yalniz bir dogum hikayesi

kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum.
gorev geregi su an yurt disindayiz, bazilariniz yorumlarimdan beni taniyorsunuz zaten.
gelecek hafta planli sezaryenim var, bir yandan da ev tasiyoruz.
annem gecen hafta turist vizesine basvurmustu, biz kendisine davetiye gonderememistik cunku hali hazirda ikamet ettigimiz ev m2 olarak musait degildi.
simdi son donemdeki olaylar yuzunden konsolosluk ayrica gorusme istemis, futbol turnuvasi sebebiyle de cok yogun olundugu icin cok ileri bir tarihe randevu vermis.
dogumda yapayalniz olacagim.
hastane cocuk ziyaretci kabul etmedigi icin esim buyuk oglumuz ile kalmak zorunda evde, cunku kimsemiz yok guvenip cocugu emanet edebilecegimiz.
cok moralim bozuk, dunya dua ile doner derler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.[/QUOTE Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Bebisi sağlıkla alın kucaginiza

ben ozel bir hastanede dogum yapacagim. prosedurleri biraz kati, hatta ozel hastaneler icinde refakatci kabul eden tek hastane de bu idi.
Keske ozel hastaneyle felan hic ugrasmasaydiniz. Devlet hastanelerinin servisleri 4 4luktur avrupada. O zmn kocanda kalirdi belki oglunda kalirdi.

bende yalnız kalacaksınız hastanede diye düşündüm o yüzden.evet bir yakınınızın olmaması kötü olmuş ama bozmayın moralinizi. inşallah kolay doğum olur hemen toparlanırsınız. sağlıcakla kovuşun bebeğinize.
iste bir saat once dogumun ertesi gunu icin bir geceligine ayarladik bir ogrenci ama hastanede 4 gun kalacagim; bilmiyorum ne olacak.

1.5 yaşında kızımla eşimşe yurtdışındayım, aynı şekilde ev taşıdık vs:) kimsesiz doğuma gideceğim..

Sıkıntı stresle hala doğuramadım,42. Haftamdayım. İnş her şey gönlülüze göre olur bakarsın Çocuğun pusette uyurken eşim seni hasdaneye götürür derken vs kolaycacık bir doğum olur inş :)

1.5 yaşında kızımla eşimşe yurtdışındayım, aynı şekilde ev taşıdık vs:) kimsesiz doğuma gideceğim..

Sıkıntı stresle hala doğuramadım,42. Haftamdayım. İnş her şey gönlülüze göre olur bakarsın Çocuğun pusette uyurken eşim seni hasdaneye götürür derken vs kolaycacık bir doğum olur inş :)

cok tesekkur ederim, ayni sekilde Hak sizin de yar ve yardimciniz olsun.

merhaba biz bu sene gorev geregi buraya geldik istanbul'dan, esim universitede profesor. acikcasi cok fazla insanlarla iliski kurmadik cok aktif bir is hayatimiz oldugu icin. yanimda kalmasi icin bir doktora ogrencisi ayarladik az evvel. cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
Çok sevindim hayırlı doğumlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Keşke daha önce başvursaymış.Son çare olarak Yunanistan üzerinden schengen almayı deneyebilir.
Önce Yunanistan'a girmediği için sorun çıkarabilirler ama kızım doğum yaptı acilen gelmem gerekti diye zorlayabilir.
Dil sorunu varsa uçakta dil bilen birilerini bulup birlikte giriş yapabilir.

Fransanin hangi sehrindesiniz ? Ben de fransadayim ozel hastanede yanliz dogum yapmistim ama cocuklarin ziyarete gelmesi yasak degildi

Keşke daha önce başvursaymış.Son çare olarak Yunanistan üzerinden schengen almayı deneyebilir.
Önce Yunanistan'a girmediği için sorun çıkarabilirler ama kızım doğum yaptı acilen gelmem gerekti diye zorlayabilir.
Dil sorunu varsa uçakta dil bilen birilerini bulup birlikte giriş yapabilir.
annem frankofon zaten, sorun su an asiri multeci sikintisi olmasi fransa'da, dolayisiyla fazla sik eleme yapmalari. normal kosulda turist vizesini 2 gunde alan bir aileyiz.
pasaportu su an konsoloslukta zaten geri aldiginda cok buyuk ihtimal vize ile alacak. red yeme ihtimali normalde yok ama cok gec kalinmis olacak.

paris'teyiz.
bu hastanede ozellikle ikaz yazisi vardi.
Ayni sehirde olsaydik size gercekten yardimci olmak isterdim, en azindan elimden geldigi kadar yardim ederdim. Esinizin turk ogrencileri var mi?

Az once tepki almissiniz ama ben dogma buyume fransadayim ve ne yazik ki gercekten burda yasamayan anlamaz araplara karsi cekincelerimizi.
Ve istisnalar varsa bile kurunun yaninda yas da yaniyor malesef.

ucretinde kesinlikle degiliz, zaten hemsire hizmetine basvurduk bana eslik etmesi icin ama sorun su ki ben ana dil seviyesinde ingilizce biliyorum, buradaki insanlar elementary seviyesinde ingilizce dahi konusmuyorlar. dolayisiyla hele ki dogum - hastane gibi konularda ortak istisareye el atamiyoruz.
bir sekilde cozulecek diye umuyorum. onemli olan cocuk. onun rahati - guveni - huzuru her seyden onemli, umarim ki halledecegiz. cok tesekkur ederim.
Allah kolaylik versin .
ben de oglumu böyle bir zamanda dunyaya getirdim . kimsemiz yoktu sehirlerarasi tasindik . bulundugumuz yerde dr yoktu . . .

ama semurcan gecti . cok sukur . bi şekilde rayina girer eminim ordaki hemsirler ebeler en azindan buradakiker gibi kotu davranmaz . 1-2gun yalniz olacaksin ama inan hepimiz senleyiz yalniz oldugunu dusunme sakin .

saglikla kucagina alman dileğiyle

Ah semurcan yorumlarını hep beğenirim. Üzüldüm yazdıklarına ama sen güçlü bir kadınsın belli. Hastanede iki gün mü kalınıyor sezeryandan sonra? 2 günde toparlarsın biraz Allah'ın izniyle. Dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.

menzili mubarek olsun, nur olsun kaybettiginiz yavrunun. hayirla - eger ki istiyorsaniz - yeniden hamile kalip sihhatle omrunuze alin yavrunuzu.
Amin inşallah canım.. Tarifsiz acı Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah

Back
X