Yalnız hamileler gelin burada dertleşelim:(((

Ben 1 nisanda gidicem bakalım benim bebeğim kaç kilo oldu .. Geriliği kafana takma canım bu haftalarda çok oluyor.. Bol bol muz ye sabah akşam bi kaşık pekmez ye .. Bu aralar kilo aldılar aldılar .. Bende 2 haftadır kilosunu bilmiyorum çok meraktayım ne durumda
Iyidir insallah, canım geriliği takmiyorum zaten sağlıklı olsun da varsın biraz zayıf olsun sorun değil zaten normal olacaksa çokta kilolu olmasın eğer sezeryan sa alsın

Iyidir insallah, canım geriliği takmiyorum zaten sağlıklı olsun da varsın biraz zayıf olsun sorun değil zaten normal olacaksa çokta kilolu olmasın eğer sezeryan sa alsın
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda zaten zayıf bebişler doğumca çok çabuk kilo alıyor .. Kilolu olması çokta iyi değil kilolu diyip hemen sezeryana alıyorlar :(

Aynen ya bazen eşimle işe gidiyorum ama çoğu zaman yalnızım evde tv ve internet çok sıkılıyorum :KK43:

Olur canım :) bende sık sık giriyorum siteye burada zaman geçiriyorum

Demekki sıkılmak hepimizin ortak problemi :KK43:
Aynenn gurbetteyiz hic akraba flan yok bunaldim bende iyicee

Ne garip ya insan bi kan testi yapar türkiyede ne güzel kan testi yapıyolar direk belli oluyor ultrasonda hemen çıkmaz ki

Söyledim kan vermek istiyorum diye yok dedi bide o lekelenme normal degil diyo dedim ee neden sen 1 hafta bekle dedi adet olcaksin buyuk bir ihtimal dedi bide sanki onu anlaya biliyomu o

Back
X