Yalnız hamileler gelin burada dertleşelim:(((

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim :((

Benimde tek arkadaşım bebeğim oldu nasıl geçicek 4 ay bilmiyorum :( çok bunalıyorum acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor herşeyi kafaya takıyorum sendede oluyomu :KK14:

Kızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim :KK43:(

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin..ben Allahtan çalışıyorum da nasıl geçiyor anlamıyorum ..

Canim benimde otle ailemden uzaktayim komsularim var ama her zaman oturmayiz yani oyle

Benimde tek arkadaşım bebeğim oldu nasıl geçicek 4 ay bilmiyorum :KK43: çok bunalıyorum acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor herşeyi kafaya takıyorum sendede oluyomu :KK14:
Bende vRimmm :)
Hamilemissin canim ? Masallah hayirli olsun canim rabbim bebegini sag salim kucagina almayida nasip etsin:KK46:
Bende anne olmak istiyorum :( 6 aydir bekliyorum

Hamileyim canım Allahın izniyle nisanda doğumum :)) 35 hafta olduk.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim:) inşallah sende tez zamanda anne olursun 6 ay dır deniyorsan bu aralar tam zamanın zaten 6 aydan sonra oluyor canımm

Hamileyim canım Allahın izniyle nisanda doğumum :)) 35 hafta olduk.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim:) inşallah sende tez zamanda anne olursun 6 ay dır deniyorsan bu aralar tam zamanın zaten 6 aydan sonra oluyor canımm

Insallah dua et bana canim :)
Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bana sanada soriyimmm :) canim benim adetimden 2 hafta önce 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 günkahve rengi oldu sonrada akintim cok oldu simdi adetim 4 gün gecti 2 günümde test yaptim ama yok erkenmi yaptim acaba

Insallah dua et bana canim :)
Yarin doktora gidicem bakalim ne dicek bana sanada soriyimmm :) canim benim adetimden 2 hafta önce 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 günkahve rengi oldu sonrada akintim cok oldu simdi adetim 4 gün gecti 2 günümde test yaptim ama yok erkenmi yaptim acaba
Canım bir testle kalma bazen testlerde yanılma olabiliyor , idrar testlerine fazla güvenmiyorum ben bide 2 gün gecikmeyle çıkmayabilir.. Bence kan testi yaptır rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan:)

Canım bir testle kalma bazen testlerde yanılma olabiliyor , idrar testlerine fazla güvenmiyorum ben bide 2 gün gecikmeyle çıkmayabilir.. Bence kan testi yaptır rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan:)

Insallah canim ben almanyada yasiyorum gidiyorum doktora oda idrar testi yapiyo veya asadan bakiyo okadar

Oranın sistemini bîlmiyorum canım ama alttan bakıp nasıl anlar ki daha 4 gün geçmiş adetin

TATLIM BİTMİŞ NERDEYSE YOLUN
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Insallah alirlar:KK43:
Canim hani diyolar ya yerlesme kanamasi sende öyle birsey oldumu
Canım ben 3 ay regl gördüm 13 haftalıkken öğrendim bebeğimin olduğunu .. 3 aydan sonra kesildi benim reglm. Düşük sonraso hemen hamile kaldığım için olabilir

Kızlae ben çalışan biriydim artık çalışmıyorum ve burada hiç arkadaş veya komşum yok evde çokk bunalıyorum eşim sabah 10 da gidip akşam 10 da eve geliyo bu saatler hiç geçmiyo benim gibi olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım sohbet edelim :KK43:(

3 aralıkta yazmışsın ama malesef bende evdeyim hiç ise girmedim.
Bende sıkılıyorum tvle internettle koca gün geçiriyorum.

Back
X