- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Ben olsam direk müdür yardımcısına sorarım dmdslsöBenim kafama takılan mudur yardimcisinin yaninda bahsini acma demesi oldu. Ya farkli bir sey soylemesinden cekiniyor ya da onun yasadigi olayi kendi yasamis gb anlatti:)) 2.ise cok gülerim.
Valla bence kadın asılmıştır hemen oda nosunu mu vermiş diyenler yabancıları tanımıyor
Onlar zaten buraya ne için geliyorlar belli hepsi değil tabi ama İngiliz kızları özellikle kusura bakmasınlarda seks için Türkiye ye geleni çok .bunu eleştirmiyorum banane .
Biz de yurt dışına gidiyoruz ama tanımadığımız adamlarla yatmıyoruz gerçi yapanlarda var iplerimi kopardım özgürüm diye tanımadıkları adamlara giden gördüm Yani
Neyse eşinin yaptığını bilmiyoruz tam .ama işte emin olmadan onu suçlayamaxsın
Anlatmasının nedenine gelince vicdan yapmıştır bence yinede iyi bir adam hiç anlamayabilirdi hatta bu tarz ilişkileri aldatma bile saymıyor bazıları..
Ben de aynısını düşündüm belki öğrencilerden biri ya da ortamdaki başka biri yaşananları anlatmakla tehdit etti adam da durumu önceden masumane bir olay gibi anlatıp kendini dürüst göstermeye çalışıyor. M MutluHuzurluBereketliKocam bana boyle bisey anlatsa.. bisey olmadigina inanmazdim:))
Birsey olmadiysa niye bunu sana simdi anlatiyor:) cok gereksiz
Birilerinden birseyler duyma ihtimalin varsa o yuzden anlatmistir bence
balayında kadının biri eşimin omuzlarına havuz da su döküyordu
benim öküz de tepki vermemişti yapma etme diye.. aklıma getirdiniz gerildim..
yeriniz de olsam müdür yardımcısına laf arasında sorardım.. neden anlatma dedi ki? merak ettim..
Valla bence kadın asılmıştır hemen oda nosunu mu vermiş diyenler yabancıları tanımıyor
Onlar zaten buraya ne için geliyorlar belli hepsi değil tabi ama İngiliz kızları özellikle kusura bakmasınlarda seks için Türkiye ye geleni çok .bunu eleştirmiyorum banane .
Biz de yurt dışına gidiyoruz ama tanımadığımız adamlarla yatmıyoruz gerçi yapanlarda var iplerimi kopardım özgürüm diye tanımadıkları adamlara giden gördüm Yani
Neyse eşinin yaptığını bilmiyoruz tam .ama işte emin olmadan onu suçlayamaxsın
Anlatmasının nedenine gelince vicdan yapmıştır bence yinede iyi bir adam hiç anlamayabilirdi hatta bu tarz ilişkileri aldatma bile saymıyor bazıları..
Tam tersi olsaydı havuzda bir erkek sizin omuzlarınıza su dökseydi eşiniz ne yapardı yaa sizi kışkırtmak üzmek istemiyorum ama çok sinirlendim şu an
Üzerine giderseniz diyecek ki; bundan sonra hiçbir şey anlatmam, çok uzattın vs vs üste çıkacağı kesin.Üzerine gitsem mi?
Bi kesisme durumu olmadan numara vermez elin kadini.. ki ikram mikram hayatta yapmaz, avrupalilar cok cimridir:))
Evet bilmiyorsan öğrenHem türkiyede hem yurtdışında nasıl ortamlara maruz kalmışsınız böyle. Türk erkekleri de ne kadar kıymetliymis. Tabi bu konudaki eş bile ne kadar iyi, adam gelmiş paşa paşa anlatmis yan gözle bakanı bile. Kimse kocasını yalnız bırakmasın. Siz de sag olun engin bilgilerinizle yabancilar hakkinda aydinlattiniz bizi.
Türk erkeklerini beğeniyorlar nedir bu Türk düşmanlıpu anlamadım bu arada.Türk erkekleri çok kıymetliymiş evet kıymetli alla alla yaGerçekten bu yazdığınız ile ilgili kaç tane vaka gördünüz, yaşanma sıklığı nedir ve olayın yaşanmasındaki motivasyon hakkında araştırmanız olup olmadığını merak ettim. Cinsellik konusunda tabuları olmayan gayet rahat bir ülkede yaşayan kadınlar kendi ülkelerini bırakıp cinsel açlığın coğrafyasındaki Türk erkekleri ile beraber olmak için mi gelecekler :))) Özellikle İngiltere gibi bir ülkeden. Doğu avrupa deseniz, bir şekilde ülke şartlarından dolayı kadınlar başka avrupa ülkelerine ya da Türkiye' ye gelip evlenmek istiyor doğrudur ama İngiliz bir kadının nasıl bir avantajı olabilir?
Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum, ki Türklere karşı henüz önyargı geliştirmeyen bir ülkedeyim, bizi severler. Genelde hep İstanbul çok güzel ben de görmek istiyorum derler hiç Türk erkekleri çok yakışıklı o yüzden gitmek istiyorum iması bile duymadım :)
Evet bilmiyorsan öğren
Çok tatile gittim yurt içi yurt dışı
Sen evinde otururken böyle şeyler oluyor
Türk erkekleri kıymetli demedim tatile seks için geliyorlar dedim Yunanistan a da gidiyorlar İspanya’ya da .Türkiye ile ilgisi yok sadece
Nasıl ortamlara maruz kalmışsınız diye aklın sıra beni aşağıladın da ben normal ortamlarda bulundum tabiki gece clubünedw giderim barada tatil köyünede senin gibi evde oturmak zorunda değilim
Hadi bulaşma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?