- 30 Temmuz 2019
- 12
- 0
- 6
- 25
- Konu Sahibi desertrose13
Açıklamam yok.Sadece yalnız hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kötü yalnızlık maalesef etraftaki kalabalığa rağmen olanı bundan muzdaribim.hangimiz yalniz hissetmiyoruz ki? açin bir film izleyin. ya da kitap okuyun. yalnizliga odaklanmayin.
aileniz falan yok mu?
Bunca kalabalığın arasında yalnızlık gibiSize destek olacak birileri, aile yok gibi mi?
Sevgilim yok gibi mi?
Bunca kalabalığın arasında yalnız hissediyorum gibi mi?
Bu global bir sorun zaten. Teknolojiyle birlikte baya bireyselleşti insanlar. Toplumla yaşamak artık bizi tatmin etmiyor. Herkes kendi hayatını kendi doğrusuyla yaşama derdinde o zaman da çevrede çok insan olsa da içimizde yalnız hissediyoruz. Bu yalnızlık kısmını ben seviyorum ama kendi kabuğuma çekilip kendimle başbaşa kalmak bana iyi geliyor.Bunca kalabalığın arasında yalnızlık gibi
Bende tam konu acacaktim baktım açacağım başlığı sen acmissin zaten.. yalnız ki ne yalnız ah be öğrenmek lazım hayat vura vura öğretecek yalnız olmayı bana anlaşılan. Çünkü olmuyor dolmuyor. En yakın arkadaşım pat diye sevgili yaptı sevinmiyorum ben isterken o istemezken misal hayat ona veriyor bu da bizimle geçtiği dalga hayatın. Şükür anne babam kardeşim var Allah ailesi olmayanlara yardım etsin yine nankör olmamak lazım . Ama işte ne bileyim bir yerler boş dolmuyor orası bomboş duygular eksik sevinçler eksik. İçten bir gulumseme öpüş sarılmak bunlar yok bende uzun yıllardır .. belkide duygularımı kaybediyorum kim bilir.. insanları artık pek sevmiyorum en yakın arkadaşımdan soğumuş hissediyorum insan kendini bile cozemezken başkalarını nasıl cozebilir ki.. bende bilemiyorum be konu sahibi alışmak sabretmek lazım galiba.Açıklamam yok.Sadece yalnız hissediyorum.
Ay biz varız dedikodu yapariz hiç Yanliz hissetmessin ayolAçıklamam yok.Sadece yalnız hissediyorum.