Yalnız kaldım

elber3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
51
0
16
İstanbul
Seviyorum aslında birini, yıllardır ama ailem öyle bir karşıki bana s... git kapı orda bile demeye razı oldular.
aslında mütavazi bir aileye sahibim herzaman en iyi evlat olarak gözlerine bakdım. Ama hayatımda ilkkez bi insanı aynı yastığa baş koycak kadar sevdim, sanmayın sevdiğim kişi hırlı,hırsız ne biliyim kötü biri,dünya iyisi allah korkusu olan işinde gücünde evini almıs parasını birikdirmiş bi tek benim iki dudağımın arasındaki evete bakıyo.. beklerdimki ailem benim vermeme sebebi saydıklarımdan aksi b, durum olsun vay efendim neymiş benim dengim değilmiş yakısmıyomus bana bumudurr yani bumuuuu :(( öyle bir baskı uygulamaya başladılarki nerdeyse wc ye gitsem peşimden gelcekler yıllardır arkdaslarımı görmez oldum elimi eteğimi kestiler herkezden ablalarım evlendi hepten üstüme düştüler ne yapsam göze batar oldum deki bu hale nasıl geldiniz..... orasıda muamma benim erkek bi ikizim var biriyle knusuyo yıllardır kızın yasam tarzı ailesi biz ne kadar mütaviziysek onlarda okadar serbest, gelgelelim aramızı bozdu kardeşimle kardeşim sevdiğim kişiyi tanıyodu aynı mah. deyiz arkdaşlardı aslında herzaman dört dötlük cocuk dünya iyisi derdi benimkine gelgelelim konustugu kızla aram bozukdu bana karsıda dolmus birikmiş artık anneme dannn die anlatdı herseyi senin kızın söyle senn kızın böyle die hayatımın zındana cevirdi sevgilimin bana aldığı hediyelere kadar söledi anneme aldığı hediyeleri geri gönderdiler cocuga geçmesinden kapımızdan dediler ama ben hala itler köpekler gibi seviyorum etmediğim dua kalmadı kılmadığım namazlar kalmadı rabbime sığındım sadece.. şimdi ayrıldığımızı sanıyolar annem öldürürüm kendimi sebebim olursun dio bu arada yaasımda 22, biz hala birlikdeyiz onun ailesi beni cok seviyo gelelim diolar ama ben öle krkuyorum öyle bi anne varki bende censiyle beni yıldırıyo bağrıyo cağrıyo spnra tansiyon seker yükseliyo sinir krızi geçiriyo bunların hepsi ben birini seviyorum o benim dengim değil çirkinmiş oda amanın gözüyle valla öle tatlıki karakaş karagöz yani ne olursa olsun benim olsun ya amaa yok olmuyo... yinede anneme karsı gelmiyorum ne deseler he diyorum ama yaranamıyorum bi pazar günüm var akşama kadar temizlik yapıyorum ne dese yapıyorum amaaaaaa ben ne kötü bir evladım ki birini sevmek orospuluk erkek evlat yapar ama kız evlat hayırrr asllaaaaa yapamazz onların istediği biiri olcak öle doluyumki anlatamam.. :((( bunların yazarken bile sanki cekdiklerim gzümün önüne geliyo ağlıyorum rabbim seveni sevene yazsın ... yanlızlık allaha mahsus bari burda dertleşcek biri olsun.. !!!

hep annenizden bahsetmişsiniz durumu bir de babanıza açsanız ? belki sizi anlar. ya da madem bu kadar seviyorsunuz güzelce deyin ya verirsiniz ya da ben giderm diye. öyle kolay kolay da kimsenin sebebi olunmaz anneniz sadece sizi engellemek için öyle diyor bana kalırsa.

kızdıkları konu sizin birisiyle görüşüyor olmanızmı , tipimi kötü,eğitimimi sizden düşük yakıştıramadıkları konu ne peki, sadece kendiniz buldunuz diye mi bu tepkileri

Madem bukadar cok seviyorsunuz vazgecmeyin.
Onunla evlenemeyeceksem başkasiylada evlenmem deyin.
Kizinizi sürekli mutsuz görmek istiyorsaniz bòyle devam edin deyin.

Sabredin ama kaçmayin sakın.
Sabredin dua edin, eger hayirliysa Allah size kalbinizdekini verir zaten.
Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin. :)

ailen bu kadar tepki verdiğine göre konu sadece sana layık değil olamaz.

nesi layık değil? herhangi bir açıklama yapmıyorlar mı?

ayrıca evli ablaların senden taraf değil mi? onlarla konuşup anneni yumuşatmayı deneseniz olmaz mı?

yada babanızla konuşup Allahın emriyle gelmek istiyorlar deseniz?

annenin saydığı sevdiği birisi araya giremez mi?

sabırlı olmanı tavsiye ederim.
eş ve ailesi ile bir derdim var kısmında bir sürü konu okudum. tarz sorunlardan (yani ailesi kızı vermek istememiş ve kız ısrar etmiş ve evlenmiş) sonra yapılan evlilik tatsız oluyor.

çoğunluk ailem istememekte haklıymış diyor... buda bir dipnot...

annenizin görüpte sizin göremediğiniz durum ne?kardeşiniz bir insanı bu kadar seviyorken,bir anda "u" dönüşü yapmasının nedenini sordunuz mu?siz neden kardeşinizin kız arkadaşını sevmiyorsunuz bir düşünün?size yapılmasını istemediğiniz durumu,önyargıyı sizde kardeşinize ve sevgilisine uyguluyorsunuz..kardeşiniz sizin canınız,onunla ve sevgilisiyle barışıp,iyi geçinin ve onlardan yardım isteyin.birlikten kuvvet doğar.Allahın izniyle hayırlıysa sevdiğinize ailenizin onayıyla evlenmenizi nasip etsin..(kaçmayı unutun,yanlış yaparsınız herzaman bir yanınız yarımkalır)

Evlenebilecek kadar olgun birisi olduğunuzu hissedemedim nedense yazdıklarınızdan... Bir anne kızının mutlu olabileceği ihtimalini görmemezlikten gelip kesinlikle olmaz demez sadece dış güzelliğe bakarak... Bence başka sebepler vardır istememesi için...

Son düzenleme:
yalnız değilsin biz varız :) herşey olacağına varır canım, benm annemde eski erkek arkadaşımı hiç kabullenmiyordu, beni vazgeçirmek için neler neler yaptı bana,neler duydum annemden babamdan,kabus gibi geçiyordu her günüm,şimdi düşünüyorumda nasıl psikolojim bozulmamış hayret:)) ama hiç karşılık vermedim,sustum ağladım, annemdir,babamdır sonuçta ne diyeyim onlara,sadece anneme birgün ' anne olacağı varsa sen değil tüm dünya karşı çıksa gene de olur ,boşuna ne kendini ne beni hırpalama' dedim sonra ne oldu biliyor musun o çok güvendiğim erkek arkadaşım sevmiyorum dedi bırktı gitti,bana o zaman sorsan hayatta beni bırakmazdı o öyle düzgün öyle iyi bir insandı,kısacası ne olacağı hiç belli olmaz cnm,belki annenin bu kadar karşı olmasında vardır bir hayır, herşey geçer sıkıntıların biter inşallah

Asla fevri olma ailene karşı

Haksız da olsalar bu sana zarar verir.

Anneler ile kızları arasındaki özel diyaloğa inanırım, onu bu kadar inatla iten şey nedir önce bunu anlamak lazım

Ve tabii babanın görüşleri

Uysal ama kararlı bir tutum izlersen bunu çözebileceğini düşünüyorum.

Ailenin gözüyle de bakıp biraz empati de yap, sorun sadece sana yakışmaması mı yoksa başka kusurlar da mı görüyorlar, iyi tartman gerek

Biraz sansür gerektiren kelimeler olsa da neyse..

İçki kumar vs. gibi ilerde sana da zarar verebilecek alışkanlıkları yoksa herkes kızı seviyor diye ' verdim gitti ' der nomalde.. :26:

Annenizle konuşun , brad pitt gibi de olsa dış güzeliğin baki olmadığını o yüzden onun yüreğini sevdiğinizi söyleyin . Allah'ın yarattığını beğenmemek kimin haddine :20:

Ben size karşı gelmek istemiyorum ama bu kaçarak evlenen neden kaçıyo sanıyorsunuz diye bir sor. Bence korkar senden değilse bile ' millet ne der ' i düşünen tiplerden sanırım annen. O yüzden razı olmak zorunda kalır:1:

Çok iyi anlıyorum canım senii bende de aynı dert var sıkıntım büyük ailemden kimseyle konuşamıyorum Allahım yardımcımız olsun 4444 defa okunan dilek duasına başladım inandım ve başladım ama durumum daha kötüye gidiyor aileni seviyosun bırakamıyosun güzellikle olsun diyosun ama izni vermiyolar nefret ettirecek duruma getiriyolar kendilerinden. Zaman iyileştirir belki bekliyorum bende sende öyle yap bebeğim. Üzüntünü çok iyi anlıyorum :(

hep annenizden bahsetmişsiniz durumu bir de babanıza açsanız ? Belki sizi anlar. Ya da madem bu kadar seviyorsunuz güzelce deyin ya verirsiniz ya da ben giderm diye. öyle kolay kolay da kimsenin sebebi olunmaz anneniz sadece sizi engellemek için öyle diyor bana kalırsa.

aslında babam ümit'i cok severdi ilk duydugundada dediki ben cocugu tanıyorum bi saygısızlıgı yok dedi ama oda anamın gazına gelerek şimdi bana surat asıyo..

çok iyi anlıyorum canım senii bende de aynı dert var sıkıntım büyük ailemden kimseyle konuşamıyorum allahım yardımcımız olsun 4444 defa okunan dilek duasına başladım inandım ve başladım ama durumum daha kötüye gidiyor aileni seviyosun bırakamıyosun güzellikle olsun diyosun ama izni vermiyolar nefret ettirecek duruma getiriyolar kendilerinden. Zaman iyileştirir belki bekliyorum bende sende öyle yap bebeğim. üzüntünü çok iyi anlıyorum :(
rabbim yarr ve yadımcımız olsun canım ozaman zor günler allah büyük ..

hep annenizden bahsetmişsiniz durumu bir de babanıza açsanız ? Belki sizi anlar. Ya da madem bu kadar seviyorsunuz güzelce deyin ya verirsiniz ya da ben giderm diye. öyle kolay kolay da kimsenin sebebi olunmaz anneniz sadece sizi engellemek için öyle diyor bana kalırsa.
dedim canım ondan başkası olmıcak kapında kız kurusu olarak kalsam gene evlenmicem dedim bana dediği laf su "sen bilirsin sen çalısırsın ben yerim"..

kızdıkları konu sizin birisiyle görüşüyor olmanızmı , tipimi kötü,eğitimimi sizden düşük yakıştıramadıkları konu ne peki, sadece kendiniz buldunuz diye mi bu tepkileri
tipi kötü değil aslında ben uzun boylu bi kızım oda bende bi cm kısa gibi ama yanyana aynıyız dışarda + bingöllü ler ben kayseriliyim.. Mahallede bir allahın kulumu kötü demez cocuga ama anam inat tutdu damarı yok dio başka bişi demiyo o senin denginnn değill dio yeminler ediyo vermem die ..

madem bukadar cok seviyorsunuz vazgecmeyin.
Onunla evlenemeyeceksem başkasiylada evlenmem deyin.
Kizinizi sürekli mutsuz görmek istiyorsaniz bòyle devam edin deyin.

Sabredin ama kaçmayin sakın.
Sabredin dua edin, eger hayirliysa allah size kalbinizdekini verir zaten.
Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin. :)

asllaaaa kaçmam aslaa en son carem o olsa gene yapmam telşm duvağımla cıkcam o evden ama iyi ama kötü..

annenizin görüpte sizin göremediğiniz durum ne?kardeşiniz bir insanı bu kadar seviyorken,bir anda "u" dönüşü yapmasının nedenini sordunuz mu?siz neden kardeşinizin kız arkadaşını sevmiyorsunuz bir düşünün?size yapılmasını istemediğiniz durumu,önyargıyı sizde kardeşinize ve sevgilisine uyguluyorsunuz..kardeşiniz sizin canınız,onunla ve sevgilisiyle barışıp,iyi geçinin ve onlardan yardım isteyin.birlikten kuvvet doğar.allahın izniyle hayırlıysa sevdiğinize ailenizin onayıyla evlenmenizi nasip etsin..(kaçmayı unutun,yanlış yaparsınız herzaman bir yanınız yarımkalır)

kardeşim hala sever cocugu kardeşimden iyi der .. + ben onlara hiç bi zaman kötülük yapmadım sırf kız bize gelsin gitsin die anasıyla arkdas oldum ben ortada hiç bişey yokken sevdiğim kişi bana açıldıgında söyledim ben ona bilsin dedim kimseden duymasın benden duysun dedim aradan okadar zaman geçtikden sonra biraz damarına basınca benden geçti satdı beni hala küsüz aynı evde ..

ailen bu kadar tepki verdiğine göre konu sadece sana layık değil olamaz.

Nesi layık değil? Herhangi bir açıklama yapmıyorlar mı?

Ayrıca evli ablaların senden taraf değil mi? Onlarla konuşup anneni yumuşatmayı deneseniz olmaz mı?

Yada babanızla konuşup allahın emriyle gelmek istiyorlar deseniz?

Annenin saydığı sevdiği birisi araya giremez mi?

Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Eş ve ailesi ile bir derdim var kısmında bir sürü konu okudum. Tarz sorunlardan (yani ailesi kızı vermek istememiş ve kız ısrar etmiş ve evlenmiş) sonra yapılan evlilik tatsız oluyor.

çoğunluk ailem istememekte haklıymış diyor... Buda bir dipnot...
evli ablalarım nekadar benden taraf olsalarda bizim evde anam he derse olur hersey onda bitiyo .. Annemin saydıgı sevdigi bi kişi araya sokduk amcası oda hepten batırdı anneme ne dese beyenirsin yeğenim tmm istemiyosun ama bak cocuk cok seviyomus kacırır macırır allah korusun demiş anam hepten koptu nerdeyse işten alıyodu beni hala bile bazen babam alır bırakır .. Sabrın sonu selametdir her şerde bir hayır vardır rabbim bu serri hayrıma cevirsin ..

Back
X