• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnış yolda ilerleyen yeğen !!!

Endişelenmekte elbette haklısınız. Yardım istemeniz son derece normal. Anca erkek arkadaşının kıskanmaması,kısa giymesi vb. durumlar kimseyi ilgilendirmez bunları kendinize dert etmeniz hiç olmamış.

Katılmadığım diğer bir nokta ise "kötü arkadaş ortamı,arkadaşları sigaraya/alkole alıştırdı vsvs"
ben buna kesinlikle inanmıyorum! Arkadaşım bana defalarca sigara teklif etti hatta ısrar etti ama hiçbirinde de kabul etmedim çünkü sevdiğim ve İSTEDİĞİM bir şey değildi. Yani kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.

Bana kalırsa hata ana babada. Kızlarına vaktinde akıl vermeliydiler. Bu yaşa gelmiş bir insan kendini düşünmüyorsa hiçkimse düşünmez.

Uyarırsınız, anlarsa anlar anlamazsa yapacak bir şey yok.

Konuyu ne kadar çarpıtmışlar.Sırf MODERN görünmek için yorum yapanlar var.İnsanlar dert anlatıyor bazıları da çıkıp sırf muhalefet olmak için yorum atıyor.Herkesin ahlaki değerleri çok farklı.Ben olsaydım ahlaki değerlerimiz uyuşmayan insanlardan akıl bile almam.Ben hak veriyorum size aynı şekilde olsa bende yeğenim için üzülüp endişelenirdim . Sonuçta büyük artık kendi kararlarına saygı duymaktan başka bir şey yapamazsınız.Nasihat versen dinleyecek yaşı geçmiş bu saatten sona kendi yaşayıp görecek.

Konuyu ne kadar çarpıtmışlar.Sırf MODERN görünmek için yorum yapanlar var.İnsanlar dert anlatıyor bazıları da çıkıp sırf muhalefet olmak için yorum atıyor.Herkesin ahlaki değerleri çok farklı.Ben olsaydım ahlaki değerlerimiz uyuşmayan insanlardan akıl bile almam.Ben hak veriyorum size aynı şekilde olsa bende yeğenim için üzülüp endişelenirdim . Sonuçta büyük artık kendi kararlarına saygı duymaktan başka bir şey yapamazsınız.Nasihat versen dinleyecek yaşı geçmiş bu saatten sona kendi yaşayıp görecek.
Bazı üyelerin yorumlarını okuyunca kendimi başka bir ülkede yaşıyormuş gibi hissettim sanki bir ben düşüncesiz geri kafalıymışım gibi yorum yapılıyor .

Niye alakadar etmesin insanın bırak yeğeni yakın bi tanıdığı bile kötü yolda olsa endişelenir.kadında haliyle endişelenmiş.niye hemen böyle yargılıyorsunuz.
Kötü yola düşmüş gibi anlatılıyor sanki, sürekli yeğen kötüleniyor. Her şey ailede biter, ailesi gerekli tepkiyi göstermediktwn sonra kimse bişey yapamaz

Erkekle karı koca gibi yaşaması bana ters
Sigaradan nefret ederim
Onun dışında normal bir öğrenci işte...
Ama kendi görecek yanlış yasada doğruyu görecek

Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.

Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.

Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.

Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.

Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.

Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.

Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .

Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..

Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
Şort mini etek giyen, sevgilisi olan, sigara içen, geniş aile oluyorsa , dar görüşlülükten bahsetmeyin, benim bildiği dar görüşlü ailede olmaz bunlar?

Kötü yola düşmüş gibi anlatılıyor sanki, sürekli yeğen kötüleniyor. Her şey ailede biter, ailesi gerekli tepkiyi göstermediktwn sonra kimse bişey yapamaz
Evet aynen boyle
Konu sahıbı kendı yegenıne kotu kadın yakıstırması yaptıgının farkında degıl
Biz bu sekılde uyarıncada kotu kadın dedınız dıyor
Cıdden baska bır dunyada yasadıgını dusunuyorum
Cunku bırının seref ve namusuna yapılan yorumlar cok buyuk gunah .
Kaldı kızı tanımıyoruz bıle .
Neymiş abısı ve yengrsı yola getırmesı ıcın yardım istrmiş konu sahıbınden
Bir tek üye cıkıp soylesın hangı yorumda elestırıp kotulemeden ne yapabılırım dedıgını .

Evet aynen boyle
Konu sahıbı kendı yegenıne kotu kadın yakıstırması yaptıgının farkında degıl
Biz bu sekılde uyarıncada kotu kadın dedınız dıyor
Cıdden baska bır dunyada yasadıgını dusunuyorum
Cunku bırının seref ve namusuna yapılan yorumlar cok buyuk gunah .
Kaldı kızı tanımıyoruz bıle .
Neymiş abısı ve yengrsı yola getırmesı ıcın yardım istrmiş konu sahıbınden
Bir tek üye cıkıp soylesın hangı yorumda elestırıp kotulemeden ne yapabılırım dedıgını .
Aynen katılıyorum size, dünyada tek kötü yeğeni kalmış gibi sanki

Yorumlarınızı şimdi okudum yorum sahibi. Saçmalayan (olayı örfe,adete,avrupa özentiliğine,Türklüğe) bağlayan herkese hak vermişsiniz,cevap da vermişsiniz. Ama size karşı çıkan,eleştiren kişilere cevap falan yok, çok ilginç. Bu kadar taraflı olmayın yoksa her şeyi kaybedersiniz, yeğeniniz de buna dahil.

Gerçi şu yorumlarınız az çok zihniyetinizi açığa çıkarmış:

Özgecanı öldürende sevgilisimiydi acaba

Seks tabiki ihtiyaç ama mantık çevresinde sırf ihtiyaç diye önümüze gelenle birlikte olmak çok farklı
biz erkekler gibi seks sürekli lazım olmazsa olmaz diye yaşayan canlılar değiliz bayanlar olarak

hanginizin eşi yada sevgilisi benim yanımda dışarı çıkınca mini giy der

Aynen katılıyorum size, dünyada tek kötü yeğeni kalmış gibi sanki
Çünkü ben bu konuda gercekten yegenının gelecegını dusunen bır hala gormuyorum .
Her sıgara içip mini giyen kötü kadın o zaman .
Benım vasımda anne baba varken benım gelecegımı halama zaten bırakmaz .
Ve hala kendını yegenımı dusunuyorum diye kandırıyor .
Benım bıle vıcdanım sızladı tanımadan etmeden sırf konu sahıbının agzına bakarak yapılan yorumlardan .
Unutmayalım ki hepimiz hak sahıbıyız suan bu kız uzerınden .
Cunku hepımuz bır kac cumle olumlu olumsuz seyler yazdık .
Ama kımse kımsenın etegıne karısma hakkına sahıp degıl
Akraba akbaba dıyede bosuna dememısler
Öğrenmiş olduk

Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.

Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.

Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.

Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.

Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.

Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.

Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .

Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..

Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri

Size ne?

Baskın bir karakterde yetiştik demişsiniz işte yeğeninizin böyle davranma nedeni. O kadar baskılanmış ki bulduğu ilk özgürlükte herşeyi bir anda yapmaya başlamış. Şort etek sigara erkek arkadaş bunlar onu ilgilendirir. Ama ailesine karşı davranışları hoş değil ailesinin güzelce bağırıp çağırmadan karşılarına alıp güzelce konuşmaları gerekiyor.

Yiğeninizin sevgilisi kız arkadaşına saygı duyduğu için giyimine karışmıyo olabilir mi ? Güvendiği için kıskanmıyo olabilir mi ?

Klasik öğrenci işte ama ailesini özlemiyorsa, gelmek istemiyorsa, sadece para için konuşuyorsa burda sizin söylemediğiniz ailede bir problem var demektir. Çünkü ailesiyle sıcak sevgi dolu ilişkisi olan insan her fırsatta görmek ister.

Şort mini giyince ve kocası sevgilisi karışmayınca geniş mi oluyormuş insan? Bu nasıl bir saçma yargılamadır böyle, sevgilin ya da kocanın giyime karışıyor olmasının size normal geliyor olabilir ama aklı başında, reşit, hayata karşı duruşu olan, ayakları yere sağlam basan insanlar ne giyeceklerini partnerlerinden öğrenmezler, şort ya da etek giyince ters ters bakan kadınları anlayamıyordum demek bundan bakıyorlarmış, yazın hastaneye gittiğimde şortum vardı, kadının birisi resmen defalarca tepeme çıkıp durdu, hem de öyle bir bakıyor ki sanırsınız can düşmanıyım, bende psikolojik sorunları var sanmıştım demek nedeni başkaymış.

Şimdi neler yazmak isterdim ama fazla yazmıycam , bakış acınız darsa yeğeninizin bu yaptıgı davranışlar aile yapınıza terse, aslında siz o kadarda geniş değilseniz, yeğeninizin böyle yaşamasına ana baba neden onay veriyor o zaman neden bu kadar serbest bırakılıyor

Ya halası olarak şu haline uzuluyor uzuluyor olabilirsiniz tabi ama,çocuklar anne ve babalarının sınırlarını çok iyi biliyor bence.ki artık bunun çocukluğu da kalmamış.universite diyorsunuz..
Yani kısaca bu anlattıklarınıza anne ve babasını sizin kadar takilmiyor ki bu çocukta bu halde..

babasına söyle sen anlat bir bir, bak o zaman babası bir sallasın onu kendine gelir

Back
X