kızlar soru-num var,sizinde fikirlerinizi almak istedim.
2 ekimde 1 senelik evli olacağım.
eşim son bir aydır çok geç geliyor akşamları,işleri çok yogun.buda benım moralımı bozuyor,hiç bu kadar yalnız kalmamıştım ben.sitemlerimi ister istemez eşimede yansıtıyorum.tamam haklı elbette yogun geç gelecek ama,gün içinde aramıyor bile o kadarmı yogun bı dk bile mi boş kalmıyor diye kendı kendıme bişeyleri kurup duruyorum.
aklıma bin türlü şey geliyor.dün dediki bu haftada hep geç gelicem sen istersen annenlerde kal bu hafta.hiçmi özlemez,hiç mi görmek istemez.ama umrunda değil :/
benı sevdigini biliyorum,ama benı dır dır eden birisi olarak görüyor sanırım.
bir diğer sorumda,hafta içi pek dışarı çıkmayız.hatta hiç çıkmayız ikimizde çalışıyoruz eve gel yemek hazırla ye derken mayışıp kalıyoruz.hafta sonuda yapacak şey bulamıyoruz.avm gezmekten midem bulandı artık.havalar sıcaktı çok dışarı çıkmakta ıstemedık.evdede yan gel yat modundayız.çok sıkıcı oluyor.sanki bişey paylaşmıyoruz gibi.dün yine avm ye gittik.eşim alışveriş manyagı çünkü.bir iki magaza dolandıktan sonra gel sinemaya gidelim dedim.'benım sinemeda uykum geliyor yaa biliyorsun ' diye sitem etti,sonra sinema katına çıkarttı benı bende yok istemiyorum artık falan dedim eve döndük.onunla yaptıgımız şey alışveriş.başka türlü herşeye mırın kırın ediyor.ne yapabilirim,nasıl aktivitelerde bulunabiliriz,sizler ne yapıyorsunuz hafta sonları.fikirleriniz benim için değerli arkadaşlar...
aslında hep böyle değildir son 1-2 aydır bu durumdayız.gidecek yer kalmadı diyorum çogu zaman.eşime çok baskı yapmakta istemiyorum çünkü çok yogun çalışıyor her gün bi yerı agrıyor.avm ye giderek benı mutlu ettıgını sanıyorsöylüyorum gitmek istemiyorum diye,yola çıkınca kavga ediyoruz nereye gidelim diye. :/
aslında hep böyle değildir son 1-2 aydır bu durumdayız.gidecek yer kalmadı diyorum çogu zaman.eşime çok baskı yapmakta istemiyorum çünkü çok yogun çalışıyor her gün bi yerı agrıyor.avm ye giderek benı mutlu ettıgını sanıyorsöylüyorum gitmek istemiyorum diye,yola çıkınca kavga ediyoruz nereye gidelim diye. :/
siz sıkılmışsınız artık bence artık herşeyi yaptık diye düşünüp zevk almıyorsunuz, biz de kızımız doğmadan önce bu moda yaklaşmıştık, nereye gitsek 2 kişiyiz, ne yapsak 2 kişiyiz, gidilecek heryere gitmişiz filan, kızımız olduktan sonra daha hareketlendi hayatımız
aynısı yaaa...
benimkide yoruluyo hafta içi benimde kafam agırıyo ev işide yapıyorum diger yandan...
farklı şeyler yölendirmelesin takılma gec gelmelere bence...
yanlız kaldıgında hoşlandıgın şeyler yap...
ben sırf stres atmak için yüksek sesle müzük dinleyim oynuyorumm...
yanlızlıgını kendini dinlemek mutlu etme zamanı(bakım zamanı) olarak düşün onunlaykende tadını çıkart...
kafanın rahatladıgı hissedeceksin....
seni mutlu görünce illede avm takmaz merak etme...
aynen,nereye gitsem diye düşünüyorum bi çok şeyi yaptık.bazı şeylerde iki kişiyken tat vermiyor.arkadaşlarımızda kendı dünyalarında hiç çıkmazlar bi yere.
ilk başta yalnızken mutluydum :) ohh yan gel yat benden ikide bir bişey isteyen yok.kendıme pastalar alırdım kahveler yaparım güzelde geçer aslında.ama inanırmısın kahve bagımlısı oldum bi ayda :)
aslında mutluyum çok sıkıntı yokta,özlüyorum yanımda olsa öyle boş boş otursamda zoruma gitmiyor sanki.
Avm ler haftasonu,cümbüş gibi yorucu oluyor.
İstanbul'daymışsınız sanırım.Haftasonu çok geç kalkmayıp,denizkenarında yürüyüş ve kahvaltı yapabilirsiniz.
Alırsınız gazeteleri dergileri,keyif yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?