Yalnız bırakıldım

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
2 gun once actıgım konuyu bilen kk uyerı vardır . Malesef konum ve benim dısında gerceklesen bi tartısma sonucu konum kapatıldı. Oysa orda soylenenler benım ıcın yol oluyordu nısbeten.
Gecen gun eşimle olan haklı tartısmamdan dolayı eşim bna trip yapmaya devam etti. Bu saat oldu ve hala gelmedi. Belki gelecek ama belki de yuksek ıhtımal memleketıne gıttı 2 gun kalacak orda. Sormak istediğim şu; o gitti ise ben de tek basıma kafa dınlemeye mesela ağva ya da sapancaya gıdebilir miyim? 34 haftalık gebeyım.

Gecmiş konum;Gınaydın sevgılı kk. Benım eskı konuşarımdan bırınde eşimle ilgili sıkıntımdan bahsetmiştim. Özetle;eşim, sessız cok konusmayan, bana karşı ilgisiz sevgı sozu, dokunma opme vs hıc yapmayan sitem ettiğimde de ben boyleyım napayım dıyıp kenara cekılen bırı. Dugunumuzden 5 gun sonra penısı yarı sert bır halde gerdege gırebıldık. Heyecandan demıstı ama bu 2 yıla yakın boyle devam ettı. En son ben hafıf rest ceker gıbı oluca gızlı gızlı ılac alıp oyle ılıskıyhe gırmıs. Ben de duEldı sanıyor sevınıyırdum. O sekılde hamıle kaldım

Son düzenleme:
Yanınıza sevdiğiniz birini yada en azından aklı başında bir çocuk bile alsanız olr bence tek gitmeyin ... Allah korusun birşey olursa pişman olursunuz

Konunuzu okumadım ama zaten stresli ve üstüne 34 haftalık hamilesiniz. Bence tek başınıza bir yerlere gitmek yerine güveneceğiniz bir kuzen, arkadaş, akrabaya gidebilirsiniz.

Esiniz gelecek mi memleketine mi gitti önce bi emin olsanız? Zaten yalnız kaldınız kafa dinleyin düşünün taşının.. 34.haftada Sapanca vs şart değil gibi.. Esinize ben de çektim gittim bak demek istiyorsanız onu bilemem..

Konunuzu bilmiyorum. Ama 34. hafta ileri bir süre. Yanınızda biri olmadan hele de Sapanca, Ağva gibi şehirdışı, ulaşımı ters yerlere gitmeyin bence.

Forumun popüleri sensin herhalde konularının bilindiğinden bu kadar emin olduğuna göre.

Su konulara bilenler bilir diye baslamayip ozet gecseniz mesela
Bin tane konu aciliyor bdvye
Hangi birini hatirlayacagiz
Bu da sonraki sksam yasadıgım.
Akşam konusmak istedim cevap vermedi. Üsteleyince , bagırarak benım özelime gıremezsın dedi. Sana bu hakkı kım vwrıyor dedi. Mesele benım banyoya gurmem değil dedim . Sen daha ben yataktayken ve cinsel anlamda duygusal snlamda acken, sen kalkıp mast yapıyorsun dedim.sürekli aynı seyıntekrar etti. 50ne merdıven dayadın, oglun olacak ve yaptıgına bak. Utanmıyor ysun. Elinde degılse destek al dedim. Ama bana karsı vazıfelerını yerıne getırmek zorundasın dedim. Hiç de bile dedi. Git yakın bi arkadasuna sor o zaman dedim . Öğren karına karsı yapman gerekenlerı dedim . Tabak bardak ne varsa fırlattı. Hiçbi sonuc yok yınr.

Tam emin değilim. Yarın saat ıcınde gelmez ıse gıtmıstır derim. Benim cok ıhtıyacım var uzaklasöaya. Ama cogunuzun dedıgı gıbı, bişey olursa da cok vıcdan azabı cekerım allah herkesi merhametli insanlarla karsılastırsın

Cok iyi demissiniz valla sus sus nereye kadar. Belli dank etmistir kafasina simdi.
Bence evden uzaklasmayin. Hem hakliyken haksiz duruma dusersiniz hem de hamileliginiz baya ilerlemis cikin gezin dolasin ama uzaklasmayin

Cok iyi demissiniz valla sus sus nereye kadar. Belli dank etmistir kafasina simdi.
Bence evden uzaklasmayin. Hem hakliyken haksiz duruma dusersiniz hem de hamileliginiz baya ilerlemis cikin gezin dolasin ama uzaklasmayin
Hepiniz aynı seyı soyledınız. Gitmeyeceğim. Ama cok uzuluyorum yasadıklarımdan dolayı. Ben suclu muyum? Huzursuzluk mu cıkarıyorum. Ona kalsa huzurumuz var ıyıyız hoşuz. Ama ben hep sorun cıkarıyorum. Kardes gıbı takılalım ıstıyor hatta anne oğul gıbı

kaç yaşındaki bu adam

Yerinizde olsam yalniu gitmezdim kuzenin ablan arkadasin felan varsa onlarlan gitmeni tavsiye ederim. Bide esin 50 ye merdiven mi dayadi? Siz kac yasindasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…