- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
27 yaş çok geç bir yaş değil merak etmeyin. 40 yaşında hayatının aşkını bulmuş insanlar var. Yanlış bir insan ile ömür geçirmektense 10 sene doğrusunu beklemek daha mantıklıHala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
Şu işaretlediğim cümleniz sebebiyle olduğunuz yerde takılıyorsunuz diye düşünüyorum.Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
Ay deli misin kızHala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Yalnızlıktan sıkıldım artık. Çevremdeki evli çiftlere imreniyorumEvliliği neden istiyorsun?
Hiç kafanıza takmadınız mıAy deli misin kızbende sanıyorum 45-50 .. 38’im bekarım dert etmiyorum.Hayırlısı bee sanki evlenen herkes dört başı mamur mu yaşıyor.Hakkımızda hayırlısı var ise evlrniriz yok ise,elden ne gelir ?
Sevgili bulabilirsiniz flört bulabilirsiniz illa evlilik yanlizloginizi alacağı garanti değil.evliyken de yanlız hissedebilirsiniz.Bilmiyorum bende zamanında öyle düşünüyordum.simdi evli yanlizimYalnızlıktan sıkıldım artık. Çevremdeki evli çiftlere imreniyorum
Kafaya takmanın hiç bir faydası yok.Taktığım zamanlar oldu illaki de, olumsuz şeylere de şahit olunca herşeyde bir hayır var deyip şükr ediyorum..Kader kısmet…Hiç kafanıza takmadınız mı
Kriterlerin olmayacak o zaman.Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor.
bende aynı durumdayım terapide aldım o da mucize değil malesef terapistide değiştim üstelik. hayatları yolunda giden yaşanan acıyı tatmamış insanlar terapist bile olsa anlayamadıkları için çarede olamıyor tam anlamıylaYalnızlık beni de üzüyor ama ne yapabiliriz ki? Seninle aynı durumdayım param olsa bir dakika bile durmam psikoloğa giderdim. Çocukken ailenden sevgi gördün mü? Gormediysen eğer dışarıda arıyorsun. Kendimden biliyorum
Terapilik bir konu değil zaten bencebende aynı durumdayım terapide aldım o da mucize değil malesef terapistide değiştim üstelik. hayatları yolunda giden yaşanan acıyı tatmamış insanlar terapist bile olsa anlayamadıkları için çarede olamıyor tam anlamıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?