Yalnız Kalmak...

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
kızlar soru-num var,sizinde fikirlerinizi almak istedim.
2 ekimde 1 senelik evli olacağım.
eşim son bir aydır çok geç geliyor akşamları,işleri çok yogun.buda benım moralımı bozuyor,hiç bu kadar yalnız kalmamıştım ben.sitemlerimi ister istemez eşimede yansıtıyorum.tamam haklı elbette yogun geç gelecek ama,gün içinde aramıyor bile o kadarmı yogun bı dk bile mi boş kalmıyor diye kendı kendıme bişeyleri kurup duruyorum.
aklıma bin türlü şey geliyor.dün dediki bu haftada hep geç gelicem sen istersen annenlerde kal bu hafta.hiçmi özlemez,hiç mi görmek istemez.ama umrunda değil :/
benı sevdigini biliyorum,ama benı dır dır eden birisi olarak görüyor sanırım.
bir diğer sorumda,hafta içi pek dışarı çıkmayız.hatta hiç çıkmayız ikimizde çalışıyoruz eve gel yemek hazırla ye derken mayışıp kalıyoruz.hafta sonuda yapacak şey bulamıyoruz.avm gezmekten midem bulandı artık.havalar sıcaktı çok dışarı çıkmakta ıstemedık.evdede yan gel yat modundayız.çok sıkıcı oluyor.sanki bişey paylaşmıyoruz gibi.dün yine avm ye gittik.eşim alışveriş manyagı çünkü.bir iki magaza dolandıktan sonra gel sinemaya gidelim dedim.'benım sinemeda uykum geliyor yaa biliyorsun ' diye sitem etti,sonra sinema katına çıkarttı benı bende yok istemiyorum artık falan dedim eve döndük.onunla yaptıgımız şey alışveriş.başka türlü herşeye mırın kırın ediyor.ne yapabilirim,nasıl aktivitelerde bulunabiliriz,sizler ne yapıyorsunuz hafta sonları.fikirleriniz benim için değerli arkadaşlar...

ben çalışan bi bayan degilim eşimde yogundur gün içinde aramaya çalışır geç gelecegi zaman haber verir bazen arayamaz ben ararım yogunum der ve sorun yapmam
eşim evde kaldıgı zaman beraber kızımla ilgilenir çogunlukla onunla vakit geçiririz onun dışında avm ye gideriz yürüyüş yaparız kızımı alır yemege gideriz
sizede akşamları yemekten sonra yürüyüş yada bazı akşamlar yemege çıkın imkanınız varsa bi kaçgünlük kısa bi tatil yapın derim

Bende alışveriş yapmayı çok severim ve eşimle bazen bu konuda sorun yaşayabiliyoruz ama anlık sorunlar...Çok şükür aştık bunları..
Bence ortak zevklerinizi bulmaya çalışın birlikte yapmaktan ikinizinde keyif alacağı şeylerle ilgilenin..Kendimden pay biçiyorum eşim balık tutmayı cok sever,bazen beraber gidiyoruz,avm lerden ziyade dışarda güzel mekanlarda zaman geçirebilirsiniz,arkadaşlarınızla bişeeyler yapabilirsiniz...Bu alternatifle çoğalabilir,ama dediğim gibi karşılıklı anlayış :13:

bende çalışmıyorum ama eşim mutlaka gün içinde arar bide benim kocam doktor yani ona rağmen arıyor fırsat buluyor ne yaptın özledim vs vs gerçi biz 4 aylık evliiyiz ama ilerde ilgisi ne olur bilemem .bence eşin çok rahat her kadın değer görmek aranmak ister istersen ailenin yanına git falan hoş değil tarzı .bence kendini çek umursama bile onu bak bakalım sana geliyor mu ben olsam öyle yaparım.

biz de eşimle çok yoğun çalışıyoruz bikaç aydır, biraz kopukluk bizde de var ama olmaması için çabalıyoruz enerji buldukça... sinema da aslında çok iletişimli bi aktivite değil bence, daha sıcak günlerde havuz, piknik gibi aktiviteler yapıyoduk, benim eşim de tam tersi alışverişten neffret eder, hiç birlikte avm gezemeyiz en fazla 3 dükkana gireriz yemek yersek yemek yer döneriz eve. yada evde birlikte yemek hazırlıyoruz haftasonları kızımızı da uyutup cumartesi günleri gideriyoruz özlemimizi

evli değilim ama benim de naçizane önerilerim şöyle ki, ikiniz de çalışıyomuşsunuz, hafta içi o yüzden yorgun olursunuz, bir şekilde akşam yemeğinden sonra tv karşısına geçilir, hiç değilse güzel bir filme denk gelirseniz birlikte seyredin, sarılarak o bir spor programı izlemek isterse bile bırakın izlesin, siz yanında olun, mutlaka sarılın. eve değişik oyunlar alabilirsiniz. monopoly örneğin, erkekler çok seviyor oynamayı. jenga, scrable ya da iskambil oyunu. en azından arada bir akşamları çıkarır oynarsınız bir değişim olur. haftasonları da hava güzel olduğunda belki kahvaltıdan sonra çıkıp bir yerde çay içebilirsiniz, bir tavla oynayın.avm leri ben pek sevmiyorum, ruhsuz buluyorum. açık havada olmak çok daha dinlendirici bana göre. yaşadığınız yerde sahil varsa çıkın, yürüyüş yapın kol kola. hayvanat bahçesi varsa, bir gidin dolanın, mutlu olun. lunapark varsa çocuk gibi şımararak gitmek istediğinizi söyleyin devlet tiyatrosunda çok güzel oyunlar olabiliyor, hem sinemadan bile daha uygun fiyatı, gidin izleyin. farklı anları paylaşmak sizi daha da yakınlaştıracaktır. ben eski erkek arkadaşımı romeo ve juliete götürmüştüm. tiyatroya gitmeyeli yıllar oldu demişti. bütün oyun boyunca elini hiç bırakmamıştım. romeonun julietin öldüğünü sandığı sahnede ben onun kulağına seni seviyorum diye fısıldamıştım. şimdi hatırlayınca çok kötü oldum. hay allah. neyse.

uzun yıllar sevgiyle bir yastığa baş koymanız dileğimle..

bizdede durum aynı resmen kendi halimi okuyorum gibi geldi neyse...yarın tam 1 yıl olacak evliligimiz...
bizde her hafta sonu avm geziyoruz gercekten cok bunaldım...
ama o kadarda dert etmiyorum güzelce konuştum cok sıkıldım bu işten ihtiyacımız olmadıgı sürece gitmeyelim yemek için değişik mekanlar tercih edelim bir hafta sonuda komple evde gecirelim dedim sohbet arasında saolsun oda kısmen boş oldugunu fark etti..
demek istedigim galiba yine biz bayanlarda iş bitiyor biraz güzellikle tatlı dille farklı şeyler ve ortak olarak zevk aldıgımız şeyler yapma cabasında olmalıyız...

aslında hep böyle değildir son 1-2 aydır bu durumdayız.gidecek yer kalmadı diyorum çogu zaman.eşime çok baskı yapmakta istemiyorum çünkü çok yogun çalışıyor her gün bi yerı agrıyor.avm ye giderek benı mutlu ettıgını sanıyor söylüyorum gitmek istemiyorum diye,yola çıkınca kavga ediyoruz nereye gidelim diye. :/

siz sıkılmışsınız artık bence artık herşeyi yaptık diye düşünüp zevk almıyorsunuz, biz de kızımız doğmadan önce bu moda yaklaşmıştık, nereye gitsek 2 kişiyiz, ne yapsak 2 kişiyiz, gidilecek heryere gitmişiz filan, kızımız olduktan sonra daha hareketlendi hayatımız

aynısı yaaa...
benimkide yoruluyo hafta içi benimde kafam agırıyo ev işide yapıyorum diger yandan...
farklı şeyler yölendirmelesin takılma gec gelmelere bence...
yanlız kaldıgında hoşlandıgın şeyler yap...
ben sırf stres atmak için yüksek sesle müzük dinleyim oynuyorumm...
yanlızlıgını kendini dinlemek mutlu etme zamanı(bakım zamanı) olarak düşün onunlaykende tadını çıkart...
kafanın rahatladıgı hissedeceksin....
seni mutlu görünce illede avm takmaz merak etme...

aynen,nereye gitsem diye düşünüyorum bi çok şeyi yaptık.bazı şeylerde iki kişiyken tat vermiyor.arkadaşlarımızda kendı dünyalarında hiç çıkmazlar bi yere.

ilk başta yalnızken mutluydum :) ohh yan gel yat benden ikide bir bişey isteyen yok.kendıme pastalar alırdım kahveler yaparım güzelde geçer aslında.ama inanırmısın kahve bagımlısı oldum bi ayda :)
aslında mutluyum çok sıkıntı yokta,özlüyorum yanımda olsa öyle boş boş otursamda zoruma gitmiyor sanki.

anlıyorum canım seni ama eşin çok çalışıyormuş onun yokluguna bukadar takılma mutlu olmaya calıs isterim..
benimki aşkam gelince bogazına atlıyorum özlüyorum gercekten ondan başak kimsem yok çünkü bu şehirde..
yanlızkende avutuyorum bi şekilde zamanımı degerlendiriyorum...
onunlayken tadı cıkar...

Avm ler haftasonu,cümbüş gibi yorucu oluyor.

İstanbul'daymışsınız sanırım.Haftasonu çok geç kalkmayıp,denizkenarında yürüyüş ve kahvaltı yapabilirsiniz.
Alırsınız gazeteleri dergileri,keyif yaparsınız.

istanbul çok kalabalık nereye gitsek helede pazar günü adım atmaya yer yok,ben kalabalıgı sevmiyorum.haftasonları geç kalkıyor bi tek pazar günü çalışmıyor çünkü.
hadi kalk gidelim de demiyorum bir gün uyusun diye.aslında her hafta çıkıyoruz dışarıya arabaya binip nereye gidelim diye soruyor bilmiyorum diyorum ona bende bilmiyorum diyor direk avm sonra.alışverişe çok düşkün olmasıda sebep.

gün içinde aramamasına takılmayın bence ben 6 senelik evliyim bu güne kadar gün içinde nasılsın demek için hiç aramamıştır aradığı zamanlar da ya bir şey hatırlatır yada geç kalacağım diye aramıştır ve ben bunu asla sorun etmemişimdir.
hafta sonlarına gelince aynen ya avm gezeriz yada çarşı pazar olmadı bir sahil turlarız başka napılırki hiç düşünmemiştim belki bana bu kadarı yetiyordur ondan olabilir.

bence sıkıntı yapma kendine aramamısını yoğun çalışıyor diyorsun bu seni özlemediği anlamına gelmez

sana nerye gidelim dediginde bilmiyorum demek,secimi ona birakmak.
o secimi hosuna gitmedigindede yuzunu asiyosun,yuzun gulmediginde dogal alarak eglenceli gecmiyo gezintiniz
kocaninda keyfi kaciyo,bu durumda sadece somurtan,keyifsiz bi es olarak gorunursun

bence secimi ona birakma sen onerilerde bulun, kucuk cocuklar gibi hadi hayatim bugunde surya gidelim de,bi arkadsin dedgi gibi lunapark guzel bi fikir

ben çalışmıyorum ama eşim yoğun çalışıyor.bazen çok geç geldiği oluyor.hafta boyunca
çok yoruluyor.bana akşamları onunla biraz karşılıklı sohbet etmek ve hafta sonlarıda dışarda bir yemek eşliğinde
muhabbet yetiyor.:13:

Bu alışkanlıkla ilgli.
Eşim gün içinde ne kadar yoğun olursa olsun 2 kere arar.
Olmadı yoğunum canım aklımdasın diye msj atar.
Haftasonlarıda bazen çalışır.
Toplantıdan sonra alırım onu mesela yemeğe gideriz.
Yada evde balkona hazırlarım sofrayı hoşuna gider.
Yada bütün gün evde mıyışıp otururuz.
Onada ihtiyaç var.
Hoşlanacağı şeyleri biliyorsanız eşinize ayak uydurun arayada kendikilerinizi katın.
Zamanla oturacaktır herşey.

gezilecek görülecek çok yer ama maalesef benimde evim uzak ( eminönü çarşısı tarihi subaşı lokantası, sarıyer rumeli fenerinde balık keyfi, ortaköyde kumpir keyfi, fatih kadınlar pazarında işkembe büryan keyfi, beykoz hidiv kasrı, beşiktaş yıldız parkı piknik, emirgan korusu, tophane fasuli de karadeniz yemekleri mıhlama keyfi yaz yaz bitmez ben yapamıyorum uzun süredir bari sen yap bunları (

benim eşimde hiç aramaz bişey lazımsa yada birşey diyecekse arar
evliliğimizin ilk yılı o kadar bunaltırdıki beni her dk arardı.kahvaltı yaptınmı yemek yedinmi
sıkıldınmı,napıyosun
artık telefon çalmasından sinir olmuştum,şimdi bir işi düşerse arar.sevmiyormu kesinlikle çok seviyor bellide ediyor
haftasonları bizde mutlaka dışarı çıkıyoruz direk avm gezecek başka yer yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…