- 19 Mayıs 2020
- 47.402
- 212.933
- 598
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Erkeklere sabrım kocama kadardı valla, birçoğuna göre çok çok iyidir, o halde boşanırsam bir daha evlenmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki kere evlilik geçmiş başinizdan. Demekki yurumeyince ne yapsan yurumuyor. Sirf yalniz kalmamak için evlenirsen yine mutlu olmuycaksin. Genel bir dusunce var. Kadin yalniz yapamaz. Çocuğunu buyutemez falan filan. sirf bu korkular yuzunden boşanamayan milyonlarca kadin var. Halbuki eş kişisinin bir hayrini gormuyor. Beyne oyle bi yeritildiki kadinin tek başina degersiz, guçsuz olduğu... evet yalnizlik zor. Yalnizlik Allaha mahsus. Ama sevmediyin insanla sirf evde bir erkek sesi duyulsun diye evlenilmez.Dogru insana denk gelmedikce ya gençliginden, rahatligindan geçersin ya da boşanirsin. Doğru insan çikana kadar sabret. Doğru insan çikmazsa da oğlun sana evde bir nefes bir can olarak yeter de artar bile.Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Hayir çocuk da şart değil. Zaten evlilik veya çocuk şart diye düşünülmesinden dolayı kadınlar "kocasız ve çocuksuz ömür geçiremem" diye sağlıksız evlilikler yapıyorlar.Evet çocuklukta babası ölmüş annemin ve annesi de çok sert bir kadın. Bilemiyorum... evlilik belki şart değil ama cocuk bence şart. Hatta geçen bi konuda kocasını damızlık gibi kullanıp boşanan kadınlardan bahsedilmisti. Ben mecbur kalsaydım bunu bile yapardım sanırım bence önemli yani.
Hiç kimseyi dinlemeyin lütfen. Yalınız kalmamak adına yanlış tercihler yapmayın. Evlilik çok ağır bi yapı.Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Bence şart. Dedigim gibi BENCEHayir çocuk da şart değil. Zaten evlilik veya çocuk şart diye düşünülmesinden dolayı kadınlar "kocasız ve çocuksuz ömür geçiremem" diye sağlıksız evlilikler yapıyorlar.
Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim?
Kimsenin ağzına baktığı yok bence tam tersi kendi istiyor ama elalem ne der üçüncü evliliğe diye istemiyormuş gibi görünüyor:)1 kez evlendim 18 yıldır evliyim, olur da bosanirsam veya eşimi kaybedersem bı daha evlenmemi önerenlere terbiyemi bozmadan s...p gidiniz efendim şeklinde cevap veririmsen bir de bunların ağzına bakarak 3. yü mü düşünüyorsun ?
Umarım anlaşacağınız kıymetinizi bilen biriyle tanışırsınız. HakediyorsunuzBen eşimden ayrılalı tam ıkı yıl oldu . Çocuklar babalarında . Bana da hem gittiğim psikolog hem etrafımdakıler mutlaka evlenmemı cocukların bızım hayatımızda mısafır oldugunu soyledıler.annem babam vefat etmışlerdı. aklı basında bırıyle cıddı adım atacak olduk son bır haftada ofke kontrolu olmadıgını kötu bır sekılde farkettım vazgectım . ıkı yıldır tek basıma yasıyorum yalnızlık gercekten zor . fakat etfraımdakı kişilerle iş ortamında yada dışarı ortamda bir kahve cay arası versek herkes bırbırını yıyor ya para kavgası ya aıle ya kocasının azgınlıkları ..... gecen komsuya gectım ıkısınınde ıkıncı evlılığımiş her ıkı taraında cocukları mal derdıne dusmusler anne baba olmeden ....boyle olunca hemen aksam eve gelıp kapımı aceleyle kıtleyıp rahat bır nefes alıyorum aman dıyorum sımdı rahatım bagıran cagıran yok surat savat asan kusen psıkolojık baskı yok koca sulalesı yok ... bende gelen yorumları takıpte kalayım .
Kimsenin ağzına baktığı yok bence tam tersi kendi istiyor ama elalem ne der üçüncü evliliğe diye istemiyormuş gibi görünüyor:)
Amcam da eski eşine öyle demişti bosanirken, o kadar nefret etmistimki bir bağımız kalmasın diye dedim demişti![]()
Eşine değil,bize söyledi bu yüzden dedim diye... Yoksa kadına evlen,yanlız kalma demişAğır olmuş
Eşine değil,bize söyledi bu yüzden dedim diye... Yoksa kadına evlen,yanlız kalma demiş