MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Telefonu hep elimde zaten. Tanistigimizdan itibaren hic gizleme saklama olmadı. Hatta yanlislikla faceden arkadaşlarını silmisligim var:)) ona ragmen alma demez. Sadece sakin kimseyi silme haa diye takilir:))O kadar zaman anlatmayıp şimdi söylemesi insanda şüphe uyandırıyor. Fazla senaryo yazmış olmayayım da belki de anlattığından fazlası oldu müdür yardımcısı eşinizi uyardı . Kadınla da hala bir iletişimi varsa kulağınıza gelebilme ihtimaline karşılık size bunları anlattı.
Anlattığından fazlası olduysa o kadınla hala iletişimde olabilir. Telefonuna sosyal medyadaki arkadaş listesine bir bakın derim.
2.telefon olsa bulurdum diye dusunuyorum. Odeme vs hepsinin hesabini ben tututorum. Ne zaman nicin para cekti, kredi karti nerede harcandi bilirim ve sorarim.Benim görüşüm kocan seni aldattı kadına da eşimi sevmiyorum zaten bosanacagim dedi aylarca birliktelik yaşadılar sonra turist kadın baktı adam bosanmıyor ben eşiyle konuşayım diye sizin bilgilere ulaşıyor bir şekilde ve kocanın etekleri tutuşuyor.
Aradan bunca zaman geçmiş şimdi mi söyleyesi gelmiş ben asla inanmadım eşinin masum olduğuna. O zaman canını sıkacak konu şimdi de canını sıkmadı mi? Bahaneye kılıf bulmuş ben olsam telefon arama dokümanlarını isterdim (gerci simdi ki adamlar 2. bir telefon kullanıyor bu işler için diğerinide göz önüne koyuyor ki karısı iskillenmesin diye) kredi kartı ekstrelerini isterim.
Eşinizin o zaman gerçekten masum olduğu anlaşılır.
Beden eğitimi ögretmeniEşinizin branşı ne ya ne güzel otel falan konuyla alakası yok ama çok üstüne düşmüş gibi yapmayın kıskandırmak istemiş
Ben hep eski sevgililerinden konu açıyordum. Yine oyle yaptım. Yeni bir konu olsun istedi sanırım:)) eski eski diyorsun da yeni de var mi demek istedi acep?Gecen yaz ki olay neden simdi anlatılırki
kocişkom çok sadık konusu mu bu
Öküz altında buzagı aramayın yok yere canınızı sıkmayın :)Ben hep eski sevgililerinden konu açıyordum. Yine oyle yaptım. Yeni bir konu olsun istedi sanırım:)) eski eski diyorsun da yeni de var mi demek istedi acep?
Neden unutsun? Farklı bir deneyim sonuçtaBirşey olmadıysa Neden unutmamış hala durup dururken anlatmış, bilemedim
Kendimce cevaplar buluyorum bende. Simdilik guldum haha ne insanlar var yaa! Daha da yalniz gondermemek lazim dedim, geçtim ki kendini rahat hissetsin , acigi varsa saf ayagina yatip bulayim.Simdi ustelesem bir arkadasin dedigi " daha da bir sey anlatmam " diyecek ve anlatmayacak. Gec de olsa anlatmasi bir seyleri anlamama vesile olur belki!1 sene sonra bunu sana neden anlatmis?
Neyse
Tamam..de gec
Yazacak birsey bulamadim..
Tuhaf..
Ben birine kafayı takarsam bulurum ve deşifre ederim. Ki geçmişte etmişliğim vardır. Bu cevap mantıklı geldi. Facesini engellediği kimse var mı diye kontrol edeyim. Varsa öyle bir durum bana ulaşır inşallah.Kadinla birsey yasadiysa kadinda bunu bulduysa .
Gerceklerin herzaman ortaya cikmak gibi kotü bir huyu vardir .
Buda korktuysa .
Eşiniz telefonu ortada bırakan bir adam mı ?Son paylaştığım mesajı tekrar okuyunca, daha önce yapan adam şimdi niye yapmasın diye düşündüm. O zaman anlatmak için nikahı beklemişti. Ben nasıl böyle bir durumu önemsememişim ona hayret ettim! Gitmesini geçtim bulaşıcı hastaliktan bahsetmis bana. Anlatma sebebi sanırım yine içini rahatlatmak ve aramızda hicbir sey gecmedi meselesi palavra... Ne yapmalı ne etmeli şimdi? Emin degilim, nasıl emin olurum onu da bilmiyorum.
Oyun oynama dısında hep sarjdadir telefonuEşiniz telefonu ortada bırakan bir adam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?