Eşim var ama kendime vakit ayırmak istediğim zamanlarda kitap okuyorum, film/dizi izliyorum. Ders çalışıyorum. Market geziyorum. Youtubedan ücretsiz yayınlanan tiyatrolar var tavsiye ederim. Geçmiş zamanda oynanan ama bir daha oynanmayacak olan kaçırdığım oyunları izlemeye çalışıyorum oradan :) Bir de burada vakit geçiriyorum :)Selam Hanımlar^^
Başlığın absğrtlüğü için kusura bakmayın, daha net nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Yalnız derken sevgilisi, eşi olmayan değil arkadaşı olmayanı kast ediyorum :)
Ev-iş arasında mekik dokuyorum. max sosyalleşmem haftada 2 gün yürüyüş yapmak oldu. Pandemi öncesi de aman aman sosyal değildim ama o seçilmiş olduğundan mı aman aman mutsuz etmiyordu.
Özellikle yalnız hanımlar, dışarıda nasıl vakit geçiriyorsunıuz :/ (pandemi öncesi tek başıma tiyatroya, sinemaya, kafeye gitmeye bayılırdım ama şimdi kalmadı öyle bi şansım tabi.)
Bu dönemde spora giden var mı? Aslında bulaş kaynağı yüksek olduğu için gitmek istemiyorum ama evde durmaktan yavaş yavaştan delirecek kıvama geldim.
Pandemiden dolayı dışarı sadece yürüyüş ve alışveriş için çıkıyorum. Hava güzelse 1-2 saat kendi kendime dolanıyorum müzik dinleyerek. Bazen bir kahve ya da içecek alıp parka oturduğum oluyor, haftada bir gün de semt pazarına gidiyorum kıyafet vs bakmak için. böyle yazınca kendimi baya kötü hissettim. Çok asosyalim galibaSelam Hanımlar^^
Başlığın absğrtlüğü için kusura bakmayın, daha net nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Yalnız derken sevgilisi, eşi olmayan değil arkadaşı olmayanı kast ediyorum :)
Ev-iş arasında mekik dokuyorum. max sosyalleşmem haftada 2 gün yürüyüş yapmak oldu. Pandemi öncesi de aman aman sosyal değildim ama o seçilmiş olduğundan mı aman aman mutsuz etmiyordu.
Özellikle yalnız hanımlar, dışarıda nasıl vakit geçiriyorsunıuz :/ (pandemi öncesi tek başıma tiyatroya, sinemaya, kafeye gitmeye bayılırdım ama şimdi kalmadı öyle bi şansım tabi.)
Bu dönemde spora giden var mı? Aslında bulaş kaynağı yüksek olduğu için gitmek istemiyorum ama evde durmaktan yavaş yavaştan delirecek kıvama geldim.
Reformer pilatese mi gidiyorsunuz? Butik bi salon ben de buldum, baya gidesim var ama korona sebebiyle korkuyorum. Teşekkür ederim :)Ben haftanin 3 günü spora gidiyorum. Merak etme, spor salonlarinim katı kuralları var. Bir deneme dersi alip gözlem yapabilirsin. Gerçekten kurallara uyuluyor mu diye.
Mesela benim spor salonumda maksimum 4 kişiden fazla olmadık (ben ve berbaer yazıldığim iki arkadaşım zaten 3 kişiyiz) , herkes birbirinden uzak makinalarda başlıyor, grup dersi ama aramızda en az kırk santim, bir metre falan oluyor her daim. Öğrenciler maskesiz,hoca maskeli, evime işime yürüme mesafesinde...bence bulaş olacak bir yer değil benim spor salonum, tam tersi , duzenli spor bağışıklığı yükselttigi için yararı bile var şu dönemde...
Onun dışında iş çıkışı kalan iki günden biri de evime gittim, birinde akşam pikniği yaptım geçen hafta. İki ağaç arasına hamagimi bağladım, mis gibi...
Bazi zamanlar pastel boyalarimla çıkıp resim çiziyorum.... Bazen turist gezdirme uygulamasından birileriyle İstanbul'un ikonik yerlerine yürüyüş yapıyoruz...
Gayet renkli geçiyor yani.
Yoo, 30 dakikalık makinali grup dersine gidiyorum (30 dk az gibi ama ter içinde kalıyoruz). Ama reformer de var alanda. Reformer alanı hele hepten güvenli, sadece hoca ve sen oluyorsun koca alanda. Hoca zaten maskeli...bence korkacak bir şey yok ya, yazıl gitsin.Reformer pilatese mi gidiyorsunuz? Butik bi salon ben de buldum, baya gidesim var ama korona sebebiyle korkuyorum. Teşekkür ederim :)
Bulunduğunuz şehir etkinlikleri bol bı sehirse kimseye ihtiyacınız yok aslında.Selam Hanımlar^^
Yoo, 30 dakikalık makinali grup dersine gidiyorum (30 dk az gibi ama ter içinde kalıyoruz). Ama reformer de var alanda. Reformer alanı hele hepten güvenli, sadece hoca ve sen oluyorsun koca alanda. Hoca zaten maskeli...bence korkacak bir şey yok ya, yazıl gitsin.
Benim kilo problemim de yok, 51 kiloyum, öylesine gidiyorum. Tüm gün işte bilgisayara egilmekten ağrıyan omzum, artık agrimiyor, eve gelip hayalet gibi tavana bakar uyuyamazdim,şimdi spor günlerinde duşa giremeden yatakta siziyorumAyrıca sadece bir ayda yağ oranım bir birim azaldı, su ve kas oranım bir birim arttı.
yani faydası saymakla bitmez. Üstelik keyifli de geçiyor . İş çıkışı yapacak en mantıklı şey , şu dönemde bence spora gitmek.
go girlsen de yazil
Bulunduğunuz şehir etkinlikleri bol bı sehirse kimseye ihtiyacınız yok aslında.
Izin nasıl alıyorsunuz? Bende fotoğrafla ilgileniyorum ama insanlardan izin almaya utanıyorum. Taş toprak çekiyorum hep. Yada çok kalabalık sokaklari genel olarak çekiyorumAmacınız çok derin arkadaşlıklar kurmak değil de yeni insanlarla tanışıp günlük sohbetlerde bulunmaksa size amatör fotoğrafçılığı önerebilirim.
Eski bir analog makinem var (annemin çocukken bizi çektiği makine), evimize yarım saatlik bir yürüme mesafesinde de büyük bir park var. Makinemi alıp oraya arkadaşıyla, sevgilisiyle, köpeğiyle gelen insanları gözlemliyorum. Bazen hoş bir kare çıkacağını hissedip izin alarak fotoğraflarını çekiyorum. Kısa bir sohbet dönüyor genelde, bazen kahve ısmarlamak isteyen ya da birlikte yürüyüş yapmak isteyen oluyor. Fotoğraf çıkınca ulaştırabilmek için mail adresi alıyorum hatta kimisiyle sosyal medyada takipleşiyoruz.
İnsanlarla etkileşime girebileceğiniz bu tarz bir hobi edinebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?