Yalnız olduğum için üzülüyorum

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.

Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada

27 yaş çok geç bir yaş değil merak etmeyin. 40 yaşında hayatının aşkını bulmuş insanlar var. Yanlış bir insan ile ömür geçirmektense 10 sene doğrusunu beklemek daha mantıklı

Şu işaretlediğim cümleniz sebebiyle olduğunuz yerde takılıyorsunuz diye düşünüyorum.
Hayatın ödülü "evlilik" değil, mutlu olmak. Tüm düşünce sisteminizin merkezine evliliği koyuyor olmanız, yalnızlık hissinizi besliyor şu an.
Hayatın kendisi ödül çünkü. Her sabah uyanınca yere basıp ayağa kalkabiliyor olmanız, nefes alabiliyor olmanız, kimseye muhtaç olmadan kendi kendinize yeterek yaşayabiliyor olmanız, etrafınızda sevdiğiniz insanlar olması, bunların hepsi şükredilecek şeyler. Ödülün kendisini yaşıyorsunuz aslında.

Tüm bunları paylaşacak biri olması tabi ki bonus, haklısınız ama insan biriyle mutlu olabilmek için önce kendiyle mutlu olabilmeli diye düşünüyorum. Yalnız olmak sizi üzüyorsa, halinize acıyorsanız, "mutlu ve şükür duyan" bir enerjiden bakmıyorsunuz hayata.

Olumlamalar yapmayı deneyin, "varsayım yasası" okuyun. Bu yasaya göre "yalnızım" dedikçe yalnızlığınıza kök veriyorsunuz, iyice sağlamlaşıyor yalnızlığınız. "Mutluyum, şükür doluyum, bu mutluluğuma yoldaş olacak kişi dışarda biyerde beni bekliyor ve tanışmamız an meselesi" şeklinde düşünmeyi deneyin. Çünkü öyle zaten.

Ay deli misin kız bende sanıyorum 45-50 .. 38’im bekarım dert etmiyorum.Hayırlısı bee sanki evlenen herkes dört başı mamur mu yaşıyor.Hakkımızda hayırlısı var ise evlrniriz yok ise,elden ne gelir ?

Ben de 24 yaşındayım dün akşam nişanım bozuldu. Eğer bozulmasaydı muhtemelen 27de boşanırmışım gibi. Dışarıdan herkes çok güzelsiniz falan diyordu öyle görünüyordu adamın bana yapmadığı yokmuş ama.
Kaliteli yalnızlık, kötü biriyle birlikte olmaktan iyidir. Duanı ALLAHIM SAKİNLİK VER diye et.

Evliliği neden istiyorsun
Yalnızlıktan sıkıldım artık. Çevremdeki evli çiftlere imreniyorum
Sevgili bulabilirsiniz flört bulabilirsiniz illa evlilik yanlizloginizi alacağı garanti değil.evliyken de yanlız hissedebilirsiniz.Bilmiyorum bende zamanında öyle düşünüyordum.simdi evli yanlizim

Yalnızlık beni de üzüyor ama ne yapabiliriz ki? Seninle aynı durumdayım param olsa bir dakika bile durmam psikoloğa giderdim. Çocukken ailenden sevgi gördün mü? Gormediysen eğer dışarıda arıyorsun. Kendimden biliyorum

Hiç kafanıza takmadınız mı
Kafaya takmanın hiç bir faydası yok.Taktığım zamanlar oldu illaki de, olumsuz şeylere de şahit olunca herşeyde bir hayır var deyip şükr ediyorum..Kader kısmet…
Şöyle düşünelim hiç bir hayat dört dörtlük değil sonuçta..Rabbim hayırlısını nasip etsin yaşın daha küçük benden umut var hala biz umutsuz vakalığız artık anın tadını çıkarmak en iyisi bizim için …

Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor.
Kriterlerin olmayacak o zaman.
Yakışıklı veya maddiyatı iyi değil dengin olan biriyle görüşeceksin.
"Onu begenmedim bunun parası yok" diye taliplerini geri çevirip 60 yaşında bekar yalnız yaşayan tanıyorum.

bende aynı durumdayım terapide aldım o da mucize değil malesef terapistide değiştim üstelik. hayatları yolunda giden yaşanan acıyı tatmamış insanlar terapist bile olsa anlayamadıkları için çarede olamıyor tam anlamıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…