yalnız anne

Omrhnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
5
1
1
35
Konuşamaya,paylaşmaya ihtiyacı olan bir anneyim. Memleketini bırakıp sevdiği adamın peşinden gelip 2 kişilik ailem mutlu ama bebek haberi alındığında kayınvalide,kayınpeder ve görümceyle dip dibe yaşamayı kabullenmek zorunda kalan bir anneyim. Yardım çığlıklarıyla konuş5may bekliyorum

Dilersen ben seni dinlerim..açıkcası ben de konuşup dertleşebileceğim birilerine ihtiyacım var.özellikle bu aralar çok sıkıntılar içerisindeyim.bu arada 1,5 yıllık evliyim.herkese akıl verir sorunlarına çözüm üretirim ama bir türlü o aklı kendime kullanamıyorum :(( herkes beni akıl almak dertleşmek için arar ama ben dertleşmek isteyince kimse yok :(( o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Yalnızlık güzeldir desekte olmuyor yalnız. İnsan dost arkadaş istiyor.daha önemlisi eşimizin bizimle konuşmasını sohbet etmesine ihtiyaç duyuyoruz ama bu sohbet kocalara dırdır etmek geliyo. Benim derdimi dinleyen arkadaşlarım var ama telefonla derdini anlatamıyorsun yada insanları kendi derdinle meşgul ettiğini düşünüyorsun. Evlilik zorken birde çocuk olunca daha da zor oluyor masalperisi8 masalperisi8 elimden geldiğince yardım eder ve dinlerim :))

Aynen öyle onlara herşey dırdır gibi geliyor..kii konuşsam bile hiçbir zaman beni anlamıyor her zamn her durumda o haklı,herşeyi kestirip atabiliyor,bir fedâkarlık da ben yapayım olayı asla yok.asıl bunları gördükçe çok yanlız olduğumu hissediyorum zaten.

Aynen öyle onlara herşey dırdır gibi geliyor..kii konuşsam bile hiçbir zaman beni anlamıyor her zamn her durumda o haklı,herşeyi kestirip atabiliyor,bir fedâkarlık da ben yapayım olayı asla yok.asıl bunları gördükçe çok yanlız olduğumu hissediyorum zaten.
anlatırmısın peki ?

neden hamileyken kv falan bir arada yaşamak zorundasın.hamileğin zor mu geçiyor.bunu merak ettim.
eşine mektup yazmayı denedin mi.yorgun olunca insan dinliyemiyor.öyledir belki.dinlenmiş olduğu bir zaman seç ya da mektup yaz .müsait olduğunda okusun.
artı tabii dinleriz anlatırsan

Hamileliğim çok güzeldi ama eşimin aldığı ücrete güvenmedik yapamayız sandık ama çocuk evin bereketini getireceğini unuttuk tabiki çok pişman olduk ama iş işten geçmiş oldu. Aynı evde yaşamasakta kv üst katında yaşamanın hiç farkı yok. Eşinle rahat tartışamıyorsun bilebirde merkeze heryere uzak bi ev tartıştığında sıkıldığında çıkıp hava alma şansın bile yok.

Back
X