- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
neden? İnanın kendimi zerre düşünmüyorum, kulak tıkarım etrafa olur biter. Ama ailem... Bundan önceki iki vakamızda çok kötü oldular. Benim bir kardeşim de boşandı, ondan ilk darbeyi aldılar. Sanki ailede kara bir bulut var gibi.neden bu mutsuzluga mahkum ediyorsunuz kendinizi?
Bec
neden? İnanın kendimi zerre düşünmüyorum, kulak tıkarım etrafa olur biter. Ama ailem... Bundan önceki iki vakamızda çok kötü oldular. Benim bir kardeşim de boşandı, ondan ilk darbeyi aldılar. Sanki ailede kara bir bulut var gibi.
Sadece anlatmak istiyorum, sadece konuşmak. Biri olsa da geçse karşıma her şeyi bir bir anlatıp hafiflesem. Yakınlar, kardeşler, ana baba üzülmesin diye her şey anlatılamıyor onlara. Zaten üzdüm defa( ayrılık kararı alınmış, ailelere bildirilmişti geçmişte)
ne güzel, Allah nazardan saklasın. Ben babaevinde çok rahattım, özgürdüm. Evlendim eşim çok karışır oldu. Evliliğin bana getirdiği özgürlük sadece kendi evimde annemin değil benim düzenimin olmasıydı. Etekte, bluzda santim hesabı yapan bi adamla evliyim, birkaç parça eşyamı yırtıp atan biri. Beğenmediği nir şey giyinmişsem benim burnumdan getiren veya o gün benle dışarı çıkmayan bir adam. Bunalttı. Ve takmış kıyafete. Diyor ki 'tek kıyafette istediğim gibi ol diğer her kınuda istersen ağzıma s...'ve özgürlük......bir insanın hayatında paha biçilemeyen bir mücevhermiş,bunu anladım evlendikten sonra...
çok sağol ya, cidden içim ısındı. 'Ayağımdaki pranga' lafını birkaç gğn önce kendim için kullanmıştım.Biz seni dinleriz, hatta yakınsan atlayıp geleyim yanına anlat bana...Ama çözüm olmaz, senin bu çıkmazdan çıkman gerekiyor. Çözüm kendi içinde, huzuru ve de mutluluğu seç. Ayağında ki prangadan kurtul
2 yıllık bir evliligimi 2 hafta önce bitirdim.
Senin yaşadıklarını yaşadım. Çok yakın buldugum için anlattıklarını yazmak istedim
Evet geleceğe dair hiçbir hayal kuramıyorduk. Çocuk düşünüyor muyuz? Ne zamana düşünüyoruz? Hayal ya. Adları ne olsun. Kime benzer nasıl bişey olur?
Veya nerede yaşarız? Ev araba? Paralarin birleşmesi bile.
Hiçbir konuda ne plan yapabildik ne hayal kurabildik. Her zaman bir belirsizlik. Güvensizlik.
Nereye kadar böyle gidicez hali.
Tartışmalar, kavgalar, kuslukler. Uzun süren aylarca süren kuslukler. İncir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerden hem de.
Velhasıl ne zaman bitecek ne olacak derken, bir gün vakti geliyor ve bitiyor.
Bir An evvel kendi yoluna gitmen öneriyorum.
Ben de ailem üzülmesin, öyle böyle diye hiç cekilmiycek dertlerini çektim kendisinin ve ailesinin.
Ondan bekleme . Belki sen yıkıcı olmadığında vicdanın daha rahat oluyor ama bunu bekleme yine de. Elinden geleni yaptığını dusunuyosun artık ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela.
Yılların boşa geçiyor. Uyumsuzluk var ve duzelcek bişey değil bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?