Yalniz kalabilirmiyim?

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
33
Merhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin

2 cocugumuz var biri 4yasinda biri 1 yasinda esim yurtdisindan guzel bir is teklifi aldi 10ay sozlesmeyle gitmek uzere ben tek basima kalacagim

Bu arada burada kimsem yok esimin ailesi farkli sehirde kendi ailem esimin gidecegi ulkede maddi olarak sikinti yasamam insallah

Ama manevi olarak ozellikle cocuklar babalarini cok ozler mi arada gitme sansimiz yok yol parasi cok yuksek vize pasaport falan bayaga zor.

Esimin ailesi gelin yanimizda kalin diyorlar iyi anlasiyoruz. Sizce tek basima iki cocuk sorumlulugunu alarak yasayabilirmiyim? Siz ne yapardiniz?

Merhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin

2 cocugumuz var biri 4yasinda biri 1 yasinda esim yurtdisindan guzel bir is teklifi aldi 10ay sozlesmeyle gitmek uzere ben tek basima kalacagim

Bu arada burada kimsem yok esimin ailesi farkli sehirde kendi ailem esimin gidecegi ulkede maddi olarak sikinti yasamam insallah

Ama manevi olarak ozellikle cocuklar babalarini cok ozler mi arada gitme sansimiz yok yol parasi cok yuksek vize pasaport falan bayaga zor.

Esimin ailesi gelin yanimizda kalin diyorlar iyi anlasiyoruz. Sizce tek basima iki cocuk sorumlulugunu alarak yasayabilirmiyim? Siz ne yapardiniz?
Ben kaldım kızlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı

• Beğen
Reactions: msy
10 ay olacagina eminim. Eger uzatirsa sozlesmeyi bizde gideriz.

Yapabilirsiniz neden olmasin?
Calisiyor musunuz siz? Baktiniz zorlaniyorsunuz arada destege esinizn ailesi gelir veya siz gidersinjz. Guzel bir firsatsa bence 10 ayligina katlanilabilir

Terfiler aldı
İşçi olarak gitti
Genel koordinatör oldu
Başka ülkelere geçti
Ve şu an İnan gelmemesi çok daha iyi 😔
Bunun adı evlilik olmuyor sanki, başka konularda da gördüm yorumlarınızı, 3 çocukla Allah kolaylıkla versin size.

Yapabilirsiniz neden olmasin?
Calisiyor musunuz siz? Baktiniz zorlaniyorsunuz arada destege esinizn ailesi gelir veya siz gidersinjz. Guzel bir firsatsa bence 10 ayligina katlanilabilir
Tesekkurler cevabiniz icin calismiyorum yasadigim yerde cocuklara bakacak kimsem yok. Freelance calisiyorum arada isim cikiyor herzaman degil.

Uzamayacaksa kalınabilir 10 ay, eşinizin ailesinin yanına gitmeyin bu arada.

Ne kadar iyi anlaşsanızda aynı ev ziyaretleri olur.

Bu durum kişiden kişiye değişir.
Ne gibi korkularınız kaygılarınız var bilemem.
Ama biraz eşinin ailesinin evinde biraz kendi evinizde 10 ay geçirebilirsiniz. Tabi psikolojik olarak çok zor olur.
Ben ne için olursa olsun; bu kadar uzun süreli ayrılıkları iyi bulmuyorum.

• Beğen
Reactions: msy
Bu durum kişiden kişiye değişir.
Ne gibi korkularınız kaygılarınız var bilemem.
Ama biraz eşinin ailesinin evinde biraz kendi evinizde 10 ay geçirebilirsiniz. Tabi psikolojik olarak çok zor olur.
Ben ne için olursa olsun; bu kadar uzun süreli ayrılıkları iyi bulmuyorum.
Bende uzun süreli ayriliga karsiyim ama maddi olarak cok rahatlayacagiz. Buradaki gelirinin iki katini teklif ediyorlar. Malum cocuklar kucuk ben calisamiyorum bakanim yok. Bu yüzden boyle bir karar aldik. Ama henuz kesin karar almis degiliz

Bende uzun süreli ayriliga karsiyim ama maddi olarak cok rahatlayacagiz. Buradaki gelirinin iki katini teklif ediyorlar. Malum cocuklar kucuk ben calisamiyorum bakanim yok. Bu yüzden boyle bir karar aldik. Ama henuz kesin karar almis degiliz
Yanlış anlamayın lütfen. Sevgi, güven, sadakat gibi klişelere girmeyeceğim, dürüstçe yazacağım.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Sonunu düşünüp, olabilecek sorunları göze alarak bir karara varın.

Yanlış anlamayın lütfen. Sevgi, güven, sadakat gibi klişelere girmeyeceğim, dürüstçe yazacağım.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Sonunu düşünüp, olabilecek sorunları göze alarak bir karara varın.
Tesekkurler cevabiniz icin. Esim benim ailemin yaninda kalacak zaten. Kalmasa da guven konusunda sikintimiz yok sadece cocuklari ve herhangi bir sikintida yalniz olmaktan korkuyorum.

Back
X