Yalnız hissediyorum.

Davet etmiyorsunuz ama onların beraber olmasına kızıyorsunuz.
Kendi arkadaşınız aileniz gelince kalablaık olmasın diye çağırmıyorsunuz ama onların köylüsü gelince çağırılmamaya üzülüyorsunuz.
Garip geldi bana konunuz.
Derdinizi çok anlayamadım.

Evet onlar kendi aralarnda beraberken davet etmedkleri icin ben davet etmk bile istemiyorum dedim
Mesela kendi akrabalari köylüleri gelir davet etmesler nrmal sknti yok cnku.bnmde ailem arkadslarm gelince davet etmiyorm onlari ortak noktamz olmuyor konusacak onda sikinti yok cagrmayabilirler. kendileriyken demek istedm ben kv eltiler falan

Adımı siz atın o zaman bir gün çaya çağırın fln.

Hiç aralarına gçbile girme bence en güzeli mesafe kendini geliştir gez toz hayatına bak.

Bende eşimle bambaşka kültürdenim, eş ailesiyle konuşacak konu bile olmuyor ve sıkıntıdan ölüyorum, eş ailesi tarafı varsa yoksa kvnin kardeşleriyle her allahın günü ve kadının her muhabbeti onlar, bırak üzülmeyi gitmek istemiyorum çünkü ayrı dünyaların insanlarıyız.
Bana kendi ailem eşim kedim yetiyor ve çok mutluyum, hayatında ne eksik ki elti kaynanaya yapışıyorsun üzülüyorsun

Ne kadar güzel ve cok dogru yazmissnz.inanin bndede durum böyle cok farkli yasayisimz ve.anlayismz var.bizimde

Bir arada bulunmak istediginizde siz onlari cagirin veya bazen onlara gidin. Ne mic mic olun ne de uzakta kalin. Siz istediginizde gorusun

Daha ne istiyorsun ya aksi halde olsaydı o zaman da başımdan nasıl savarım derdin.Bence en rahat olanı merhaba merhaba doğru yoldasın dert değil bu takılma eşinle mutlu mesutsan etkisiz elemanlara gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…