valla emin ol öylelerinin mesafeli olması çok iyi. en basiti mıç mıç olsanız bitanesi diğeriyle kötü olur sana gelir dedikodusunu yapar hoop bi bakmışsın onlar yine can olmuş kan olmuş sen düşmansın. uzat bacaklarını yap kahveni ara aileni eşini dostunu ya da izle filmini dizini hiiiiiiiç takılma bile.
Ay çok mu meraklısın bütün gün kayınvalide ve eltilerle oturmaya?
Tabiri caizse Allahtan belanı mı istiyorsun? Ne güzel işte
rica ederim canım benim sen bak keyfine dertsiz başına dert alma hiçCok dogru dediniz bnmde böyle fkirlere ihtyacm vardi.
Yani bosuna yalnzlik kuruntusu yapiyorum. Yorumunz icin tesekkurler
rica ederim canım benim sen bak keyfine dertsiz başına dert alma hiç
söylediklerinizde çelişkiler var bu durumdan memnun musunuz değil misiniz ben anlayamadım açıkcası. hem evime gelmesinler davet etmiyorum diyorsunuz hem de kendimi yalnız hissediyorum diyorsunuz. samimi olmak istemiyorsanız kararlı durun bence ki mesafe iyidir ama ne çok uzak ne çok yakın idare edecek kadar ayarlasanız yeter. canınız sıkılıyorsa başka uğraşlar bulun illa onlarla takılmak zorunda değilsiniz ki bence de takılmayınEvet ,,,baslikta belirttiğim gibi yalnz hissediyorum. Aile apartmanında oturuyorm kv ve 2 eltim. Bnlar kendilerince yakin akrabalar yani kendi köylüler diyim.
bnde baska memlekettenim onlara gore yabancıym yani.
eltilermle aram iyidir yani ne cok iyi ne cok kotü olmasi gereken mesafede
söyle bi durum var onlar birbrlene giderler toplanırlar kv dahil .hep beraber yerler icerler gec saatlere kadar oturrlar ama ben yokum cagirmazlar demezler. Bide ayni köylü oldugu icin köylu kendi misafirleri oluncada beraberler
bnm misafirim geldiginde ben onları cagirmiyorum çünkü hep beraber Konuşacak ortak noktamiz yok dolaysyla ailem gerek arkadaşlarmda rahat etmezler pek bnde davet etmiyorum. Herkes kendi misafirini kendi agirlar kalabalk olmasna gerek yok düşüncesindeyim.
onlarda hep toplanirlar misafir olsun olmasin genelde hep beraberler.
bnde misafir dışında beraber oldklarinda kendimi yalnz hissediyorum. Onlari evime davet.etmek bile istemiyorum ki 2 side cagirmz beni hemde esimi.. bilemiyorum iyi bisey mi boyle mesafe fazla mıç mıç olmasa daha mi iyi diyorum.
ama yinede canim sıkılıyor bazen siz ne derseniz bu duruma yüzlerne bisey demem asla bu konuda ama sanırım böyle gider artik....
söylediklerinizde çelişkiler var bu durumdan memnun musunuz değil misiniz ben anlayamadım açıkcası. hem evime gelmesinler davet etmiyorum diyorsunuz hem de kendimi yalnız hissediyorum diyorsunuz. samimi olmak istemiyorsanız kararlı durun bence ki mesafe iyidir ama ne çok uzak ne çok yakın idare edecek kadar ayarlasanız yeter. canınız sıkılıyorsa başka uğraşlar bulun illa onlarla takılmak zorunda değilsiniz ki bence de
yani onlar davet etmedgi icin bnde evime davet etmek istemiyorm dedim.
Fazla mıç fzla sıkı olmak istemiyorum ama yalnzda hissedyorm kendimi bazen bylesi daha iyi diyorum bazende onlarn bu kalabalk sesini dydkca yalnzlik hissi geliyor. Bilmem anlata bildim mi...
anladım. '' kayınvalide ve eltiler'' çok itici bir grup :) böyle bir grupla takılmamak daha sağlıklı yukarıda yazdığım gibi :)
Bende de bir zamanlar durum böyleydi... Hatta eltimle hep kıyaslanıyordum.
Şimdi düşünüyorum da ne gereksiz insanlarmış..Sen sadece kendini geliştirme ile ilgilen.
Yarış yap gibi algılanılmasın da tek yarışın kendin ile olsun.
Allahtan belanı mı istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?