• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kalma evlen diyen eski koca

Boşandım ve yalnızlığın hiç bana göre olmadığını anladım yani kendimle vakit geçirmeyi sevmiyorum😁arkadaş aile de bir yere kadar.Ha bir yandan da b.k gibi bir evlilik geçirdiğim için evlilik istemiyorum iki gün önce biriyle görüştüm ilk bulusmadan evlilik lafı açti koşarak uzaklastim.Yani illa sevip sevlmek için evlilik olması gerektiğini düşünmüyorum siz de milleti değil kendinizi düşünmelisiniz ayrıca öyle diyen eski kocaya ben şunu derdim: Seninle yaşadığım ilişki o kadar kötüydü ki senden sonra ben lezbiyen oldum🤣🤣🤣

Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Iki kere evlilik geçmiş başinizdan. Demekki yurumeyince ne yapsan yurumuyor. Sirf yalniz kalmamak için evlenirsen yine mutlu olmuycaksin. Genel bir dusunce var. Kadin yalniz yapamaz. Çocuğunu buyutemez falan filan. sirf bu korkular yuzunden boşanamayan milyonlarca kadin var. Halbuki eş kişisinin bir hayrini gormuyor. Beyne oyle bi yeritildiki kadinin tek başina degersiz, guçsuz olduğu... evet yalnizlik zor. Yalnizlik Allaha mahsus. Ama sevmediyin insanla sirf evde bir erkek sesi duyulsun diye evlenilmez.Dogru insana denk gelmedikce ya gençliginden, rahatligindan geçersin ya da boşanirsin. Doğru insan çikana kadar sabret. Doğru insan çikmazsa da oğlun sana evde bir nefes bir can olarak yeter de artar bile.

Evet çocuklukta babası ölmüş annemin ve annesi de çok sert bir kadın. Bilemiyorum... evlilik belki şart değil ama cocuk bence şart. Hatta geçen bi konuda kocasını damızlık gibi kullanıp boşanan kadınlardan bahsedilmisti. Ben mecbur kalsaydım bunu bile yapardım sanırım bence önemli yani.
Hayir çocuk da şart değil. Zaten evlilik veya çocuk şart diye düşünülmesinden dolayı kadınlar "kocasız ve çocuksuz ömür geçiremem" diye sağlıksız evlilikler yapıyorlar.

2. Kocanız mağdem sizi bu kadar çok düşünüyordu, neden boşandınız?
İlk evliliğimde çocuğum olsaydı bir daha evlenme sayfasını kapatırdım büyük ihtimal. Koca kahrı çokta çekilecek bir şey değil.

Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Hiç kimseyi dinlemeyin lütfen. Yalınız kalmamak adına yanlış tercihler yapmayın. Evlilik çok ağır bi yapı.

Ben ayrılsam hayatta tekrar evlenmem.Sevgili yaparım,yer içer gezer tozarim ama evlenmem.

Neden hayatının kalemini başkalarının eline almasına musade ediyorsun. O kalemi başkasına verirsen kim ne yazarsa sen onu oynarsın. Oysa kalem senin elinde olsaydı kendi hikayeni sen yazardın..

Bu dünyada herkese yer var... Boşandıktan sonra, evli bir kadın olmadıkça kendini eksik hisseden, mevki makam sahibi olmasına, para pula, çok konforlu bir hayata rağmen böyle hisseden kadınlar tanıyorum. Yalnızlığıyla mutlu, tek kişilik şahane bir hayat kurmuş kadınlar da tanıyorum. Yalnız olmayı tercih etmediği için, hayat bir hayat arkadaşıyla daha güzel diye düşündüğü için yeniden evlenen kadınlar da var. Hiç birinin düşüncesi, bakışı öbüründen daha iyi, daha doğru denilemez ki...

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz, ne istediğiniz. Evlenirsiniz, evlenmezsiniz, o sizin bileceğiniz iş. Sizin tek sorununuz, bence, hayatınıza insanları fazlaca karıştırıyor olmanız. Siz önce mutlu olmayı hedefleyin, sonra da kendi kendinize, ben nasıl mutlu olurum diye sorun, kendi cevabınıza göre hareket edin. Boşverin gerisini... Herkesin doğrusu kendine.

1 kez evlendim 18 yıldır evliyim, olur da bosanirsam veya eşimi kaybedersem bı daha evlenmemi önerenlere terbiyemi bozmadan s...p gidiniz efendim şeklinde cevap veririm net :confused: sen bir de bunların ağzına bakarak 3. yü mü düşünüyorsun ? Sen kendin evlenmek istiyorsan başka tabii, istersen 5 kere bile evlenirsin

1 kez evlendim 18 yıldır evliyim, olur da bosanirsam veya eşimi kaybedersem bı daha evlenmemi önerenlere terbiyemi bozmadan s...p gidiniz efendim şeklinde cevap veririm :confused: sen bir de bunların ağzına bakarak 3. yü mü düşünüyorsun ?
Kimsenin ağzına baktığı yok bence tam tersi kendi istiyor ama elalem ne der üçüncü evliliğe diye istemiyormuş gibi görünüyor:)

Ben eşimden ayrılalı tam ıkı yıl oldu . Çocuklar babalarında . Bana da hem gittiğim psikolog hem etrafımdakıler mutlaka evlenmemı cocukların bızım hayatımızda mısafır oldugunu soyledıler.annem babam vefat etmışlerdı. aklı basında bırıyle cıddı adım atacak olduk son bır haftada ofke kontrolu olmadıgını kötu bır sekılde farkettım vazgectım . ıkı yıldır tek basıma yasıyorum yalnızlık gercekten zor . fakat etfraımdakı kişilerle iş ortamında yada dışarı ortamda bir kahve cay arası versek herkes bırbırını yıyor ya para kavgası ya aıle ya kocasının azgınlıkları ..... gecen komsuya gectım ıkısınınde ıkıncı evlılığımiş her ıkı taraında cocukları mal derdıne dusmusler anne baba olmeden ....boyle olunca hemen aksam eve gelıp kapımı aceleyle kıtleyıp rahat bır nefes alıyorum aman dıyorum sımdı rahatım bagıran cagıran yok surat savat asan kusen psıkolojık baskı yok koca sulalesı yok ... bende gelen yorumları takıpte kalayım .
Umarım anlaşacağınız kıymetinizi bilen biriyle tanışırsınız. Hakediyorsunuz😊

Back
X