Yalnız Adam Turist Kadın

Benim kafama takılan mudur yardimcisinin yaninda bahsini acma demesi oldu. Ya farkli bir sey soylemesinden cekiniyor ya da onun yasadigi olayi kendi yasamis gb anlatti:)) 2.ise cok gülerim.
Ben olsam direk müdür yardımcısına sorarım dmdslsö

yediği bi nane varsa ortaya çıkacak gibi olmuş, onun önlemi olarak da sana anlatmış gibi duruyor.
durup durup şimdi anlatması bana bunu düşündürürdü

O kadar zaman anlatmayıp şimdi söylemesi insanda şüphe uyandırıyor. Fazla senaryo yazmış olmayayım da belki de anlattığından fazlası oldu müdür yardımcısı eşinizi uyardı . Kadınla da hala bir iletişimi varsa kulağınıza gelebilme ihtimaline karşılık size bunları anlattı.
Anlattığından fazlası olduysa o kadınla hala iletişimde olabilir. Telefonuna sosyal medyadaki arkadaş listesine bir bakın derim.

Valla bence kadın asılmıştır hemen oda nosunu mu vermiş diyenler yabancıları tanımıyor
Onlar zaten buraya ne için geliyorlar belli hepsi değil tabi ama İngiliz kızları özellikle kusura bakmasınlarda seks için Türkiye ye geleni çok .bunu eleştirmiyorum banane .
Biz de yurt dışına gidiyoruz ama tanımadığımız adamlarla yatmıyoruz gerçi yapanlarda var iplerimi kopardım özgürüm diye tanımadıkları adamlara giden gördüm Yani
Neyse eşinin yaptığını bilmiyoruz tam .ama işte emin olmadan onu suçlayamaxsın
Anlatmasının nedenine gelince vicdan yapmıştır bence yinede iyi bir adam hiç anlamayabilirdi hatta bu tarz ilişkileri aldatma bile saymıyor bazıları..

Gerçekten bu yazdığınız ile ilgili kaç tane vaka gördünüz, yaşanma sıklığı nedir ve olayın yaşanmasındaki motivasyon hakkında araştırmanız olup olmadığını merak ettim. Cinsellik konusunda tabuları olmayan gayet rahat bir ülkede yaşayan kadınlar kendi ülkelerini bırakıp cinsel açlığın coğrafyasındaki Türk erkekleri ile beraber olmak için mi gelecekler :))) Özellikle İngiltere gibi bir ülkeden. Doğu avrupa deseniz, bir şekilde ülke şartlarından dolayı kadınlar başka avrupa ülkelerine ya da Türkiye' ye gelip evlenmek istiyor doğrudur ama İngiliz bir kadının nasıl bir avantajı olabilir?

Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum, ki Türklere karşı henüz önyargı geliştirmeyen bir ülkedeyim, bizi severler. Genelde hep İstanbul çok güzel ben de görmek istiyorum derler hiç Türk erkekleri çok yakışıklı o yüzden gitmek istiyorum iması bile duymadım :)

Benim görüşüm kocan seni aldattı kadına da eşimi sevmiyorum zaten bosanacagim dedi aylarca birliktelik yaşadılar sonra turist kadın baktı adam bosanmıyor ben eşiyle konuşayım diye sizin bilgilere ulaşıyor bir şekilde ve kocanın etekleri tutuşuyor.

Aradan bunca zaman geçmiş şimdi mi söyleyesi gelmiş ben asla inanmadım eşinin masum olduğuna. O zaman canını sıkacak konu şimdi de canını sıkmadı mi? Bahaneye kılıf bulmuş ben olsam telefon arama dokümanlarını isterdim (gerci simdi ki adamlar 2. bir telefon kullanıyor bu işler için diğerinide göz önüne koyuyor ki karısı iskillenmesin diye) kredi kartı ekstrelerini isterim.

Eşinizin o zaman gerçekten masum olduğu anlaşılır.

Son düzenleme:
ne kadar zaman sonra anlattı bu olayı eşiniz? niye en başta anlatmamış şimdi durduk yere anlatıyor?
işkillendim ben bu durumdan. takipte kalın bence.

Sanki bişeyler açığa çıkmadan seni önceden başka şeye inandırmak istemiş gibi. Yoksa dönünce anlatırdı. Hatta gerçekten sadık olsa saniyesinde seni arar böyle durum oldu derdi

Kocam bana boyle bisey anlatsa.. bisey olmadigina inanmazdim:))

Birsey olmadiysa niye bunu sana simdi anlatiyor:) cok gereksiz

Birilerinden birseyler duyma ihtimalin varsa o yuzden anlatmistir bence
Ben de aynısını düşündüm belki öğrencilerden biri ya da ortamdaki başka biri yaşananları anlatmakla tehdit etti adam da durumu önceden masumane bir olay gibi anlatıp kendini dürüst göstermeye çalışıyor. M MutluHuzurluBereketli

balayında kadının biri eşimin omuzlarına havuz da su döküyordu
benim öküz de tepki vermemişti yapma etme diye.. aklıma getirdiniz gerildim..

yeriniz de olsam müdür yardımcısına laf arasında sorardım.. neden anlatma dedi ki? merak ettim..

Tam tersi olsaydı havuzda bir erkek sizin omuzlarınıza su dökseydi eşiniz ne yapardı yaa sizi kışkırtmak üzmek istemiyorum ama çok sinirlendim şu an

Hem türkiyede hem yurtdışında nasıl ortamlara maruz kalmışsınız böyle. Türk erkekleri de ne kadar kıymetliymis. Tabi bu konudaki eş bile ne kadar iyi, adam gelmiş paşa paşa anlatmis yan gözle bakanı bile. Kimse kocasını yalnız bırakmasın. Siz de sag olun engin bilgilerinizle yabancilar hakkinda aydinlattiniz bizi.

Tam tersi olsaydı havuzda bir erkek sizin omuzlarınıza su dökseydi eşiniz ne yapardı yaa sizi kışkırtmak üzmek istemiyorum ama çok sinirlendim şu an

ahhh siz bir de beni düşünün, hayır bir de balayı tatiliydi
sadece küsüp odaya gidebilmiştim

biri benim omuzlarıma su dökse eşim ne yapardı bilmiyorum ama çok da kıskanç değil (kıskanmasını az biraz isterdim)
tatil de boccia oynuyoruz, bende iyiyim bu oyunda, erkekler oooo çok iyisin diyor böyle sohbet muhabbet falan oluyo ama benim adamdan en ufak kıskançlık yok.. ben olsam kıskanırdım yiğidimi benden başka kimse övemez ulen diye

Evet bilmiyorsan öğren
Çok tatile gittim yurt içi yurt dışı
Sen evinde otururken böyle şeyler oluyor
Türk erkekleri kıymetli demedim tatile seks için geliyorlar dedim Yunanistan a da gidiyorlar İspanya’ya da .Türkiye ile ilgisi yok sadece
Nasıl ortamlara maruz kalmışsınız diye aklın sıra beni aşağıladın da ben normal ortamlarda bulundum tabiki gece clubünedw giderim barada tatil köyünede senin gibi evde oturmak zorunda değilim
Hadi bulaşma bana

Türk erkeklerini beğeniyorlar nedir bu Türk düşmanlıpu anlamadım bu arada.Türk erkekleri çok kıymetliymiş evet kıymetli alla alla ya
Ben Türkler için demedim seks için geliyorlar dedim evet İngiliz erkekleri az ve aşırı seçici büyük bir kısmıda gay
Ben gerçekleri konuşuyorum
Seks için geliyorlar demek kötü birşey değil onlar rahat kültürleri böyle ben herkes için demedim ama böyle şeyler yaşanır bunun bu ülkeyle ilgisinyok Yunanistan,İspanya,İtalya
Sanki hakaret ettim madem seks bu kadar doğal niye rahatsız oldunuz size ne ister sevişmeye gelir niye gelirse gelir
Bir halt bilmeden konuşuyorsunuz hangi ülkede yaşıyorsunuz ya.evlenmeye geliyorlar mı dedim ben ne diyorum sen ne diyorsun.evlenmek nerden çıktı?
Batılı kadın Akdeniz erkeğini sever bu gerçek git sor o zaman.cinsel açlık falan Yok ayrıca herkes herşeyi yaşıyor artık burda özellikle büyük şehirlerde.köyden mi gittin oraya ne bilmiyorsun birşey komik..

Yaşı, cinsiyeti, mesleği, ülkesi, statüsü ne olursa olsun insanlardan her zaman yeni bir şey öğrenebileceğimi düşünürüm, o yüzden öğrenme konusunda sıkıntı yok hiç gocunmam, size de öğretin derdim ama ne bana mesajınızdan ne diğer mesajlarınızdan hiçbir şey anlayamadım.

Birincisi üslubunuz kaba, ikincisi "de da" bağlacı kullanımınız keyfi, bu ikisi zaten okurken rahatsızlık veriyor zar zor okuduk diyelim üçüncü olarak da fikirlerinizin temeli yok, bir üye sormuş yanıt verememişsiniz.

yabancılarla ilgili fikirleriniz yurtdışı görmüş, gece kulüplerine ek olarak müze, restoran, kütüphane, toplu taşıma araçları gibi değişik alanlarda da yabancıları gözlemlemiş, onlarla sohbet etmiş, tanımaya çalışmış, ülkemiz ile ilgili fikirlerini sormuş bir insanın muhtemel fikirlerinden tamamen farklı. sizinki daha çok türk filmlerinde yansıtılan karikatürize edilmiş, kanıtlanmaya gerek duyulmayan, basmakalıp turist imajından ibaret. Hiçbir yabancıyla tanışmamış birinin sağdan soldan duyduğu, televizyonda yapımcının, yönetmenin, senaristin vs. ideolojisine göre halka empoze edilmeye çalışılan altyapıdan yoksun, akşam oturmalarında çayın yanında komşusuyla, akrabasıyla muhabbetini yapabileceği türden boş laflar olmasaydı söyledikleriniz, keşke içini doldurabilseydiniz de yeni bir bilgi öğrenseydik.