• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kalma evlen diyen eski koca

Sırf yalnız kalmayalım diye evleneceksek ohoo. Çevreniz sağlıksız düşünüyor. Evlenmek için evlenilmez.

Bence de ama sevilme bağımlısı insanlar bunu anlayamaz işte. Bir de ölmek ile boşanmak farklı oluyor galiba ; boşaninca sevilmemis hissettiriyor ve daha çok acıtıyor sanırım ama ölünce onun sevgisine tutunuyorsundur. Yani sanırım
Ya aslında dediğin gibi bu sevgiye olan açlıkla alakalı, unide bazı arkadaşlarım vardı sevgili yapmadan duramazdi ve bu tipler hep çocuklukta ailede sevgi gormeyen kisilelrdi belki de bununla alakalı, evet olmekle boşanmak muhakkak farklıdır ama o dediğim kişide eşiyle sevgi dolu bir birliktelikleri yoktu, yani kocasını seven biri değildi kocasida aynı şekilde görücü usulü evlenmişler ve sorunları olan bir evlilikti, annemle çok dertlestigi için biliyorum, adam vefat etti sonra

Annemde bu kafayla çok evlilik yaptı. Geçenlerde evine boşanmış ve evlenmemiş bir kadın geldi. Kadın normal biri ama sessiz sakin. Diyor ki bak sevgisiz kalmış hayat ışığı sönmüş sevilmek bu hayattaki en önemli şeydir diyor 🤦 sevgisiz kalmadım ne kadar doğru bilmem. Ama böyle düşünen insan da çok yani
Bunlar hep kadının kadına toplumsal baskısı
Sanki her evli çok sevilip sayılıyor.
O Zaman bu kadar boşanma niye olsun?

Bunlar hep kadının kadına toplumsal baskısı
Sanki her evli çok sevilip sayılıyor.
O Zaman bu kadar boşanma niye olsun?
Aynen öyle sanki her evlilik sevgiyle devam ediyor şu an annem evliliğinde sevilmiyor çoğunlukla ben görüyorum ama hiç sevilmemektense az sevilmemeyi tercih ediyor sanırım. Ama ben Teoman gibi aşk kırıntısı ile doymaktansa aç kalmayı tercih edenlerdenim.

Ya aslında dediğin gibi bu sevgiye olan açlıkla alakalı, unide bazı arkadaşlarım vardı sevgili yapmadan duramazdi ve bu tipler hep çocuklukta ailede sevgi gormeyen kisilelrdi belki de bununla alakalı, evet olmekle boşanmak muhakkak farklıdır ama o dediğim kişide eşiyle sevgi dolu bir birliktelikleri yoktu, yani kocasını seven biri değildi kocasida aynı şekilde görücü usulü evlenmişler ve sorunları olan bir evlilikti, annemle çok dertlestigi için biliyorum, adam vefat etti sonra
Evet çocuklukta babası ölmüş annemin ve annesi de çok sert bir kadın. Bilemiyorum... evlilik belki şart değil ama cocuk bence şart. Hatta geçen bi konuda kocasını damızlık gibi kullanıp boşanan kadınlardan bahsedilmisti. Ben mecbur kalsaydım bunu bile yapardım sanırım bence önemli yani.

Evet çocuklukta babası ölmüş annemin ve annesi de çok sert bir kadın. Bilemiyorum... evlilik belki şart değil ama cocuk bence şart. Hatta geçen bi konuda kocasını damızlık gibi kullanıp boşanan kadınlardan bahsedilmisti. Ben mecbur kalsaydım bunu bile yapardım sanırım bence önemli yani.
Evet annen belki sevgisiz büyüdü ve o yüzden bu kadar önemsiyor, bilemedim çocuk için yapar miydim 🤔 insanin başına gelmeden konuşması kolay, bir arkadaşım çocuk çok istiyordu ama bekardi sperm bankası olsa kullanırdım belki falan derdi hep

İki çocuğum var, kader de olur da bir gün yalnız kalmak zorunda olursam büyük konuşmayayım evlenmem. Bizim toplumda evlilikte kadının yükü çok. Hayat insanların işlerine geldiği kadar müşterek oluyor. Hele çalışıyorsanız...

kimse icin evlenmeyin su saatten sonra milletin yukunu niye cekesiniz.
cok asik olursunuz 2. bahari yasarsiniz o ayri.

Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Ya afedersin ama eski kocana ne bundan? 😀 Böylesini de ilk defa görüyorum. Siz çalışmıyor musunuz? Nafaka mı ödüyor size ki, böyle birşey dedi?

Arkadaşlar, aile, komşu teyzeler derken bi bu eski heriflerin evlen telkinleri eksikti tam oldu sağolsunlar.

Ya afedersin ama eski kocana ne bundan? 😀 Böylesini de ilk defa görüyorum. Siz çalışmıyor musunuz? Nafaka mı ödüyor size ki, böyle birşey dedi?

Arkadaşlar, aile, komşu teyzeler derken bi bu eski heriflerin evlen telkinleri eksikti tam oldu sağolsunlar.

Kendine yol yapiyordur evlenmek icin. Bir cok kisi daha bosanma bitmeden yeni kadin derdine düsüyor

Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Eski eş kisisine mi kalmış hayret birşey.

Back
X