Yalnız hissediyorum

Eşim iş seyahatinde 2 bebe var uyuyorlar odasinda su anda muhteşem bur psikoloji dizisi buldum keyf ediyorum adeta hayat kisa zaman kısıtlı kendinle mutlu olmaya bak yalnız geldik yalnız gidiyoruz der sezen üstad

Size destek olacak birileri, aile yok gibi mi?
Sevgilim yok gibi mi?
Bunca kalabalığın arasında yalnız hissediyorum gibi mi?

Bunca kalabalığın arasında yalnızlık gibi
Bu global bir sorun zaten. Teknolojiyle birlikte baya bireyselleşti insanlar. Toplumla yaşamak artık bizi tatmin etmiyor. Herkes kendi hayatını kendi doğrusuyla yaşama derdinde o zaman da çevrede çok insan olsa da içimizde yalnız hissediyoruz. Bu yalnızlık kısmını ben seviyorum ama kendi kabuğuma çekilip kendimle başbaşa kalmak bana iyi geliyor.

Açıklamam yok.Sadece yalnız hissediyorum.
Bende tam konu acacaktim baktım açacağım başlığı sen acmissin zaten.. yalnız ki ne yalnız ah be öğrenmek lazım hayat vura vura öğretecek yalnız olmayı bana anlaşılan. Çünkü olmuyor dolmuyor. En yakın arkadaşım pat diye sevgili yaptı sevinmiyorum ben isterken o istemezken misal hayat ona veriyor bu da bizimle geçtiği dalga hayatın. Şükür anne babam kardeşim var Allah ailesi olmayanlara yardım etsin yine nankör olmamak lazım . Ama işte ne bileyim bir yerler boş dolmuyor orası bomboş duygular eksik sevinçler eksik. İçten bir gulumseme öpüş sarılmak bunlar yok bende uzun yıllardır .. belkide duygularımı kaybediyorum kim bilir.. insanları artık pek sevmiyorum en yakın arkadaşımdan soğumuş hissediyorum insan kendini bile cozemezken başkalarını nasıl cozebilir ki.. bende bilemiyorum be konu sahibi alışmak sabretmek lazım galiba.

Son üç senede o kadar bunaldım ki, 3 ay önce ameliyat sonrası bir gece hastanede yalnız kaldım, inanılmaz iyi geldi bana. Ara ara o geceyi özlediğim oluyor.

Yalnızlık varoluşsal bir sorun. Bir yandan bazen evet çok bunaltıyor; ancak bir yandan da çok besleyici oluyor. Üretim için yalnızlığa ihtiyacımız var; ancak işte a priori olarak başka bir canlının da yanımızda olduğunu hissetmeye ihtiyacımız var bazen. Garip ve çözülemeyecek bir ikilem.

Ben de yalnızım. Ama gerçekten. Fiziksel olarak ya da psikolojik olarak... O kadar yalnızız ki. Burada ne işimiz var... Yalnızlık hep

Back
X