Yalnız Kalmak...

arkadaşlarımızın kendılerıne hayrı yok habire çocuk yapıp duruyolr halıyle gezemiyoruz onlara.2 kişilik paıntball de ne derece iyi olurkı.ama diger önerilerin aklımda sağol :)

Ya en basiti şimdi eşinden haftasonu için söz alsan, bir yerde kahvaltı yapsanız bence çok güzel bir değişiklik olur senin için. Erken kalkamıyorsanız da brunch yaparsınız.Çok güzel mekanlar var.

Ya en basiti şimdi eşinden haftasonu için söz alsan, bir yerde kahvaltı yapsanız bence çok güzel bir değişiklik olur senin için. Erken kalkamıyorsanız da brunch yaparsınız.Çok güzel mekanlar var.

bu hafta sınavım var pazar günü.ona götürür beni artık çıkışta bi aktivite bulucam.

kocaman bir amin demek istiyorum.allahım herkesin yuvasındaki mutluluğu eksik etmesin.

hadi kızlarr. yuvayı dişi kuş yapar diyorlar. azıcık çocukluk etmenin kimseye zararı yok ama abartmadan. daha yenisiniz. ben 32 yaşımda bile yapabiliyorsam yaparsınız değil mi?
nişanlıyken çok erişilmeziz tabi ilgi olacak mesajlardan sıkılınmayacak hatta birbirinizi görebilmek için saçma sapan nedenler uydurulacak:)
hepimiz yaşadık dimi?
evlenince muradına ermiş size erişmiş oluyor işte. anlayalım artık bunu. nasılsa kadınlar anaç ruhuyla evine kocasına bağlı aksi düşünülemez değilmi?
işte burda iş kadına düşüyor. az konuşup çok iş çıkarmak lazım. kabul edelim bizler daha zekiyiz. erkekler biraz daha dosdoğru düşünürken . bizler öyle mi böyle mi senaryolar üretip duruyoruz hele ki konu bizim duygularımızsa. öyle yaratıldık naapalım. biz de kuralına göre oynayalım.
bakın kocacım aradı az önce beni özlemiş öyle dedi kapattı:)))) yeteeer akşama kadar da yeter 1-2 gün idare de eder :)))

bugün annemlerın orda bi yere dişimi çektirmeye gidicem,eşim aradı demin.annenlere git ordan.orda kal istersen .ben geç gelicem ve sabah 5de çıkıcam dedi. ( bır aydan fazladır geç geliyo işleri dolayısı ile,ve sabahları otobüs duragına benı o bırakıyor)

yaaş bakmıyor arada gecip karsısında dans ediyorum gözleri açılıyor delimisin evet saa deliyum diyorum......

yani demek istedigin konuşmak yerine bizde biraz gözüne sokacagız aha burdayım diye alıştıracaz geri cekecez kendimizi yaşa falan bakmıyor erkekler çocuk gibiler bizimde cocuk olmamızı istiyorlar napalım....

canım hayat böyle gelip geçiyo işte. birde şöyle düşünelim. bak eşin çalışıyo işinin ekmeğinin peşinde sorumsuz dünya kadar adam var. akşama kadar kahvehaneden çıkmayan sağda solda takılıpta evini unutan. önemli olan güven. buda varsa hiç şikayet etmeye üzülmeye gerek yok. çalışmazsak olmuyor hepimizin bir standardı var. zannediyorum bu her zaman olan bir durum değil sizin için. sabırlı sakin ve anlayışlı olmak lazım kendini rahatlat hadi. geçmiş olsun bu arada. bak senin yalnız kalmanada içi el vermemiş.

yani demek istedigin konuşmak yerine bizde biraz gözüne sokacagız aha burdayım diye alıştıracaz geri cekecez kendimizi yaşa falan bakmıyor erkekler çocuk gibiler bizimde cocuk olmamızı istiyorlar napalım....

evet işte budur. varlığımızı onlara bir şekilde göstericez. konuşarak olmuyorsa başka şekillerde. örneğin o koltukta tv izlerken ben eğer akşam telaşında evi toparlamak vs koşturup duruyorsam. arada önünden geçerken ya öpücük atarım ya da elimde toz bezi oynarım. oda bir süre sonra dayanamaz yanıma gelir gülüşüp şakalaşırız. işte dikkatini çekmiş olurum. o kadar alıştıkki biz bu duruma artık ilgi manyağı oluyoruz :))) şimdi 4 yılda rabbim 40 yıla nasip eder inşallah

çok sağolun.
eşime güveniyorum ve onun adına üzülüyorumda.her gün bi yeri ağrıyor yorgunluktan.ona güvenim tam.benı düşündüğü için git dedi biliyorum ama bi buruk oldum yınede.ben ısterımkı ayrı kalmayalım ayrı yatmayalım.ama o öyle düşünmüyor işte :/

evet canım. taaki baba olup olduklarının farkına varıncaya kadar onlar birer çocuk. erkekler geç olgunlaşıyor. nasıl anne babalarına yıllarca alıştılarsa bizlerede zamanla alışacaklar. ama kesinlikle aynı düzende değil. bizler özeliz bunu hissettirecekler. bunu hissetmemiz için kopup geldikleri aile ortamından farklı olduğumuzu özel olduğumuzu onlara önce bizim hissettirmemiz lazım. kuralına göre

şimdi o senden sonuna kadar sorumlu. sorumluluk duygusu ki bu namusu karısı olunca daha farklı oluyor senin duygusal olarak ne düşündüğün önemli olmuyor. onun içinin rahat olması önemli oluyor.
benim eşimde 4 yıldır hiç bıkmadan usanmadan beni sabah işe bırakıp akşamda mesaim bitmeden 5 dk önce gelir bekler. gecikeceği günlerde babamı yada kayınpederimi arar ve benim bir şekilde sağ salim evimize girdiğimden emin olana kadar arar. ve hatta o gelene kadar yalnız kalmamam için annene git falan der.
ben 32 yaşında ün. mezunu bir kadınım. 4 yıl ün. evlenmeden önce 8 yıl iş hayatı. sen ce çok mu savunmasızım.
tabiki değil. ama bu onu mutlu ediyor işte içi rahatlıyor.
benim duygularımdan daha önemli diye düşünüyorum.

benım eşimin bu kadar umrunda oldugumu sanmıyorum :/ bize bir sene oluyor ama çıkış saatlerımde arada bir arar vardınmı diye.
önceden mesai kaldıgımda kesin o gelir alırdı benı çıkışta.hasta oldugu zamanlarda bile.şimdi mesai kalmamı istemiyor seni almak zorunda kalıyorum diye

evliliğimizin ilk yılında bizede oldu bu. bende çok yadırgayıp üzülmüştüm. hatta ben kendi evimi kapatıp kayınpederim çok istiyor gönlünde kalmasın diye 5 ay onlarla yaşadım. ihtiyaç falan olduğundan değil zevkine istediler bende tamam dedim. onun içi rahat etsin diye.şimdi bunun karşılığını alıyorum sanırım
çok yoğun bir işi varsa mümkün tabi. benim eşim kamuda çalışıyor. mesaisi belli. ama bazen o kadar yorgun oluyorki. o da aynı moda girebiliyor. eşin özel sektördeyse biliyoruzki iliğine kemiğine kadar verdiği paranın hakkını istiyor patron milleti.yapı itibariyle de değişir insan illa öyle olur diyemem. onun elindende bu geliyor demekki.
seni anlıyorum. evliliğini doya doya yaşamak onunla zaman geçirmek istiyorsun. nişanlıyken tek hayalimiz buydu değilmi.

evet işi çok yogun.sitem ettiğimde.istersen işten çıkıyım 1.000 tl maaşı olan saatlerı bellı olan bir işe gireyim erkenden geleyim ama sana güzel bi yaşam sunmayayım demişti.
evet bazen diyorum çok şey beklemiyorum biraz ilgi şımartılmak.ama olmuyor olamıyor.

bence eşim işin maddi sen manevi kısmındasın..
sadece tüyo olarak söylüyorum oböyle yorgun argın geldiginde özel bir ilgi göster masaj yap falan güzel kokulu yaglardan alarak....
sinanki masajın sonu mutlu sonla biter...
napalım biz kadınlar anamızdan yönetici üretici duyguları olan makineler olarak doguyoruz....

katılıyorum. kadın üretmezse zor oluyor ne güzel cümle kurmuşsun. işte eşide evide kayatı da hareketlendirip ayakta tutmak bizlere düşüyor

evet haklısınız sanırım sizin tecrübeyle sabit. :) ben daha yenı oldugum için bazı şeyler allak bullar edıyor benı.direnmeyi olumlu davranıp olumlu cevap almayı ögreneceğim inş :)

evet haklısınız sanırım sizin tecrübeyle sabit. :) ben daha yenı oldugum için bazı şeyler allak bullar edıyor benı.direnmeyi olumlu davranıp olumlu cevap almayı ögreneceğim inş :)

estafurullah sana bişiyler ögretmek bilmişlik etmek haddimiz degil sadece çok üzülüyorum bir nebze olsun yardımcı olmak adına ...
benim gözümde tüm kadınlar mutlu olmayı hakediyor çünkü yaradılışı itibariyle cok özel varlıklar...
Gerer ALLAH bizi bu kadar duygusal olarak var etmeseydi annelik diye bir sıfatı yakıştırmazdı dimi...
ayrıca sana söylemiş oldugun tüyoyu denedim her defasında mütiş sonuçlar alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…