- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Kusura bakma ben hemen ilk mesaja eklıyorum.Su konulara bilenler bilir diye baslamayip ozet gecseniz mesela
Bin tane konu aciliyor bdvye
Hangi birini hatirlayacagiz
Bu da sonraki sksam yasadıgım.Su konulara bilenler bilir diye baslamayip ozet gecseniz mesela
Bin tane konu aciliyor bdvye
Hangi birini hatirlayacagiz
Tam emin değilim. Yarın saat ıcınde gelmez ıse gıtmıstır derim. Benim cok ıhtıyacım var uzaklasöaya. Ama cogunuzun dedıgı gıbı, bişey olursa da cok vıcdan azabı cekerımEsiniz gelecek mi memleketine mi gitti önce bi emin olsanız? Zaten yalnız kaldınız kafa dinleyin düşünün taşının.. 34.haftada Sapanca vs şart değil gibi.. Esinize ben de çektim gittim bak demek istiyorsanız onu bilemem..
Hayır . Gereksiz bi ayrıntıydu sanurım . Fakat kafam karmakarısık. Yaxdım oyke. Şimdi ilk mesajına ekledim gecmiş konumuForumun popüleri sensin herhalde konularının bilindiğinden bu kadar emin olduğuna göre.
Cok iyi demissiniz valla sus sus nereye kadar. Belli dank etmistir kafasina simdi.Bu da sonraki sksam yasadıgım.
Akşam konusmak istedim cevap vermedi. Üsteleyince , bagırarak benım özelime gıremezsın dedi. Sana bu hakkı kım vwrıyor dedi. Mesele benım banyoya gurmem değil dedim . Sen daha ben yataktayken ve cinsel anlamda duygusal snlamda acken, sen kalkıp mast yapıyorsun dedim.sürekli aynı seyıntekrar etti. 50ne merdıven dayadın, oglun olacak ve yaptıgına bak. Utanmıyor ysun. Elinde degılse destek al dedim. Ama bana karsı vazıfelerını yerıne getırmek zorundasın dedim. Hiç de bile dedi. Git yakın bi arkadasuna sor o zaman dedim . Öğren karına karsı yapman gerekenlerı dedim . Tabak bardak ne varsa fırlattı. Hiçbi sonuc yok yınr.
Hepiniz aynı seyı soyledınız. Gitmeyeceğim. Ama cok uzuluyorum yasadıklarımdan dolayı. Ben suclu muyum? Huzursuzluk mu cıkarıyorum. Ona kalsa huzurumuz var ıyıyız hoşuz. Ama ben hep sorun cıkarıyorum. Kardes gıbı takılalım ıstıyor hatta anne oğul gıbıCok iyi demissiniz valla sus sus nereye kadar. Belli dank etmistir kafasina simdi.
Bence evden uzaklasmayin. Hem hakliyken haksiz duruma dusersiniz hem de hamileliginiz baya ilerlemis cikin gezin dolasin ama uzaklasmayin
Bu da sonraki sksam yasadıgım.
Akşam konusmak istedim cevap vermedi. Üsteleyince , bagırarak benım özelime gıremezsın dedi. Sana bu hakkı kım vwrıyor dedi. Mesele benım banyoya gurmem değil dedim . Sen daha ben yataktayken ve cinsel anlamda duygusal snlamda acken, sen kalkıp mast yapıyorsun dedim.sürekli aynı seyıntekrar etti. 50ne merdıven dayadın, oglun olacak ve yaptıgına bak. Utanmıyor ysun. Elinde degılse destek al dedim. Ama bana karsı vazıfelerını yerıne getırmek zorundasın dedim. Hiç de bile dedi. Git yakın bi arkadasuna sor o zaman dedim . Öğren karına karsı yapman gerekenlerı dedim . Tabak bardak ne varsa fırlattı. Hiçbi sonuc yok yınr.
Bu da sonraki sksam yasadıgım.
O 45 ben 35Yerinizde olsam yalniu gitmezdim kuzenin ablan arkadasin felan varsa onlarlan gitmeni tavsiye ederim. Bide esin 50 ye merdiven mi dayadi? Siz kac yasindasiniz?
O 45 ben 35kaç yaşındaki bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?