Merhaba
Ben öğrenciyim üniversite okuyorum evde kalıyorum ev arkadaşim var.
ama son zamanlar da yani bir kaç aydır bende bi korku başladı ev arkadasım olmadıgı zaman evde kalamıyorum .
Çok korkuyorum güvenlikli biyerde oturuyorum 14.kattayım heryer 24 saat kamerayla izleniyor ve resepsiyon hep açık ,
Ama ben korkuyorum yenemiyorum bunu ki gerçekten çok cesaretli kendi ayakları üzerinde duran bir kızım neden böyle oldu
bilmiyorum gece olunca başlıyor hersey ve bugun farkettım ki psikolojim bu konu da abartılı şekilde düşünceler kuruyor.
Kendi mi asla ikna edemiyorum korkumun üstüne gitmeyi de denedim inadına oturcam karanlıkta diye kendimi telkin de etmeye
çalıştım fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum ozaman uyku düzenim mahvoluyor .
Mantıgımı kullanamıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum bu konu için .
Siz ablalarım bana önerebilceğiniz birşey var mı ? düşünceleriniz nedir ?
Teşekkür ederim .
Ben öğrenciyim üniversite okuyorum evde kalıyorum ev arkadaşim var.
ama son zamanlar da yani bir kaç aydır bende bi korku başladı ev arkadasım olmadıgı zaman evde kalamıyorum .
Çok korkuyorum güvenlikli biyerde oturuyorum 14.kattayım heryer 24 saat kamerayla izleniyor ve resepsiyon hep açık ,
Ama ben korkuyorum yenemiyorum bunu ki gerçekten çok cesaretli kendi ayakları üzerinde duran bir kızım neden böyle oldu
bilmiyorum gece olunca başlıyor hersey ve bugun farkettım ki psikolojim bu konu da abartılı şekilde düşünceler kuruyor.
Kendi mi asla ikna edemiyorum korkumun üstüne gitmeyi de denedim inadına oturcam karanlıkta diye kendimi telkin de etmeye
çalıştım fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum ozaman uyku düzenim mahvoluyor .
Mantıgımı kullanamıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum bu konu için .
Siz ablalarım bana önerebilceğiniz birşey var mı ? düşünceleriniz nedir ?
Teşekkür ederim .