Seviyorum aslında birini, yıllardır ama ailem öyle bir karşıki bana s... git kapı orda bile demeye razı oldular.
aslında mütavazi bir aileye sahibim herzaman en iyi evlat olarak gözlerine bakdım. Ama hayatımda ilkkez bi insanı aynı yastığa baş koycak kadar sevdim, sanmayın sevdiğim kişi hırlı,hırsız ne biliyim kötü biri,dünya iyisi allah korkusu olan işinde gücünde evini almıs parasını birikdirmiş bi tek benim iki dudağımın arasındaki evete bakıyo.. beklerdimki ailem benim vermeme sebebi saydıklarımdan aksi b, durum olsun vay efendim neymiş benim dengim değilmiş yakısmıyomus bana bumudurr yani bumuuuu
( öyle bir baskı uygulamaya başladılarki nerdeyse wc ye gitsem peşimden gelcekler yıllardır arkdaslarımı görmez oldum elimi eteğimi kestiler herkezden ablalarım evlendi hepten üstüme düştüler ne yapsam göze batar oldum deki bu hale nasıl geldiniz..... orasıda muamma benim erkek bi ikizim var biriyle knusuyo yıllardır kızın yasam tarzı ailesi biz ne kadar mütaviziysek onlarda okadar serbest, gelgelelim aramızı bozdu kardeşimle kardeşim sevdiğim kişiyi tanıyodu aynı mah. deyiz arkdaşlardı aslında herzaman dört dötlük cocuk dünya iyisi derdi benimkine gelgelelim konustugu kızla aram bozukdu bana karsıda dolmus birikmiş artık anneme dannn die anlatdı herseyi senin kızın söyle senn kızın böyle die hayatımın zındana cevirdi sevgilimin bana aldığı hediyelere kadar söledi anneme aldığı hediyeleri geri gönderdiler cocuga geçmesinden kapımızdan dediler ama ben hala itler köpekler gibi seviyorum etmediğim dua kalmadı kılmadığım namazlar kalmadı rabbime sığındım sadece.. şimdi ayrıldığımızı sanıyolar annem öldürürüm kendimi sebebim olursun dio bu arada yaasımda 22, biz hala birlikdeyiz onun ailesi beni cok seviyo gelelim diolar ama ben öle krkuyorum öyle bi anne varki bende censiyle beni yıldırıyo bağrıyo cağrıyo spnra tansiyon seker yükseliyo sinir krızi geçiriyo bunların hepsi ben birini seviyorum o benim dengim değil çirkinmiş oda amanın gözüyle valla öle tatlıki karakaş karagöz yani ne olursa olsun benim olsun ya amaa yok olmuyo... yinede anneme karsı gelmiyorum ne deseler he diyorum ama yaranamıyorum bi pazar günüm var akşama kadar temizlik yapıyorum ne dese yapıyorum amaaaaaa ben ne kötü bir evladım ki birini sevmek orospuluk erkek evlat yapar ama kız evlat hayırrr asllaaaaa yapamazz onların istediği biiri olcak öle doluyumki anlatamam..
(( bunların yazarken bile sanki cekdiklerim gzümün önüne geliyo ağlıyorum rabbim seveni sevene yazsın ... yanlızlık allaha mahsus bari burda dertleşcek biri olsun.. !!!
aslında mütavazi bir aileye sahibim herzaman en iyi evlat olarak gözlerine bakdım. Ama hayatımda ilkkez bi insanı aynı yastığa baş koycak kadar sevdim, sanmayın sevdiğim kişi hırlı,hırsız ne biliyim kötü biri,dünya iyisi allah korkusu olan işinde gücünde evini almıs parasını birikdirmiş bi tek benim iki dudağımın arasındaki evete bakıyo.. beklerdimki ailem benim vermeme sebebi saydıklarımdan aksi b, durum olsun vay efendim neymiş benim dengim değilmiş yakısmıyomus bana bumudurr yani bumuuuu