yalnız hissediyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Robot olmayi isterdim duygusuz olmak belkide ennnnn guzeli ..

Benim bildigim ölunce cennet cehennem olayi var.. neye gidersen ona gore yasiyosun falan..

Kader e bende takigim.. bi konu da yazmistim.. bi kac ablacikda bana msj atmisti anlatmidlardi ama hala anlam veremiyorum ..

Ben sevmiyorum dusunurken dusunmeyi birakamiyorum delircek gibi oluyorum .. kitap okumayida bu yuzden sevmiyorum yani bi kitaba baslarsam o gun bitmek zorunda takiyorum ve birakamiyorum .. o da sinir ediyo

Peki♥tesekur ederim♥

Canımcığım kendini hiç zorlama.Yürüyüş yapmak,manzara seyretmek,arkadaşlar ile güzel sohbetler...vb. yapmakta insan için çok değerli.

Bu hayatta mutlu ve başarılı olanlar, çalışmak kadar dinlenmeye,eğlenmeye de zaman ayıranlar.Hiç kimse ama hiç kimse birden istediği şeyin ne olduğunu bulup hemen o şey olamıyor.

Bana hayatta öğrendiğin en önemli şey nedir dersen.Dengeli olmak,abartmamak derim.

Sorular seni yoruyor mu?O zaman ara ver.Seni dinlendiren şeyler yap.

Ne olmak istediğine karar veremiyor musun?Kendine zaman tanı.Bir yıl boyunca bu konuda aklıma gelenleri yazacağım de.Bak bakalım bir yıl sonra en çok ne olmak istediğini yazmışsın.

Hayattaki sır bana göre ne biliyor musun?Moralini bozmayacaksın.Kural budur bence.

Bugün canın mı sıkkın.Olabilir.Kafandaki sorulara yanıt mı bulamıyorsun.Olabilir.Çok mu yalnızsın.Olabilir.Bugün nefes alıp veriyorsun değil mi?O zaman tamam.Yapabileceğin ne varsa onu yaparsın.Tüm gün balkondan dışarıyı mı seyretmek istiyorsun,sana iyi gelecek şey bu mu?Tamam öyle yap.Kendine de bugün dinleneceğim hiçbirşey düşünmeyeceğim de.Moralini yüksek tutarsan yapmak istediklerine zamanı gelince istek de duyarsın,yetecek enerjinde olur.Bilgin ve deneyimin arttıkçada soruların zamanla yanıt bulacaktır,aceleye gerek yok ki...

Kendini zorlayan çabuk tükenir yolda kalır.Oysa yavaş yavaş da olsa sürekli ilerleyen gitmek istediği yere varır hemde bundan keyif alır.

Son düzenleme:
korkuyorum ssenin konularını okumaktan öyle üzülüyorum gözlerim öyle doluyo ki... yanımda olsan bir sn durmaz kollarımız sımsıkı sarar sana öylece durmayı isterim....

başıma gelmedi böyle bir kayıp ama ilk paragrafınla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum Rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış ya hani... annende eminim onun sevdiği kuludur inşallah...

hele hani Peygamber Efendimizin hadisi şerifi varya: "Cennet anaların ayakları altında..."

işte sen o cenneti annenin ayaklarının altına seren bir kız ol olur mu?

bi sınavdan 80-90 mı aldın annenin gülüşünü hatırla gururunu hatırlaa...

üzüldün mü annende seninle üzülürdü üzülme..

sinirlendin mi annene anlatırdın derdini konuş kendinle o hep kalbinde.. ama ne olursa olsun ağlama o da ağlar.. dayanamaz göz yaşlarına... annedir o sen onun can'ından bi parçasın.. ona kalsa hiç bırakmak ister miydi seni...

senin sınavın çok büyük kardeşim! sana bu sınavı veren O var ya; ona dayanma sabrı da verir sana inşallah sakın Ye's e düşme ümitsiz olma.

babanla da aran soğukmuşya hani.. belki o da anneni eşini kaybettiği için öyledir.. öncenizi bilemiyorum..

ama sen sapasağlam bas ayaklarını üstüne Rabbim sna kendisinden başkasına el açtırtmasın inşallah bitanem

Gozlerin dolmasin , uzulme..♥
Biara beni birakti diye onu cok suclamistim ..

Babam baskasiyla evli yani ben 7 yasindayken annemle bosanmislar sonra evlenmis.. o yuzden hic bi sekilde yakin degildik

Peki♥♥ coooook tesekkur ederim.

Arkadaşlari hep yanlis seciyorum bunun yuzunden de sevdiklerimi hep kaybediyorum
Yurus felan de ben cok usengecim zaten okul zamani 9 ders basliyo 16.10 dabitiyo eve gitmemse 16.40 i buluyo .. okulda tek takiliyorum hic biriyle yakinlik kuramiyorum ayni kafada degiliz..

Lise 1 ve 2 de gsl tiyatro okudum
Ama sonra sıkıldim simdi dusundugumde onu da istiyorum saanki >_<

Peki&#9829;tesekkur ederiiymmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…