Yalnız Adam Turist Kadın

Eşiniz dürüst davranıp size olan biteni anlatmış
Niye altında bir hinlik ariyorsunuzki
Anlatıs tarzından diyelim. Birbirimizden bir sey gizlemeyiz hemwn soyleriz. Uzerinden uzun zaman gectikten sonra anlatması tuhafıma gitti. Ve kurduğu cumleler kendini savunur gbydi.

İngiliz kadın bi de ikram falan çok ilginç.Bence bir flirt durumu olmuş hani oldu ama bak ben ne usluyum diye üstünü kapatmış.Üstüne gitmeyin takip edin sadece bence.
Bi kesisme durumu olmadan numara vermez elin kadini.. ki ikram mikram hayatta yapmaz, avrupalilar cok cimridir:))

İngiliz kadın bi de ikram falan çok ilginç.Bence bir flirt durumu olmuş hani oldu ama bak ben ne usluyum diye üstünü kapatmış.Üstüne gitmeyin takip edin sadece bence.
Benim kafama takılan mudur yardimcisinin yaninda bahsini acma demesi oldu. Ya farkli bir sey soylemesinden cekiniyor ya da onun yasadigi olayi kendi yasamis gb anlatti:)) 2.ise cok gülerim.

Eşiniz çok düzgün davranmış hiç kafanıza kurt filan düşürmeyin. Ha ilk olduğu zamanlarda söyleyip de canını sıkmayayım şimdi demiştir sonra olayın üstünden o kadar zaman geçince geveze bir anında içinde tutamamıştır amaaan şimdi söylesem de tepki vermez deyip. Sonuçta olayları tarih sırasına göre anlatmıyoruz sohbet işte. Hiç niye şimdi söyledi filan diye de huzursuzlanmayın bence

Cocugu bakiciya birakmis sinemaya gidip basbasa vakit gecirecegimiz gun sohbet konumuz ingiliz turist olmayaydi eyiydi:)) Cok takmadıydim da aklımda da kaldı bu konusma iste.

bana da oldukça saçma geldi. tersleyip geçtiği birini size anlatması tuhaf olmuş. ben sanırım pek turist gözlemlemedim nerede bu terslendiğinde gitmeyen ingiliz ablalar : ) bence altında bir şey aramanız mantıklı.

Biz anlatırız oyle şeyleri aslında sorun olmaz aramızda. Kıskandırmak istedi sanırım. Bu canımı sıkti. Benim yapmadıgim ve sevmediğim seyler.Dediğim gb biraz uzaklaştık. Iş, çocuk , ev derken ikimiz ayri koltuklarda yatıp kalıyoruz.

Esiniz selam verdi diye kadin hemeeeeeen numara verip odasina cagirdi?????
Esiniz redetmesine ragmen donene kadar hep ikram getirmis? Bari 1 kere deseydi inandirici olurdu. O kaaddaar sacma ki...

Esiniz ne yasadi bilmem ama o kadina gayet yuz vermis, vakit gecirmis belli ki ikramlarini da kabul etmis. Baska yerden duymayin diye de bu sekilde anlatmis.

Olabilir. Gözlemleyip göreceğiz. Yine aynı yere gitmek icin çocukları deli gb çalıştırıyor:)) Bir şekilde bu sene peşinden gitmem gerekiyor sanırım.

Olabilir. Gözlemleyip göreceğiz. Yine aynı yere gitmek icin çocukları deli gb çalıştırıyor:)) Bir şekilde bu sene peşinden gitmem gerekiyor sanırım.

Bence de git. En iyi ihtimal kiskandirmak icin yalan soyluyordur veya abartiyordur. Insan neden esini suphenlendirmek istesin bilmiyorum ama bu anlatilan bi sekilde eksik bir anlatim orasi kesin.

Bir de dedi ki sakın m.y. söylediğimi soyleme. Bizi ilgilendiren konu ve onunla ne alaka. Onunla ilgili olsa hadi eai meai duymasin anlatma denir de bu ne demek?

sakin ol ama olayin pesini birakma derim. demekki yakinda muhabbeti gecti totosu tutustu

Eğer esinizin anlattigi gibi olduysa hic muhabbetini yapmaya deger bisey degilmis bence çok gereksiz. Zaten olmasi gerekeni, yapmasi gereken şeyi yaptığını neden anlatma gereği duymuş ki? ve bu olay örgüsünde turistin nereli olduğunu ne ara ve nasıl öğrenmiş?