa gelmiş. Erkek arkadaşını gözünüz tutmamış olabilir ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok bence.

Bana sadece ailesi az para gönderdiğinde sinirlenmesi çok garip geldi. Bu davranışı hiç normal değil. Şımarık yetiştirilmiş olabilir mi? Ailem bana para göndermek zorunda gibi düşünceleri var sanırım. Öğrenci kredisi çeksin sonra borcunu da kendi ödesin çalıştığı zaman. Aileye bu yüzden kızılır mı ya çok ilginç.

Şort, etek, sevgili, sigara gibi şeyler sizin karışabileceğiniz şeyler değil. Kız artık kendi hatalarını yapıp kendi derslerini çıkaracak yaşa gelmiş. Erkek arkadaşını gözünüz tutmamış olabilir ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok bence.
Her gün TVde görüyoruz genç kızlarımızın başına hep kötü şeyler geliyor ve daha çok genç hiçbirşeyin farkında değil ve yalnış yolda

Halası olduğum için ortam kötü olduğu için televizyonda izleyip öldürülen genç kızlardan olmaması için ilgileniyor olabilirmiyim acaba ?
Annesi, babası vardır sanırım.
Ne yapalım buradan.
Siz sadece kötülemek tü kaka denmesi için konu açmışsınız.
Elalemin derdi o , ki onlara dert bile olmamış.
Sizi de hiç ilgilendirmiyor.

Halası olduğum için ortam kötü olduğu için televizyonda izleyip öldürülen genç kızlardan olmaması için ilgileniyor olabilirmiyim acaba ?
Artık bir şey demeyeceğim zira hayata bakış açılarımız çok farklı.Kızının sevgilisinin onu kısıtlamasını isteyen bir ebeveyn görmedim daha önce.

Vursun kırbacı yav olur mu öyle şey :KK51:

Sizi medeniyete davet ediyorum
Ben şuan medeniyet sahibi bir insan olduğum için çözüm arıyorum sevgilisi bazı şeylere yönlendiriyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor

Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.

Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.

Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.

Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.

Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.

Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.

Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .

Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..

Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Biri yuzunden sigaraya baslamis olmasi disinda bir sorun görmedim ben. Siz baskin bir ortamda buyudunuz diye o da baski altinda kalmak zorunda degil. Taktir ettim ozgurlukcu yaklasimini. Ama boyle etegine arkadasina karismaya devam ederseniz sizi muhtemelen hic sevmeyecektir. Cunku sigara disinda o anlattiginiz yegen bendim kendi ailemde ve sizde ayni teyzem gibisiniz. Ve ben teyzemi hic sevmiyorum...

Back
X