yalniz bir dogum hikayesi

yarin oglen dogumum.
Canim allah kolaylik versin
Bende yurtdisindayim
18 yasinda anne oldum ,hic dil bilmiyordum ve kimsem yoktu yanimda
Ama o kadar iyi ilgileniyorlarki ,kendini prenses gibi hissediyorsun emin ol
Kiùmsenin yoklugunu hisetmezsin
Zaten tamamen iyilesince hastaneden cikiyorsun yani burda boyle fransada
Hic sorun etme ,hersey cok iyi olucak umarim cok rahat bir dogum olur
Saglikla buyut bebegini insallah

Canim allah kolaylik versin
Bende yurtdisindayim
18 yasinda anne oldum ,hic dil bilmiyordum ve kimsem yoktu yanimda
Ama o kadar iyi ilgileniyorlarki ,kendini prenses gibi hissediyorsun emin ol
Kiùmsenin yoklugunu hisetmezsin
Zaten tamamen iyilesince hastaneden cikiyorsun yani burda boyle fransada
Hic sorun etme ,hersey cok iyi olucak umarim cok rahat bir dogum olur
Saglikla buyut bebegini insallah
cok tesekkur ederim.

Hastane bünyesinde kreş ya da çocuk yuvası tarzında bi şey yok mu oğlunuzu oraya bıraksanız??
yalnız gideceğim demişsiniz, gideceğiniz hastanenin evden alma gibi bir hizmeti yok mu acaba? Ambulans ya da servis tarzı. Yalnız olacağınızı korktuğunuzu söyleseniz?

paris'teyiz.
bu hastanede ozellikle ikaz yazisi vardi.
canim sende fransadaymissin
Ikaz var evet ,ama haklilar cunki disardan gelen mikroplara karsi tedbir olsun diye yeni doganlar icin
Ve cocuklar hastane ortaminda daha kolay etkilenirler,mikrop kapma riskine karsi
Birde cocuklar gurultu yapiyorlar ,haliiyle anneler dogum sonrasi yorgunluk ,uyku derken ben hakli buluyorum ikazlari
Ben dogumumda 5-6 kadin toplasip gelmislerdi ve yanlarinda herbirinin bir iki cocuk
Hemsire gelip kovmustu ,ben utanmistim

Hastane bünyesinde kreş ya da çocuk yuvası tarzında bi şey yok mu oğlunuzu oraya bıraksanız??
yalnız gideceğim demişsiniz, gideceğiniz hastanenin evden alma gibi bir hizmeti yok mu acaba? Ambulans ya da servis tarzı. Yalnız olacağınızı korktuğunuzu söyleseniz?
merhaba, dogum saati sabahtan oglene cekildi. bu durumda sabah oglumu okula birakip hastaneye gidecegiz esimle. sonrasinda bir gece yalniz kalacagim, 2 gece icin de doktora ogrencisi ayarladik. cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

canim sende fransadaymissin
Ikaz var evet ,ama haklilar cunki disardan gelen mikroplara karsi tedbir olsun diye yeni doganlar icin
Ve cocuklar hastane ortaminda daha kolay etkilenirler,mikrop kapma riskine karsi
Birde cocuklar gurultu yapiyorlar ,haliiyle anneler dogum sonrasi yorgunluk ,uyku derken ben hakli buluyorum ikazlari
Ben dogumumda 5-6 kadin toplasip gelmislerdi ve yanlarinda herbirinin bir iki cocuk
Hemsire gelip kovmustu ,ben utanmistim

yok zaten ben neden cocuk almiyor demiyorum, gerekceler son derece yerinde.

merhaba, dogum saati sabahtan oglene cekildi. bu durumda sabah oglumu okula birakip hastaneye gidecegiz esimle. sonrasinda bir gece yalniz kalacagim, 2 gece icin de doktora ogrencisi ayarladik. cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
hayırlı haberlerle çıkın inşallah hastaneden :)

Bende pariste yasiyorum....
Hastanede kaldiginiz sure icerisinde oglunuz da gelip sizi gorebilir sonucta en az 3 gun kaliyorsunuz....dogumunuz yarin sanirim oglunuz kucuk ise maternelle bolumune gidiyordur belediyede kaydini yaptiysaniz eger sabah 7 den aksam 19.00 kadar kalabiliyor okulda garderille bolumune kayit yaptiriyorsunuz dogumunuzda oglen zamanlarindaymis esiniz o sure zarfinda rahat hastanede normal dogumsa iceri gidebilir...rafakatci zaten kesinlikle yasak....hastane calisanlari tecrubeli....oglunuzun size zarari olmicak yani...hastane ziyareti 13..00 20.00 saatleri arasi oglunuz 19.da okuldan cikip 1 saatide sizinle gecirebilir ve esiniz ise gitmese dahi problem yok...

Cocugu dogumhaneye almayabilirler ama hastaneye alirlar.
Ablamda hollandada dogum yaotiginda coluk cocuk cumbur cemaat gitmistik. Hic bir sorun olmadi. Demekki orasi ve hollanda arasinda cok fark var. Hastanenin icinde herhangi bir yerde bekleyebilirler.
Yani dogumhaneni onunde beklemesi nasil yasak olabilir ?
Cok ilginc geldi.
Biz coluk cocuk gittik. Dogumdan sonrada cocuklarda dahil herkes iceri girdi.

ALLAH saglilla kucagina almayi nasip etsin. Kolu komsidami hic yok. Sizinle beraber hastaneye gelsin. Hastanenin bahcesinde filan cocukla ilgilense esiniz yanjnizda olsa.
Yada okula birakip okuldam alabilse. Hic turk komsunuz yok mu?

ALLAH yar ve yardimcin olsun. Valla yakinlarsa olsaydim. Hastanenin lobisinde yad bahcesinde ilgilenirdim. Esinde yaninda olurdu.

Bende pariste yasiyorum....
Hastanede kaldiginiz sure icerisinde oglunuz da gelip sizi gorebilir sonucta en az 3 gun kaliyorsunuz....dogumunuz yarin sanirim oglunuz kucuk ise maternelle bolumune gidiyordur belediyede kaydini yaptiysaniz eger sabah 7 den aksam 19.00 kadar kalabiliyor okulda garderille bolumune kayit yaptiriyorsunuz dogumunuzda oglen zamanlarindaymis esiniz o sure zarfinda rahat hastanede normal dogumsa iceri gidebilir...rafakatci zaten kesinlikle yasak....hastane calisanlari tecrubeli....oglunuzun size zarari olmicak yani...hastane ziyareti 13..00 20.00 saatleri arasi oglunuz 19.da okuldan cikip 1 saatide sizinle gecirebilir ve esiniz ise gitmese dahi problem yok...

merhaba, yorumunuz icin cok tesekkur ederim. oglum ozel bir okula gidiyor, GS'da.
aksam 18.30a dek okulda kaliyor evet. sorun sabah icindi. sabah okul 8.30da aciliyordu cunku. ama dogumu aldiklari icin oglene o sorun cozuldu.
esim doguma bu vesile girebilecek cunku az evvel oglani biraktik okuluna. dogumum da ozel hastanede olacak. bizim butun sorunumuz dogumun sabah olmasi uzerine kuruluydu. o kismi cozduk. gece icin de ertesi gunlere bir doktora ogrencisi ayarladik.
tekrardan tesekkurlerimle.

ALLAH saglilla kucagina almayi nasip etsin. Kolu komsidami hic yok. Sizinle beraber hastaneye gelsin. Hastanenin bahcesinde filan cocukla ilgilense esiniz yanjnizda olsa.
Yada okula birakip okuldam alabilse. Hic turk komsunuz yok mu?

ALLAH yar ve yardimcin olsun. Valla yakinlarsa olsaydim. Hastanenin lobisinde yad bahcesinde ilgilenirdim. Esinde yaninda olurdu.

cok tesekkur ederim. bizim oturdugumuz muhitte bizden baska turk hic yok.
dogumu ogle saatine aldilar, az sonra cikacagiz evden. boylece okula birakabildik oglumu.

Cocugu dogumhaneye almayabilirler ama hastaneye alirlar.
Ablamda hollandada dogum yaotiginda coluk cocuk cumbur cemaat gitmistik. Hic bir sorun olmadi. Demekki orasi ve hollanda arasinda cok fark var. Hastanenin icinde herhangi bir yerde bekleyebilirler.
Yani dogumhaneni onunde beklemesi nasil yasak olabilir ?
Cok ilginc geldi.
Biz coluk cocuk gittik. Dogumdan sonrada cocuklarda dahil herkes iceri girdi.

fransa'da genel kurallar ne bilmiyorum ama ben ozel bir hastanede dogum yapacagim ve 15 yas alti ziyaretci kesinlikle yasak diye uyari var. sadece dogum sonrasi kardesini gormesi icin 3ten 8e dek gelebilir dediler dun. bizim sorunumuz zaten sabah saati idi, onu da dogumu oglene aldilar diye cozebildik. oglum simdi okulda, ben de birazdan hastaneye gidecegim dogum icin.

herkese cok tesekkur ederim.

fransa'da genel kurallar ne bilmiyorum ama ben ozel bir hastanede dogum yapacagim ve 15 yas alti ziyaretci kesinlikle yasak diye uyari var. sadece dogum sonrasi kardesini gormesi icin 3ten 8e dek gelebilir dediler dun. bizim sorunumuz zaten sabah saati idi, onu da dogumu oglene aldilar diye cozebildik. oglum simdi okulda, ben de birazdan hastaneye gidecegim dogum icin.

herkese cok tesekkur ederim.
Sevindim sorunun cozuldugune. ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Back
X