Yalnız bırakıldım

Ya yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba eşinin cinsel seçimi farklı olabilir mi ki evlendiğinizden beri böyleymiş. Benim arkadaşımın halası 8 yıl sonra eşinin aslında eşcinsel olduğunu bu yüzden aralarında duygusal hiç birşey olmamış cinsellikte ayda yılda bir kadının zorlamasıyla olmuş ama genelde hep ilişki sırasında ereksiyon hali bozulur yarıda kalırmış. Senin yazını okuyunca direk aklıma bu geldi

Ar
Arkadasım inan bunu bile dusunmeye basladım. Aslında imkansız dıyorum ama okudugum onca seyden sonra kendine bile itiraf edemediği bi tercıhı mı var duyorum. Offf anlattıgın kişi aynı eşim gibi. Dokunarak ereksıyon yasayamıyor. İçinden hiç gelmiyor. Gızel ve alımlıyım ama hıc etkılrnmıyor. Sklımı oynatıcam. Resmen belki de beni paravan olsrak kullandı

Hamileyim. İnanamıyorum. Beni uyarmıstı yakın dostum. Sakın hamıle kalma bekle bir sene daha duzelmezse ayrıl demıstı. Ama ben cidden dızeldı sanmıstım. Ereksıyon sorunu bıttıyse , zamanla duygusal olarak da yakınlasır demıstım. Meğer ilaç alıyormuş ama dedıgım gıbı , ona gore biZim hic bi aorunumuz yok. Ben mesele edıyorum bunu

İçinde bulunduğun durum hiç kolay değil ama hamile olduğunu ve bebeğini düşünmek zorunda olduğunu sakın aklından çıkarma. Direk sorsan asla söylemez ama eve geldiğinde üstüne gitme normal halinize dönmeye çalışın seks isteme hiç sonra onu gözlemle erkeklere ilgisi var mı çözmeye çalış. Sabırlı olmalısın ama

Buz
buz gıbıyım . Sex değil , onu gormek bıle ıstemıyorum. Kocalık yapmadıgı gıbı, babalık da yapamayacak.

Hayir siz suclu degilsiniz. Aynisini siz ona yapsaydiniz o size neler yapardi dusunebiliyor musunuz? Aldatmayi bile kendinde hak gorurdu

Hayir siz suclu degilsiniz. Aynisini siz ona yapsaydiniz o size neler yapardi dusunebiliyor musunuz? Aldatmayi bile kendinde hak gorurdu
Öyle... Dini hassasıyetu olan biriyim. Sözde eşim de öyle. Fakat bu hocalara oyle kızıyor oyle ofkelenıyotum ki. Bir gun cıkıp demediler kadının da hakkı. Kadon nasıl reddederse sabaha kadar melekler lanetliyorsa. Erkegı de aynı demediler! Bu sekılde bı ınsanın evlenmedı kadına zulüm değil de ne? Ben zayıf olsam biraz ortam olsa kayamaz mıyım. İnsanım sonucta. Hata yaparsam vebali kime? Offf . Bu arada eşim geldi. Yanıma gelöedi tv actı oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…