• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız kaldım

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
meraba ben lise son sınıf öğrencisiyim
kısa bi süre önce yani daha bir hafta bile olmadı yakın ardaşlarımla aram bozuldu birden araya soğukluk giri sonra küçük bir tartışma sonra konuşmayı kestik onlar üçü takılmaya devam ediyor ama ben tek kaldım okulda ne yapıcam bilmiyorum kendimi yalnız hissediyorum asla özür dilemem geri de barışmam asla küsmemizden 5 dakika sonra çok mutluyuz kurtulduk diye tweet atmışlar hemde can ciğerdik biz bu kişilerle ve ben gerçekten onlara kötü birtşeyde yapmadım 3ü bir arada oldukları için sürekli benim kötü yanlarımı konuştuklarını düşünüyorum derdim birazda bu duruma düşmek kendimi haksızlıga uğramış ve yalnız hissediyorum ve fazlasıylada kırıldım

OLUR şeyler kuzum lise hayatında,kıyamam sana
Hiç irdeleme hatta bırak neyaparlarsa yapsınlar
Şuan olay nispet yapmaya dönüşmüş
Bırak konuşmanı yapıyorlasa yapsın kötü söz sahibine aittir.
İlgi alanını değiştir uzaklaştır kendni bunun içinden

lisede olur öyle şeyler.
üniv. geçince daha beterleri de olacak,
onlar ne ki onlar gidince yalnız kalıyorsun.
sen de doldur boşluğunu biri gelir biri gider.
her gidenin arkasından yas tutarsak çekeceğimiz var.
asıl sen sevin yüzlerini görmüş oldun:KK52:

Bosveer bana da olmustu yalniz kalmistim o zamanlar kafama cok takmistim. Sen oyle yapma ama. Otur haril haril ders calis. Sen universiteye giderken onlar hala dedikodu yaparlar saydiklari yerde

Aman boşver zaten son sınıfsın kaç ay kaldı şurada okulun bitmesine.
Şöyle söyleyeyim lise bittikten sonra pek kimse lise arkadaşıyla görüşmüyor. Üni. falan derken herkes farklı sosyal çevrelere yöneliyor.
Hem zaten üni. sınavına gireceksin . Daha iyi ona yoğunlaşırsın.
Gidip de özür falanda dileme sakın...

Ben de lise sonda 2 yakın arkadaşıma mesafe koyup konuşmamıştım bir sorundan dolayı.Boş ver,konuşsun dursunlar.
Sen derslerine bak ,illaki kafana göre birileri vardır,hem bak ygs,lys yakındır .Kafana takma böyle şeyleri.

Aynı sey başıma gelmişti bende sınıftan başka bır kızla arkadaş olmuşdum ..

Boşver bence takmaaa

Bak bence bu senin için bir işaret.
Otur adam gibi sınava asıl, kimseyi takma kafana.
Arkadaş dersleri en çok engelleyen şey, benim de lise de kankalarım vardı şuan çok daha güzel bir mesleğim olabilecekken arkadaş peşinde dolaşmaktan daha farklı bir hayatı sevmesemde yaşamak zorundayım.
Onlara en güzel kapak, iyi bir bölüm kazanarak olur :)

Caliskan, durust, yeni arkadaslar edin kendine. Gruplasmanin sonu genelde boyle oluyor malesef.
Derslerine calis guzel bir sehirde universite kazan. O gun geldiginde bu arkadaslarin umrunda bile olmaz.

Arkadaslarini tek kalemde silme bence hemen kavganizin ardindan birsey paylasmalari nuhtemelen seni uzmek icindir merak etme yakinda yoklugunu anlarlar insan sevdigine darilir degilmi ?gulduklerine bakma hem neden yalnizmissin?okul 3 kizdan mi ibaret ? Hemen baska kizlarla arkadas ol derslerine iyi konsantre ol senin yasinda bu tarz kuslukler zordur yalniz hissettirir ama hicmi arkadaslik kuramadin al eline bir kitap kitap oku rahat ol bir muddette grup takmayiver ne olacak bende bir benzerini yasadim simdi eski kankalarim yok onlardan ayrildigimda edindigim yeni arkadslarim liseden beri arkadasim hala yakinlarimda 12 sene oldu mezun olalali her serde vardir bir hayir sen buna odaklana ama sana tavsiyem kus kalma kimseyle onemseme ve oyle davran inan bana bunlar gecer sen kendine odaklan yeni cevre edin mumkunse daha sakin daha caliskan kizlarlada arkadas ol hem ders calismana vesile olur hemde yeni insanlar tanirsin bunlar guzeldir

Yalnız lisede olmuyor böyle şeyler tatlım ; üniversitede, iş hayatında, komşuluk da bile oluyor. Ben de bir benzerini yaşıyorum :) ama ben senden çooook büyüğüm. :))

tartışmayı senden kurtulmak için planlı çıkardıklarını düşünüyorum. evet senin arkandan milyonlarca dedikodu yapmışlardır. evet haksızlığa uğradın ama seni istemeyeni sen hiç isteme ve kendine yeni bir arkadaş ortamı kur.

Back
X