Yalnız Adam Turist Kadın

Telefonu hep elimde zaten. Tanistigimizdan itibaren hic gizleme saklama olmadı. Hatta yanlislikla faceden arkadaşlarını silmisligim var:)) ona ragmen alma demez. Sadece sakin kimseyi silme haa diye takilir:))

2.telefon olsa bulurdum diye dusunuyorum. Odeme vs hepsinin hesabini ben tututorum. Ne zaman nicin para cekti, kredi karti nerede harcandi bilirim ve sorarim.

Öyleyse olay çok hoşuna gitmiş beraber olmasa bile içinde uhde kalmış ki unutmamış üstüne birde eşine anlatıp Nirvanaya ulaşmaya çalışmış madem yatmadım bari bu şekilde kendimi tatmin edeyim diye.

1 sene sonra bunu sana neden anlatmis?

Neyse

Tamam..de gec

Yazacak birsey bulamadim..

Tuhaf..
Kendimce cevaplar buluyorum bende. Simdilik guldum haha ne insanlar var yaa! Daha da yalniz gondermemek lazim dedim, geçtim ki kendini rahat hissetsin , acigi varsa saf ayagina yatip bulayim.Simdi ustelesem bir arkadasin dedigi " daha da bir sey anlatmam " diyecek ve anlatmayacak. Gec de olsa anlatmasi bir seyleri anlamama vesile olur belki!

Kadinla birsey yasadiysa kadinda bunu bulduysa .
Gerceklerin herzaman ortaya cikmak gibi kotü bir huyu vardir .
Buda korktuysa .
Ben birine kafayı takarsam bulurum ve deşifre ederim. Ki geçmişte etmişliğim vardır. Bu cevap mantıklı geldi. Facesini engellediği kimse var mı diye kontrol edeyim. Varsa öyle bir durum bana ulaşır inşallah.

Son paylaştığım mesajı tekrar okuyunca, daha önce yapan adam şimdi niye yapmasın diye düşündüm. O zaman anlatmak için nikahı beklemişti. Ben nasıl böyle bir durumu önemsememişim ona hayret ettim! Gitmesini geçtim bulaşıcı hastaliktan bahsetmis bana. Anlatma sebebi sanırım yine içini rahatlatmak ve aramızda hicbir sey gecmedi meselesi palavra... Ne yapmalı ne etmeli şimdi? Emin degilim, nasıl emin olurum onu da bilmiyorum.

Eşiniz telefonu ortada bırakan bir adam mı ?

yi sen sevgiliyken oğrenmişsin. Ben evlendikten sonra ögrendim. Onu da nasıl ögrendim. Surekli ürolojiye gitmem lazim diyip duruyordu, sebebini soylemiyordu. Nikahi yaptik, cok onceden gittigini, hastalik kaptigini, simdi durumunun gecip gecmedigini öğrenecekmiş!! Ölür müsün öldürür müsün? Test yaptırdi da net sonucu görene kadar yanıma yaklaştırmadım. Az saf değilmisim bende haa!
Son paylaştığım mesaj bu. Baska bir konuya idi. Bu ara her şeyinden şuphelenir oldum son anlattigi olaydan beri.

yi sen sevgiliyken oğrenmişsin. Ben evlendikten sonra ögrendim. Onu da nasıl ögrendim. Surekli ürolojiye gitmem lazim diyip duruyordu, sebebini soylemiyordu. Nikahi yaptik, cok onceden gittigini, hastalik kaptigini, simdi durumunun gecip gecmedigini öğrenecekmiş!! Ölür müsün öldürür müsün? Test yaptırdi da net sonucu görene kadar yanıma yaklaştırmadım. Az saf değilmisim bende haa!

Son paylaştığım mesaj bu. Baska bir konuya idi. Bu ara her şeyinden şuphelenir oldum son anlattigi olaydan beri.