- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
sen eskiden konustugum misk misinEvde olmam benide çok etkilemişti yaklaşık altı ay bebeğimle birlikte kaldım.bide ilgi noktasında nasılsın eşine karşı. Bütün ilgini bebeğine yüklediysen bunyn eksikliğinden de huysuzlanmış olabilir
Çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum da güzel geçti. Bu dönemde eşimde hep yanımda bana destek oldu. 5 yıllık evliligimizde tartışmalarımız bir elin parmaklarını geçmemştr. Ama şimdi doğumdan sonra 1 gün iyiysek 2 gün kötüyüz ve hep basit şeyler yüzünden. Onceden tam gün çalışıyordum , şimdi evdeyim. Eskiden kendi işimi hallediyordum. Şimdi ona muhtacım çünkü aileler uzakta. O da yardım ediyor zateñ ilgili baba. Bebekte 7 aylık zor bir bebek değil ama neden böyle olduk. Bu dönem geçer mi
yaaa o zaman ıkıncı gebelık hayırlı ugurlu olsunnnBitane daha bendenSUHAN bak :))) evet evet o misk bu misk :))))
Ayy kabulleri ben alayım iletirimyaaa o zaman ıkıncı gebelık hayırlı ugurlu olsunnn
ayy ewetttAyy kabulleri ben alayım iletirimteşekkür ederiz adre... aslında sen benide tanıyorsun bi ara gebeliğinde gaz probleminde psikolojik destek olmuştum
Konu Sahibi benimde sizin gibi sıkıntısız bir gebeliğim ve bebeğim oldu. Şimdi iki yaşında. Zamana bırakın. Dert ettikçe büyüyecek. Tek anahtar eşinizle iletişimi koparmayın. Herzaman konuşun bakışın:) küsmeyin mesela. Birbirinizde bulun huzuru. Düzene girecek elbet ama biraz daha zaman verin birbirinize.
Adre seni görmek ne güzel onca Zaman sonra .avatarlar hep değişmiş hatta nickler bile değişmiş @-nun- ay olmadı etiketlenmedi. Dommmmmmsen eskiden konustugum misk misin
Bitane daha bendenSUHAN bak :))) evet evet o misk bu misk :))))
yaaa o zaman ıkıncı gebelık hayırlı ugurlu olsunnn
Tşk ederim adreAyy kabulleri ben alayım iletirimteşekkür ederiz adre... aslında sen benide tanıyorsun bi ara gebeliğinde gaz probleminde psikolojik destek olmuştum
Konu Sahibi benimde sizin gibi sıkıntısız bir gebeliğim ve bebeğim oldu. Şimdi iki yaşında. Zamana bırakın. Dert ettikçe büyüyecek. Tek anahtar eşinizle iletişimi koparmayın. Herzaman konuşun bakışın:) küsmeyin mesela. Birbirinizde bulun huzuru. Düzene girecek elbet ama biraz daha zaman verin birbirinize.
benım aynı heralde yaa en son ne zaman degıstım naptım bılmıyorum. en son senle kan sulandırıcılrdan konusmustuk. hayırlı olsun cnm ilk bebiş ne kadar olduAdre seni görmek ne güzel onca Zaman sonra .avatarlar hep değişmiş hatta nickler bile değişmiş @-nun- ay olmadı etiketlenmedi. Dommmmmm
Bende doğumdan sonra çok girmedim. O meşhur avatarın gözümün önünde bu baya farklı göstermiş seni sonradan anladım sen olduğunu . Bu ay yaşına girecek .süpriz oldu biraz .benım aynı heralde yaa en son ne zaman degıstım naptım bılmıyorum. en son senle kan sulandırıcılrdan konusmustuk. hayırlı olsun cnm ilk bebiş ne kadar oldu
ayyy bırısı avatarını değiştir dıye baskı yapmıstı bana çocugum buna benzıycek dıyeBende doğumdan sonra çok girmedim. O meşhur avatarın gözümün önünde bu baya farklı göstermiş seni sonradan anladım sen olduğunu . Bu ay yaşına girecek .süpriz oldu biraz .
Evet ben 4-5 aylık falandım sen iğneyi araştırıyordun. Ahahhhhha ohaaa korkmuş kadınayyy bırısı avatarını değiştir dıye baskı yapmıstı bana çocugum buna benzıycek dıyetahmın ettım de yıne sorayım dedım cunku ben hamıle kadgımda sen de hamıleydın benımkı 7.5 ayık süpriz candır kıısmetıyle gelmıiş minik cinsiyetı ne
inşallah birşey olmaz. burda aşka konustuğum biri 38 yasında o da ıkıncıye hamıle olmus. bıdahakı kontrolde öğrenırsın 17. haftada demıstı bana drumEvet ben 4-5 aylık falandım sen iğneyi araştırıyordun. Ahahhhhha ohaaa korkmuş kadın. Biraz tedirginimde yaştan dolayı bide tedavileri falan düşününce şükrediyorum. Cinsiyeti öğrenemedik daha
Amin inş. Ücretsiz izne ayrıldım kafam ondan da rahat.evet banada öyle dedi bidahaki geldiğinde netleşir diyeinşallah birşey olmaz. burda aşka konustuğum biri 38 yasında o da ıkıncıye hamıle olmus. bıdahakı kontrolde öğrenırsın 17. haftada demıstı bana drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?