yalnız hissediyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
...
Yine uyuyamiyorum uyuyamadikca dusunuyorum surekli...
Sitelerde dolaniyorum ... bi kaç dakika önce bişi okudum .."Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım." Bu yazi.. dusundum .. Acaba annemi Allahdan daha mi cok sevdim.. o yuzden mi benden aldi onu?? Yani benim yuzumden mi gitmiş oldu... uyumak benim icin cok korkutucu... annemi ne kadar cok seversem seviyim ruyamda gormek istemiyorum .. korkuyorum.. etkileniyorum..

Asla gerceklesmiycek hayallerim var.. lafta gerceklesicekler ama imkansiz benim gozumde..
Bu gecede iğrenç hissediyorum ağlamakdan hoslanmiyorum bana gore acizlik .. ama tutamiyorum.. psikologa 1 kere gittim dahada gidicem ama rahatlayamiyorum ki .. yine kendimden nefret ediyorum .. cok fazla mutlu insan var onlari gormek istemiyorum mutlu aileler canimi yakiyo .. hele babasiyla iyi olan kizlar.. .bana babam cok uzak biri.. bi babam oldugunu hissetmiyorum ..
Canim çok yaniyo .. buyumek istiyorum tamamen kendime kendim bakabilcegim zamanlara gitmek istiyorum . Kendimi cok yalniz hissediyorum..

canımmm kıyamam sana üzülme bitanem benim bu hayatta herkes aynı şartlarda ilerlemiyo maalesef
milyonlarca insanın derdi var kimse dertsiz değil
evet senn derdinde küçümsenecek gibi değil
benmde mesela kendime göre çok sıkıntılarım var
ama bende ağlamak istemiyorum üzülmek istemiyorum ama hayat mahkum ediyo beni
seninde kendi hayatın olacak sende mutlu olacaksınnn bunları düşün
sevgiyle kal..

Daha kücugum...kendi hayatimin olmasi icinbuyumem lazim ..
Cevremde ki daha dogrusu okulda ki yasitlarimin tek dertleri babalarindan kantin icin alamadiklari harclik , annesinin surekli ona karismasi ve dersler ... neden onlar gibi bende sadece bunlara kafa yoramiyorum .. veya neden nazimi gecirebilcegim , canim istediginde simara bilcegim biri yok .. onlar annelerinin kiymetini bilmeyip sovup dururken deger bilen birinin elinden annesinin alinmasi haksizlik degil mi ..

bebeğim benim anlıyorum seniii kesinlikle
yaniii bu dünya öyle bi yerkiii kimin ne zaman çekip gideceği belli olmuyo
bugün varız yarın yokkk
kimisi erken göç eder dünyadan kimisi geç....takdiri allahın
sen düşün annen hayatta olsaydı nasıl olmanı isterdi senin mutlu bir kız olmanı iyi bi yerlerde olmanı demi?
o belki bu hayatta yok ama sen yaşamak zorundasın ne olursa olsun mecburuz hepimiz ne yaşarsak yaşayalım
dertleşebileceğin arkadaşların varsa onlarla vakit geçir gülmen lazım meleğim
bazı insanlar vardır anne babaları hayattadır ama mutsuzdur varlığı yokluğu belli değildir
kimini mutludur ailesiyle
bu hayat böyle alışmalıyız zorlansakta
sen anneciğine layık bir evlat olmak isterdin değil mi eminim öyle istersin
o seni görüyo sen mutlu oldukça o da mutlu oluyo eminim
sen onun yerinde mutlu olması için mutlu olmaya çalış
sana zarar veren mutsuzluk veren her kim varsa uzak dur
kendini nerde mutlu hissediyosan oraya gitmeye çalış
sende büyüyeceksin ve anne olacaksın seninde yuvan olack geleceğini düşün hepiimiz bir umut yaşıyoruz zaten
mutluluk zor olsada olmaya çalış kuzum benim annen seni görüyoo...

neler düşünüyosun cnm sen kendini hiç bişeyde suçlama.kader değişmiyo nasıl oluyosa bu hayat anlaşılmıyo.herkesin hayatı bambaşka.belki herkes mutlu görünüyodur ama vardır dertleri çaktırmıyolardı belki.ama çok şükür demeleri lazım gerçekten .sana haksızlık yapılıyo farkında olmadan seni üzüyolar.
sen üzülme.inşallah sen çok iyi yerlere gelirsin.maddiyat çok önemli olmasa da önemli oluyo işte bi şekilde.önemsemesen de birisi gelip üç kuruşun hesabını sorabiliyo.kendine güveneceğin bi mesleğin olur inş.çok zengin ol anlamında demiyorum .sadece yaşamak zor.baban da inşallah sana daha yakın olur.farkına varır.sen yakınlaşmaya çalışsan.ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama küçük olunca büyükler bizden bekliyo yakınlık.sen iyi şeyler düşün.gece ben de uyuyamıyorum ve uyuyamayınca aslında gece yalnız kalınca negatif düşünce üretiyoruz.Allah hakkında hayırlısını versin cnm .tanışmıyoruz ama içten dua ediyorum senin iiçin..

Babamla annem ben 7 yasindayken bosandiklari icin ve babam beni gormeyebsadece senede bi kac kere geldigi icin onunla bi yakinligim hic bi zmaan olmadi bide baska biriyle evli..annem öldukten sonra baya onlsrla yasadim ama yapamadim babaminda istedigini dusunmuyorum. . simdi teyzemde kaliyorum . Babamla duzelicek biseyim yok...

Tesekkur ederim ..♥♥♥♥♥

Mutlu olmami isterdi ama ben yapamiyorum..
Yakin oldugum bi arkadasim yok
Hayat sacma ki ... adalet yok .. haketmeyene fazlasi daha cok veriliyo..
Cocuklariyla ilgilenmeyen aileler varken cocugu olsun diye her gun aglayanda var..

Tesekkur ederim..♥♥♥

senin içinnn dua ediyorum bitanem kıyamam ben sana meleğim benim
herşey geçicekkk bir ablanında dediği gibi sosyal hayata atılınca bi nebzede olsa unutacaksın mutlu olmaya başlayınca bazı şeyleri sineye çekeceksin
burda ablaların var yanlız değilsin
senin kocaman bi ailen var burda eminim dışardada vardır etrafında
sen çok sevimli bi kızsın fotoğraflarını gördüm çok güzelsin ayrıca hatta bu konunu okumadan albümlerde fotoğrafını gördüm bu kız ne güzel ya maşallah dedim
senin bu güzelliğin işine çok yarıcak söliyim sana bennn senin peşinden koşan çok olacakkk cadıı
seni mutlu edecek erkek arkadaşında olacak gör bak sen bu ablam demişti dersin

Mutlu olmami isterdi ama ben yapamiyorum..
Yakin oldugum bi arkadasim yok
Hayat sacma ki ... adalet yok .. haketmeyene fazlasi daha cok veriliyo..
Cocuklariyla ilgilenmeyen aileler varken cocugu olsun diye her gun aglayanda var..

Tesekkur ederim..♥♥♥[/QUOTE]

meleğim dünyada adalet yok ama neden yok bi düşün bak çünkü imtihandayız herkes bi şekilde imtihan ediliyo
olacak meleğim arkadaşında olacak kimin olmamışki senin olmasın öle sakınn düşünmee çok kızarımmm caddımm benim
bak ilk defa yazışıyoruz ama ben seni çok sevdim çok sevimlisin herkes seni seviyo eminim ama sen sadece biraz can sıkıntısından kimsen yokmuş gibi görüyosunn
bak üniversiteye gideceksinn bak ne güzelll de ordada arkadaşların olacak
bak uyucam uyumuyorumm senle yazışmak içinn

Her sey bian once gecsin istiyorum ..♥ coooook tesekkur ederim ablacik...♥

Yine adaletsiz.. bazilarin sinavi daha kazik ..
Cok tesekkur ederim .. ♥uykusuz kalma ki

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim .. ♥uykusuz kalma ki[/QUOTE]

valla bakkk burda bir sürü ablan var senin için üzülüyooo
hem anneni hem ablalarını üzmemek için sendeee mutlu bir kız olmaya çalışacaksın
bu sitede seni tanıyan herkesin tek istediği mutluuu görmek seniii

Cok tesekkur ederim .. ♥uykusuz kalma ki

Elimde degil ki ♥♥ bazdn guluyorum o zamanda kendimi suclu hissediyorum

Son düzenleme:
Elimde degil ki ♥♥ bazdn guluyorum o zamanda kendimi suclu hissediyorum

olur muu bebeğim ne demek suçlu hissetmek
benmde sıkıntılarım var herkeste olduğu gibi ama gülüyorum kahkaha atıyorum napalım mecburuz bi şekilde
gülerken bazen insan derki amann bende ne gülüyosam sanki hak ediyomuyum yada çokmu mutluyumda gülüyorum
ama gülmek hakkımız ne olursa olsunnn
gencizzz daha neelr yaşıcaz gülücez de yeri gelince ağlıcazda
amaa napıcazzz hyata tutunucaazzzz

ben çok yorgunum uyuyorum meleğimmmm
kalbim seninleee
sende uyumaya çalışşşş güzel şeyelr düşünüppp kıyamam sana ablam benim

Kendime "senin annen öldu ne diye guluyosun" diyorum ya onu unuttugumu dusunurse.. mezarinada gitmiyorum gitmiycemde ama ya unuttum saniyosa

Kucuk degilsin.konularini okuyorum.guclu olmaya karsi hic direncin yok.tamam cok zor gunler yasiyorsun fakat sadece senmissin gibi su hayatta zor gunler yasayan gibi davraniyosun.
Her ser bi hayirla gelir.yani annenin kaybi sende guc yaratmali.hayata siki sikiya sarilip dimdik durman gerekir artik.bi omur bu sekilde acini yasarsan,hala kendini kucuk,zayif,caresiz gorursen inan giderek yalniz hissedeceksin kendini.
Ben cogu konunu ilgi ihtiyaci duydugundan actigini dusunuyorum.
Soyle bir senden beter durumda olanlari dusunup bu nebze olsa sukretmeyi denesen? Surekli isyan halindesin.neden kendini acindirmayi seciyorsun bu kadar?
Bak ben tamda senin yasindayken babam felc gecirdi yatalak oldu bi donem.hayatimiz tepetaklak oldu.5 kardestik.abim 19 yasindayken okulu birakip ise basladi ve suan cok iyi bi konumda cok ferah bi hayati var( kendini birakip isyanlara girmedi)
Tum hepimiz okuyup bi yerlere geldik.ben tam senin yasindayken tum evin sorumlulugu ustumdeydi.temizlik yenek ve okulum...hastaya bakmak inanki coook guc heleki anneni babani o halde kabullenmek...elbette isyan ettigim zamanlar oldu...nicin benim babsm diye cok sorguladim..saglikli babalar goruce icim yaniyordu....sonra nemi oldu.KABUL ETTIK...Evet isyani birakip bu durumu kabul ettik...zamanla babamda iyi oldu bizde toparlandik...kendimi birakip isyanlara devam etseeydim suan ogretmen olamazdim..
Yalnizim diyorsun.etrafina bir bak.neler var.daha kotu ornekleri gorup sukret haline.okumak gibi bir secrnegin var.gelecegine siki.siki saril.umutla bak...meslek sahibi ol..unv oku...kendini bil...mesela buraya surekli konu acmak yerine kitap oku, dua et,film izle..vs
Hayat devam ediyor esma.lutfen artik topla kendini.sen bu kadat gucsuz olmamalisin.

Isteyerek boyle degilim guclu olmaya calistim , calisiyorum da.. ama olmuyo bi yerde yine kopuyorum..

Benim ilgi ihtiyacimi canimdan cok sevdigim biri karsiliyo zaten..

Benden beterleri her zaman dusunurum ama degisemiyorum onlar o yasadiklarini nasil kaldiriyo bilmiyorum ama ben bunu kaldiramiyorun sureklii hatirliyorum

5 kardesmissiniz.. sizin icin zaten kendi icinizden birileri var ki .. birbirinize guc olabilceginiz kardesleriniz var..
Bi ablam olsaydi belki suan ona saeilir guclu olurdum yada kardesim olsa onun icin guclu
olmak zorunda olurdum..
Neden haksizligi kabulleniyim ki

Bende ogretnen olmak istiyodum sinif ogretmenligi ama kendimide biliyorum sabretmem.. simdide ne istedigimi bilmiyorum.. gelecekte denen mutlu seyler bana uzak geliyo..

♥ Teşekkür ederim ♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…