hep annenizden bahsetmişsiniz durumu bir de babanıza açsanız ? Belki sizi anlar. Ya da madem bu kadar seviyorsunuz güzelce deyin ya verirsiniz ya da ben giderm diye. öyle kolay kolay da kimsenin sebebi olunmaz anneniz sadece sizi engellemek için öyle diyor bana kalırsa.
rabbim yarr ve yadımcımız olsun canım ozaman zor günler allah büyük ..çok iyi anlıyorum canım senii bende de aynı dert var sıkıntım büyük ailemden kimseyle konuşamıyorum allahım yardımcımız olsun 4444 defa okunan dilek duasına başladım inandım ve başladım ama durumum daha kötüye gidiyor aileni seviyosun bırakamıyosun güzellikle olsun diyosun ama izni vermiyolar nefret ettirecek duruma getiriyolar kendilerinden. Zaman iyileştirir belki bekliyorum bende sende öyle yap bebeğim. üzüntünü çok iyi anlıyorum
dedim canım ondan başkası olmıcak kapında kız kurusu olarak kalsam gene evlenmicem dedim bana dediği laf su "sen bilirsin sen çalısırsın ben yerim"..hep annenizden bahsetmişsiniz durumu bir de babanıza açsanız ? Belki sizi anlar. Ya da madem bu kadar seviyorsunuz güzelce deyin ya verirsiniz ya da ben giderm diye. öyle kolay kolay da kimsenin sebebi olunmaz anneniz sadece sizi engellemek için öyle diyor bana kalırsa.
tipi kötü değil aslında ben uzun boylu bi kızım oda bende bi cm kısa gibi ama yanyana aynıyız dışarda + bingöllü ler ben kayseriliyim.. Mahallede bir allahın kulumu kötü demez cocuga ama anam inat tutdu damarı yok dio başka bişi demiyo o senin denginnn değill dio yeminler ediyo vermem die ..kızdıkları konu sizin birisiyle görüşüyor olmanızmı , tipimi kötü,eğitimimi sizden düşük yakıştıramadıkları konu ne peki, sadece kendiniz buldunuz diye mi bu tepkileri
madem bukadar cok seviyorsunuz vazgecmeyin.
Onunla evlenemeyeceksem başkasiylada evlenmem deyin.
Kizinizi sürekli mutsuz görmek istiyorsaniz bòyle devam edin deyin.
Sabredin ama kaçmayin sakın.
Sabredin dua edin, eger hayirliysa allah size kalbinizdekini verir zaten.
Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin. :)
annenizin görüpte sizin göremediğiniz durum ne?kardeşiniz bir insanı bu kadar seviyorken,bir anda "u" dönüşü yapmasının nedenini sordunuz mu?siz neden kardeşinizin kız arkadaşını sevmiyorsunuz bir düşünün?size yapılmasını istemediğiniz durumu,önyargıyı sizde kardeşinize ve sevgilisine uyguluyorsunuz..kardeşiniz sizin canınız,onunla ve sevgilisiyle barışıp,iyi geçinin ve onlardan yardım isteyin.birlikten kuvvet doğar.allahın izniyle hayırlıysa sevdiğinize ailenizin onayıyla evlenmenizi nasip etsin..(kaçmayı unutun,yanlış yaparsınız herzaman bir yanınız yarımkalır)
evli ablalarım nekadar benden taraf olsalarda bizim evde anam he derse olur hersey onda bitiyo .. Annemin saydıgı sevdigi bi kişi araya sokduk amcası oda hepten batırdı anneme ne dese beyenirsin yeğenim tmm istemiyosun ama bak cocuk cok seviyomus kacırır macırır allah korusun demiş anam hepten koptu nerdeyse işten alıyodu beni hala bile bazen babam alır bırakır .. Sabrın sonu selametdir her şerde bir hayır vardır rabbim bu serri hayrıma cevirsin ..ailen bu kadar tepki verdiğine göre konu sadece sana layık değil olamaz.
Nesi layık değil? Herhangi bir açıklama yapmıyorlar mı?
Ayrıca evli ablaların senden taraf değil mi? Onlarla konuşup anneni yumuşatmayı deneseniz olmaz mı?
Yada babanızla konuşup allahın emriyle gelmek istiyorlar deseniz?
Annenin saydığı sevdiği birisi araya giremez mi?
Sabırlı olmanı tavsiye ederim.
Eş ve ailesi ile bir derdim var kısmında bir sürü konu okudum. Tarz sorunlardan (yani ailesi kızı vermek istememiş ve kız ısrar etmiş ve evlenmiş) sonra yapılan evlilik tatsız oluyor.
çoğunluk ailem istememekte haklıymış diyor... Buda bir dipnot...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?